Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
14.034
Πόντοι
3.786
Ναι αγαπη μου..το βαρκακι ειναι 5.30..αλλα απο τη μια ο κοτσαδορος..που το σερνει...απ την αλλη το...τιμημενο..εχουμε αμεσως 10μ μηκος..
Με το νηματοθετη παντα με συνεδεε...μια σχεση αγαπης..και εκτιμησης...του εχω λιγη αδυναμια παρσπανω απ ολους σας
Εγώ πιλοτάρω πετρελαιοφόρο που σημαίνει 400 + μέτρα. Έτσι το λέω. Για να το γνωρίζετε.

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
14.034
Πόντοι
3.786

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
dfc3860f9b44abadff2a7f399e00b88c1ca944c2.gifv
Kαλησπέρα σας :hi:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.186
Πόντοι
19.795
Καλημέρα στο Νήμα:
Εδώ το κοντοπούτανο
Εκεί το ψηλοπούτανο
Που είναι η γκόμενα; :think:
Κύριε νηματοθετα. Προ 2 ημερών προσπαθούσατε να με νουθετησετε ώστε να μην πηγαίνω άσκοπα στον τόπο του εγκλήματος και να καιροφυλακτω προσπαθώντας να την δω.
Ξέρετε γιατί πήγαινα; Για να δω αυτό που απευχομουν, αλλά κατά βάθος, στο πίσω μέρος της κεφαλής ήθελα να δω.
Να φεύγει με πελάτη. Ίσως έτσι θα μπορούσα να την μισήσω, έστω και λίγο, ώστε να μετριασω και να μοιράσω το μίσος που νιώθω για τον εαυτό μου.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Κύριε νηματοθετα. Προ 2 ημερών προσπαθούσατε να με νουθετησετε ώστε να μην πηγαίνω άσκοπα στον τόπο του εγκλήματος και να καιροφυλακτω προσπαθώντας να την δω.
Ξέρετε γιατί πήγαινα; Για να δω αυτό που απευχομουν, αλλά κατά βάθος, στο πίσω μέρος της κεφαλής ήθελα να δω.
Να φεύγει με πελάτη. Ίσως έτσι θα μπορούσα να την μισήσω, έστω και λίγο, ώστε να μετριασω και να μοιράσω το μίσος που νιώθω για τον εαυτό μου.
κ. κωλο-γερε,
μην πλανάσθε εις αδιεξόδους οδούς!
Γνωρίζετε το επάγγελμά της και δεν είσθε άσχετος με τον χώρο του επαγγέλματός της. Είσθε ο Επιβήτωρ των 5 Ηπείρων και των 7 Θαλασσών. Έχετε συνουσιασθεί με τόσες, που ο Σπαλιάρας ωχριά έμπροσθεν Υμών.

Πιστεύετε σοβαρά ότι θα την αντιπαθούσατε εάν την βλέπατε να φεύγει με πελάτη;;;
Θα κολλούσατε ακόμη περισσότερο.

Ο Νηματοθέτης, εις την υπόγειαν συνομιλίαν μας, σας επρότεινε να της τηλεφωνήσετε. Το πλέον πιθανό είναι ότι θα σας έστελνε εις τον Εωσφόρον [= στο διάολο] και αυτό ενδεχομένως να σας ανακούφιζε επειδή θα συνειδητοποιούσατε ότι δεν υπάρχει πλέον μέλλον.
Από την στιγμή όμως που δεν θέλετε να της τηλ, οποιαδήποτε άλλη λύσις θεωρείται υπ΄ εμού ατελέσφορος.

Φευ εις τα καψουροτράγουδα!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Τα μεγαλύτερα καψουροτράγουδα στην ροκ μουσική είναι από Whitesnake και David Coverdale...!!!
Είναι κάτι αντίστοιχο με τα καψουροτράγουδα, που ακούει η πλέμπα στην Ελλάδα ...

Πίπτει κλαυθμός με τα άσματα του David εν περιβάλλοντι οινοπνεύματος!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;;;

Ιδού η ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ μας!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.186
Πόντοι
19.795
Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;;;

Ιδού η ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ μας!
Το χέρι μου ταλαιπωρεί την πουτσαμ;;;
Ή η πουτσαμ το χέρι μου;;;
Προτεινόμενη επόμενη ψηφοφορία :confused:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.248
Πόντοι
6.236
Να την μισήσετε που συνεχίζει να κάνει τη δουλειά που ξέρει να κάνει; Δεν αντιλαμβάνομαι καλά το σκεπτικό.

Τα μεγαλύτερα καψουροτράγουδα στην ροκ μουσική είναι από Whitesnake και David Coverdale...!!!
Είναι κάτι αντίστοιχο με τα καψουροτράγουδα, που ακούει η πλέμπα στην Ελλάδα ...
Τα μεγαλύτερα καψουροτράγουδα στην Ελλάδα είναι από Βασίλη Καρρά. Αφού επιμένετε, κε Bliz, ας βάλω έναν, για να ξεκινήσει σωστά η εβδομάδα.

Ζήτω η πλέμπα! Ω ναι!

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
14.034
Πόντοι
3.786
Να την μισήσετε που συνεχίζει να κάνει τη δουλειά που ξέρει να κάνει; Δεν αντιλαμβάνομαι καλά το σκεπτικό.

Τα μεγαλύτερα καψουροτράγουδα στην Ελλάδα είναι από Βασίλη Καρρά. Αφού επιμένετε, κε Bliz, ας βάλω έναν, για να ξεκινήσει σωστά η εβδομάδα.

Ζήτω η πλέμπα! Ω ναι!
Έχει γράψει και ο Μπετόβεν ερωτικά τραγούδια. Μήπως ήρθε η ώρα να εκπολιτιστείς;

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
14.034
Πόντοι
3.786
Κοίτα νεαρέ: Ο κ. κωλο-γερος δεν έχει όρεξη να ακούει αυτά τα αλυχτίσματα και τα ουρλιαχτά. Αν ήθελε , θα πήγαινε σε κυνοδρομίες. Πρέπει να είσαι εντός πνεύματος. Μια ψύχραιμη κουβέντα ή ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη αρκούν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom