Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Οι στόχοι ενίοτε, ενδέχεται να αλλάζουν. Με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα για τους γάμους και τις συζύγους, τείνω να καταλήξω ότι δεν είναι και πολύ συνετό να νυμφευτώ.Δε μας τα λέτε καλά κ. Ωρίωνα, πριν λίγο καιρό λέγατε ότι θέλετε να μαζέψετε χρήματα για να ανοίξετε σπίτι και να αποκατασταθείτε, τώρα πως προέκυψε αυτός ο τίτλος?
Νομίζω ήταν στην προηγούμενη έκδοση του bou, ο yorkie είχε 228 κριτικές, κάντε το πολλαπλασιασμό.
Αν είσαι συνεπής στην δουλειά σου , μπορείς να έχεις σαν 2η ασχολία την δημοσιογραφία. Αλλά μην δω να δημοσιεύεις κείμενα από το ημερολόγιο μου. Πρέπει να στηριχτείς στις δικές σου δυνάμεις. Οι προκλήσεις είναι πολλές σε κάθε λιμάνι και χρειάζεται να έχεις μια ψύχραιμη και αντικειμενική ματιά και, ποιος ξέρει; Ίσως κάποτε πάρεις και το βραβείο Πούλι-τζερΟι στόχοι ενίοτε, ενδέχεται να αλλάζουν. Με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα για τους γάμους και τις συζύγους, τείνω να καταλήξω ότι δεν είναι και πολύ συνετό να νυμφευτώ.
Τέλος πάντων, μπορεί να το κάνω κάποτε...ίσως όταν ωριμάσω αρκετά...
228 κριτικές είναι πάάάρα πολλές για μένα. Εκτός και αν γράφω ψέματα. Τέλος πάντων, θα δω.
Η εποχή απαιτεί να γίνω διεπιστημονικός. Θα μου άρεσε πολύ να συστήνομαι ως "Μαρκόνης-Global Πορνορεπόρτερ". Με την άδεια του Καπετάνιου, βέβαια.
Καθόλου συνετό, αφήστε για αργότερα (για τη πρώτη παράγραφο).Οι στόχοι ενίοτε, ενδέχεται να αλλάζουν. Με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα για τους γάμους και τις συζύγους, τείνω να καταλήξω ότι δεν είναι και πολύ συνετό να νυμφευτώ.
Τέλος πάντων, μπορεί να το κάνω κάποτε...ίσως όταν ωριμάσω αρκετά...
228 κριτικές είναι πάάάρα πολλές για μένα. Εκτός και αν γράφω ψέματα. Τέλος πάντων, θα δω.
Η εποχή απαιτεί να γίνω διεπιστημονικός. Θα μου άρεσε πολύ να συστήνομαι ως "Μαρκόνης-Global Πορνορεπόρτερ". Με την άδεια του Καπετάνιου, βέβαια.
Έτσι είναι. Θα μπορούσε να κάνει ένα ρεπορτάζ για την εξαφάνιση του κ. @blizardeye.Καθόλου συνετό, αφήστε για αργότερα (για τη πρώτη παράγραφο).
Γράψτε κάποιο ρεπορτάζ εδώ στο νήμα, να δούμε αν αξίζετε το τίτλο
Καθόλου συνετό, αφήστε για αργότερα (για τη πρώτη παράγραφο).
Γράψτε κάποιο ρεπορτάζ εδώ στο νήμα, να δούμε αν αξίζετε το τίτλο
Σκέφτομαι, σε πρώτη φάση, το ψευδώνυμό μου. ....Έτσι είναι. Θα μπορούσε να κάνει ένα ρεπορτάζ για την εξαφάνιση του κ. @blizardeye.
Μήπως τον κακοποιούν ομού και κατά συναυτουργία οι προδομένες σύζυγοί του ;
Ή, ακόμα χειρότερα, μήπως τον έκοψαν στα 2 για να τον μοιραστούν;
Μπορεί να διάβασαν οι σύζυγοι τις κριτικές του με τις πρωκτολειχίες και τα άλλα χαΐρια τουΈτσι είναι. Θα μπορούσε να κάνει ένα ρεπορτάζ για την εξαφάνιση του κ. @blizardeye.
Μήπως τον κακοποιούν ομού και κατά συναυτουργία οι προδομένες σύζυγοί του ;
Ή, ακόμα χειρότερα, μήπως τον έκοψαν στα 2 για να τον μοιραστούν;
Εκτός εάν μας δουλεύει, ότι τάχα έχει να λύσει κάποια προσωπικά θέματα και τσιλιμπουρδιζει με την Τζοάνα.Μπορεί να διάβασαν οι σύζυγοι τις κριτικές του με τις πρωκτολειχίες και τα άλλα χαΐρια του
και να τον έχουν κρεμάσει ανάποδα
Η κα Joanna είναι μια Κυρία και ποτέ δε θα παραβίαζε το σεξουαλικό απόρρητο.Εκτός εάν μας δουλεύει, ότι τάχα έχει να λύσει κάποια προσωπικά θέματα και τσιλιμπουρδιζει με την Τζοάνα.
@Ωρίων , μίλησες με την εν λόγω κυρία; Γνωρίζει κάτι για την τύχη του πορνοθέτη;
το ρεπορταζ σου τι λεει ωριων ?Σκέφτομαι, σε πρώτη φάση, το ψευδώνυμό μου. ....
Θα είμαι ο "Πορνονικο-λούλης"!
Όταν θα βρει γκόμενατο ρεπορταζ σου τι λεει ωριων ?
πανω-κατω ποτε θα γυρισει ο κ.μπλιζ
το ρεπορταζ σου τι λεει ωριων ?
πανω-κατω ποτε θα γυρισει ο κ.μπλιζ
Δε θα γυρίσει ποτέ δηλαδή; Α, δε θέλω τέτοια.Όταν θα βρει γκόμενακαλύτερη από την Μανάρι.
Αριστάρχε ωραίο άβαταρ έχεις και μουστάκι βλέπω
Απορώ γιατί εμείς οι άνδρες το παρακουραζουμεΔε θα γυρίσει ποτέ δηλαδή; Α, δε θέλω τέτοια.
Λοιπόν, σύμφωνα με το έγκυρο ρεπορτάζ μου και πηγές που επιθυμούν να παραμείνουν ανώνυμες, ο κος Bliz έχει μεταβεί εις Αγγλίαν και ξαναζεί τον έρωτα μέχρι να βαρεθεί. Η Μ δεν έχει φύγει ακόμα από το σπίτι. Τον περιμένει να γυρίσει καθώς τον έχει επιλέξει εκείνη.
Μακάρι να βρει ο κ.μπλιζ και να αποκατασταθεί και αυτός και να αποκαταστήσει και εμάς τα μέλη μπακουρια -Όταν θα βρει γκόμενακαλύτερη από την Μανάρι.
Εμείς αποφασίζουμε για τα σημαντικά πράγματα. Για το ποδόσφαιρο για την διεθνή πολιτική κλπ. Αυτές για τα πιό ασήμαντα.Απορώ γιατί εμείς οι άνδρες το παρακουραζουμε
αφού στο τέλος γίνεται πάντα αυτό που θέλουν οι γυναίκες
Εμείς αποφασίζουμε για τα σημαντικά πράγματα της Ε. Για το ποδόσφαιρο για την διεθνή πολιτική κλπ. Αυτές για τα πιό ασήμαντα.