blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Καλημέρα στο Νήμα όπου ο κ. Ιζνογκούντιος συνουσιάζεται και όλοι οι υπόλοιποι ΘΑ ακούσουν την γκρίνια του!
Πρότυπον προς αποφυγήν. Ελπίζω και εύχομαι. Ειλικρινά.Λογικό!
Μετά την κραιπάλη, για την οποία ουδέν γράφετε δημοσίως, ακολουθεί η ανάταξις του σώματος και του πνεύματος!
Εύγε!
Αποτελείτε, κύριε, το πρότυπο όλων Ημών!
Πρότυπον προς αποφυγήν. Ελπίζω και εύχομαι. Ειλικρινά.![]()
Ακούω γύρω μου ανθρώπους να λένε '' ποτέ δεν είναι αργά '' , αν όμως ποτέ δεν είναι αργά, πότε είναι αργά![]()
Και ο Ωρίων χθες βράδυ εστραγγίσθη υφ' ενός κοτοπουτάνου.Εις το Νήμα της Καταδόσεως οφείλω να καταθέσω το εξής:
Χθες βράδυ ο κ. κωλο-γερος εστραγγίσθη υφ΄ ενός κοντοπουτάνου!
Βεβαίως εδώ ουδέν σχετικόν ανέφερε...
Και δηλαδή παράτησε τα μαθήματά του και ασχολήθηκε με το σεξ;;;Και ο Ωρίων χθες βράδυ εστραγγίσθη υφ' ενός κοτοπουτάνου.
Βίντεο μου σε αποκλειστικότηταΚαι ο Ωρίων χθες βράδυ εστραγγίσθη υφ' ενός κοτοπουτάνου.
Δηλαδή, παιδί μου;;;μαστιγα τα κοντοπουνα....
Ψεύδεσθε, κύριε!Βίντεο μου σε αποκλειστικότητα
![]()
δεν βλεπεις ρε θειε?Δηλαδή, παιδί μου;;;
Τι να δω, παιδί μου;;;δεν βλεπεις ρε θειε?
θα μας φανε τα πουτανα θειε....Τι να δω, παιδί μου;;;
Όλοι βρίσκουν κοντοπούτανα εκτός από εμάς ...
Εμείς ούτε κοντοπούτανα ούτε ψηλοπούτανα ούτε πούτανα εν γένει ...
Φευ εις τα ανύπαρκτα πούτανα!
Φευ, παιδί μου!θα μας φανε τα πουτανα θειε....
φευ
Ίσως έφταιγε το ότι είχαν κουραστεί τα μάτια σου από τις πολλές ώρες μελέτης και δεν διάβασες σωστά τον τίτλο άλλου νήματος, αλλά δεν μπορείς να αρνηθείς ότι με ρώτησες τι είναι τα κοτοπούτανα και ότι εγώ σου απήντησα "τα κοντά και ζουμερά θήλεα". Μετά με πληροφόρησαν ότι έφτασες στην σχολή με ταξί και όχι με το λεωφορείο της σχολής. Ερωτώ λοιπόν: που ήσουν χθες βράδυ μεταξύ 12.00 και 02.00 ; μήπως σε κάποιο "κοτέτσι"...;Βίντεο μου σε αποκλειστικότητα
![]()