Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.079
- Πόντοι
- 2.586
και αυτα που πσαρευουμε εμεις ειναι και τα πιο νοστιμα ...Δεν έχουν γεύση πλέον τα κρέατα δεν έχουν... Μόνο ΠΣΑΡΑΚΙΑ
και αυτα που πσαρευουμε εμεις ειναι και τα πιο νοστιμα ...Δεν έχουν γεύση πλέον τα κρέατα δεν έχουν... Μόνο ΠΣΑΡΑΚΙΑ
Μεταξύ μας ο Κοέλιο έγραφε και μαλακίες.
Αν είναι να βρούμε γκόμενα, να πάμε και εκεί ...Μεταξύ μας ο Κοέλιο έγραφε και μαλακίες.
Το θέμα με το κοκορέτσι είναι εκτός ότι κατέχει ρεκόρ Γκίνες είναι δημιουργία του συλλόγου
γυναικών Σπερχειάδας, έλεγα μήπως είναι καμιά ελεύθερη και κάνουμε επιτέλους κάτι.
( γκουκλάρετε μεγαλύτερο κοκορέτσι αν δεν με πιστεύετε)
Σας πιστευωΜεταξύ μας ο Κοέλιο έγραφε και μαλακίες.
Το θέμα με το κοκορέτσι είναι εκτός ότι κατέχει ρεκόρ Γκίνες είναι δημιουργία του συλλόγου
γυναικών Σπερχειάδας, έλεγα μήπως είναι καμιά ελεύθερη και κάνουμε επιτέλους κάτι.
( γκουκλάρετε μεγαλύτερο κοκορέτσι αν δεν με πιστεύετε)
θα ερθω και εγωΑν είναι να βρούμε γκόμενα, να πάμε και εκεί ...
Φευ!
Εσυ να κατσεις στα αυγα σου ...θα ερθω και εγω
και αν βρουμε γκομενα κ.μπλιζΑν είναι να βρούμε γκόμενα, να πάμε και εκεί ...
Φευ!
δεν εχω αυγα....Εσυ να κατσεις στα αυγα σου ...
Δε πειράζει άμα δεν είστε φαν, μπορεί εκεί να σας ανοίξει η όρεξη.Σας πιστευω
δεν ειμαι και ο απιστος θωμας του μπου
αν και δεν ειμαι πολυ φαν αυτων των κρεατων (αρνια-κατσικια - κοκορετσια κτλ)
θα ερθω για παρεα
χαχα η σκεψη θελει σκεψηΔε πειράζει άμα δεν είστε φαν, μπορεί εκεί να σας ανοίξει η όρεξη.
Θυμήθηκα μια κωμωδία, αν δεν κάνω λάθος είναι το wedding crashers,
έψαχναν να βρούνε γκόμενα σε γάμους και τελικά κατέληξαν σε κηδεία
κάτι πρέπει να σκεφτούμε και εμείς
Ωραίο τραγούδι!Πιο βαθιά κουλτούρα δεν γίνεται. Οποίος βρει χειρότερο γίνεται Νηματοθετης
Έχω κάτι πιο cultΠιο βαθιά κουλτούρα δεν γίνεται. Οποίος βρει χειρότερο γίνεται Νηματοθετης
Προσπαθούσα να βρω μια περιγραφή χαζεύοντας το νήμα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.Καλημέρα στο Νήμα, που [ηχητικώς] θυμίζει καντίνα λίγο πριν από τα διόδια των Μαλγάρων στην Εθνική Οδό, την δεκαετία '80 ...
Βέβαια οι εξαίρετες φιλοσοφικές αναζητήσεις και συζητήσεις Υμών διασώζουν την κατάστασιν ...
κ. Eraser..,
σταθερά παραμένει η παράκλησις του Νηματοθέτου περί της εναργέστερης συμμετοχής και επανακάμψεως Υμών εις το παρόν Νήμα.
Κατά τα λοιπά φρονώ ότι είναι γνωστή εις Υμάς η αιωνία μάχη του Νηματοθέτου εις πλείονα του ενός μέτωπα, συνήθως ερωτογενή. Γνωστή εις Υμάς επίσης η ακολουθία των αποτυχιών του Νηματοθέτου.
Ως εκ τούτου σας παρακαλώ όπως αναρτήσετε links διά τον ταλαίπωρον, ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΝ, δύσμοιρον και ατυχήν εν ταυτώ Νηματοθέτην ίνα ούτος ακούσει και ενδεχομένως ταυτιστεί με τα lyrics των αγνώστων εις τον δύσμοιρον τούτον υπερήλικαν συγκροτημάτων.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Η φωνή μου θυμίζει ΣαπουντζάκηΈχω κάτι πιο cult
Τέλος πάντων δεν διεκδικώ τη θέση νηματοθέτη, τα είδαμε και με την Ερινάλ και το Βαλτεπούδρα.Η φωνή μου θυμίζει Σαπουντζάκη
Δεν με ενδιαφέρει να αναλάβω το νήμα γιατί ο νηματοθέτης μας είναι και ο πρώτος αλλά με προκαλείτε τώρα...Πιο βαθιά κουλτούρα δεν γίνεται. Οποίος βρει χειρότερο γίνεται Νηματοθετης