Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.187
Πόντοι
6.236
Ελπίζω να είσαι ευτυχισμένος και ελπίζω να είσαι ευτυχισμένος μαζί μου... Σκέφτομαι το παρελθόν μας και αισθάνομαι τύψεις για το τρόπο που τελείωσε η σχέση μας. Κοινά όνειρα, όμορφες αναμνήσεις, μου λείπεις, θα επανορθώσω, ένα μέλλον μαζί...

Κύριοι, κάτι συμβαίνει. Προφανώς και όλες τους ακολουθούν κοινές στρατηγικές επανασύνδεσης κάτω από τις οδηγίες ψυχαναναλυτικών εγχειριδίων.

Εγω ενέδωσα πάντως!!! Έτσι για την ιστορία, αλλά είμαι και μαζοχιστής αισθηματίας

ΥΓ Ωραία ήταν, θυμήθηκα τα παλαιά μαζί της και ξανατελείωσε και ξαναπικράθηκα αλλά μπορεί και να τριτώσει στο μέλλον, κανείς δε ξέρει.
Αναρωτιέμαι πόσες πιθανότητες υπάρχουν, σε περίπτωση επανασύνδεσης να μην ξαναπικραθεί κάποιος. :think:

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
450
Πόντοι
21
Το πρώτο διάστημα σκεφτόμουν το κενό από το χωρισμό μέχρι την επανασύνδεση. Στην αρχή τον χαμένο χρόνο και πως θα ήταν η ζωή μας αν ζούσαμε μαζί κτλ κτλ Μετά έφαγα μια δυνατή γροθιά στο στομάχι όταν σκεφτόμουν αυτούς τους άλλους, αυτούς τους άλλους που τελικά δεν ανήκαν τους ευεργέτες τους μεγάλους, διότι τελικά είχα ξαναγίνει ευεργέτης εγω. Μετά προσπάθησα να τιθασεύσω την λογική μου και σκέφτηκα τις εργαζόμενες αιθέριες υπάρξεις που μοιραζόμαστε αναμετάξυ μας.
Άστα βράστα, παλιοκατάσταση. Η μόνη λύση είναι να μη τα σκέφτεσαι. Ζεις τη στιγμή, Πάμε και όπου βγεί, Και δε βαριέσαι αδερφέ, Και αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες, τα λεφτά δε θα είχαν σημασία, Και μη ξοδεύεις τον χρόνο σου για κάποια που δε νοιαζεται να τον ξοδέψει μαζί σου κτλ κτλ. Συνονθύλευμα γνωμικών, συναισθημάτων, μούρλας, μίρλας, μοίρας και μώρας.

Δεν νοιώθεις λέμε, αναισθητοποιήσαι ή πονάς μαζοχιστικά. Παω να ξαναπικραθώ.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
14.022
Πόντοι
3.786

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.187
Πόντοι
6.236
Ποιά σουπιά σε πλήγωσε μαρκόνη και αναστοχάζεσαι ;
Οι Μαρκόνηδες δεν πληγώνονται. Ούτε κλαίνε. Έτσι μας μαθαίνουν στη σχολή του μπαμπά.
Απλώς, εμπνέομαι και προβληματίζομαι με αφορμή τα παθήματα των συνανθρώπων μου.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.187
Πόντοι
6.236
Το πρώτο διάστημα σκεφτόμουν το κενό από το χωρισμό μέχρι την επανασύνδεση. Στην αρχή τον χαμένο χρόνο και πως θα ήταν η ζωή μας αν ζούσαμε μαζί κτλ κτλ Μετά έφαγα μια δυνατή γροθιά στο στομάχι όταν σκεφτόμουν αυτούς τους άλλους, αυτούς τους άλλους που τελικά δεν ανήκαν τους ευεργέτες τους μεγάλους, διότι τελικά είχα ξαναγίνει ευεργέτης εγω. Μετά προσπάθησα να τιθασεύσω την λογική μου και σκέφτηκα τις εργαζόμενες αιθέριες υπάρξεις που μοιραζόμαστε αναμετάξυ μας.
Άστα βράστα, παλιοκατάσταση. Η μόνη λύση είναι να μη τα σκέφτεσαι. Ζεις τη στιγμή, Πάμε και όπου βγεί, Και δε βαριέσαι αδερφέ, Και αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες, τα λεφτά δε θα είχαν σημασία, Και μη ξοδεύεις τον χρόνο σου για κάποια που δε νοιαζεται να τον ξοδέψει μαζί σου κτλ κτλ. Συνονθύλευμα γνωμικών, συναισθημάτων, μούρλας, μίρλας, μοίρας και μώρας.

Δεν νοιώθεις λέμε, αναισθητοποιήσαι ή πονάς μαζοχιστικά. Παω να ξαναπικραθώ.
Τι λόγια να πεις σε έναν άνθρωπο που είναι συνειδητοποιημένος...

Τέλος πάντων, το περίεργο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι παρ' όλο που καταλαβαίνεις πόσο λάθος είναι, πέφτεις με τα μούτρα. Άβυσσος...

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.613
Πόντοι
12.946
Αναρωτιέμαι πόσες πιθανότητες υπάρχουν, σε περίπτωση επανασύνδεσης να μην ξαναπικραθεί κάποιος. :think:

Δεν υπάρχουν επανασυνδέσεις,αυτό το καινούργιο που σε ενθουσιάζει στην αρχή μετά το βαριέσαι
άρα τζάμπα η επανάληψη.
Η ζωή μας δεν είναι για πάντα, είναι πεπερασμένη καλύτερα να ζήσουμε κάτι καινούργιο.
Και ένα άσμα για την περίσταση.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
21.004
Πόντοι
5.956

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.613
Πόντοι
12.946
Τέλεια φάση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μηδέν
Συμφωνώ απόλυτα, τα μεγαλύτερα σφάλματα που έκανα ήταν οι προσπάθειες επανασύνδεσης.
Είναι κουτό μια σχέση που δε τραβάει να ξαναπροσπαθήσεις να μαζέψεις τα σπασμένα :woldman:
βάζω και το παππουδόσημο λόγω εμπειρίας.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
21.004
Πόντοι
5.956
Εδώ διαβάζω για επανασυνδέσεις μετά από χρόνια, κάτι που μου φαίνεται πολύ παράξενο, αλλά εντάξει, το συναίσθημα είναι ύπουλο..
Gays είναι κανόνας ότι μια γυναίκα που μας πλήγωσε once,θα μας ξανά πληγώσει .. κρατηθειται και μην ξαναμπλεξεται με αυτές που σας έριξαν στα ναρκωτικά και τις ουσίες..( χαχαχαχ)
Βέβαια το λάθος αυτό, το έχω κάνει ..μετά από κάποιους μήνες επέστρεψε και πάνω που είχα αρχίσει να την ξεχνάω , γύρισα πίσω ... Και μάλιστα το λάθος το έκανα δις, με την ίδια για να το εμπέδωσω καλά.. γιατί ένα λάθος αν το κάνεις μόνο μια φορά , δε μετράει.. χαχαχαχ

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
21.004
Πόντοι
5.956

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.187
Πόντοι
6.236

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.613
Πόντοι
12.946

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
21.004
Πόντοι
5.956
Οι Μαρκόνηδες δεν πληγώνονται. Ούτε κλαίνε. Έτσι μας μαθαίνουν στη σχολή του μπαμπά.
Απλώς, εμπνέομαι και προβληματίζομαι με αφορμή τα παθήματα των συνανθρώπων μου.
Μπράβο νεε μου..οι έξυπνοι μαθαίνουν από τα λάθη των άλλων

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.187
Πόντοι
6.236
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ελπίζω να είσαι ευτυχισμένος και ελπίζω να είσαι ευτυχισμένος μαζί μου... Σκέφτομαι το παρελθόν μας και αισθάνομαι τύψεις για το τρόπο που τελείωσε η σχέση μας. Κοινά όνειρα, όμορφες αναμνήσεις, μου λείπεις, θα επανορθώσω, ένα μέλλον μαζί...

Κύριοι, κάτι συμβαίνει. Προφανώς και όλες τους ακολουθούν κοινές στρατηγικές επανασύνδεσης κάτω από τις οδηγίες ψυχαναναλυτικών εγχειριδίων.

Εγω ενέδωσα πάντως!!! Έτσι για την ιστορία, αλλά είμαι και μαζοχιστής αισθηματίας

ΥΓ Ωραία ήταν, θυμήθηκα τα παλαιά μαζί της και ξανατελείωσε και ξαναπικράθηκα αλλά μπορεί και να τριτώσει στο μέλλον, κανείς δε ξέρει.
Κύριε, θα σας παρακαλούσα να συνεχίσετε να γράφετε στο Νήμα μας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom