erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
?Μόλις βγήκα, άστο.
?Μόλις βγήκα, άστο.
Το εχει το θρεντ......Και μονο η φραση ρομαντισμοs στο μεταξι φτανει......Εκει παμε για απο-γαλακτιση του ερεθισμενου μοριου......Οι ρομαντισμοι μαs λειπανε
Καληνυχτα....Γράψτε λάθος, αναφερόμουνα στο Αν ειχατε παιδι με πουτανα, εντάξει παπάρας είμαι και εγώ αλλά κάποια με ψιλοχαλάνε.
Καλό βράδυ.
εσύ σήμερα είσαι τέρμα χαλασμενος καλό βράδυΓράψτε λάθος, αναφερόμουνα στο Αν ειχατε παιδι με πουτανα, εντάξει παπάρας είμαι και εγώ αλλά κάποια με ψιλοχαλάνε.
Καλό βράδυ.
Καλησπέρα στο νέο θρέντ κ καλό μήνα
Πόσο λαπάς είναι ο γκόμενος της Μία Ντάϊαμοντ???? :S
Live now. Δείτε.
]
Άσε billy θυμάμαι τα γαμήσια που έχουμε ρίξει...δεν θέλω να μπώ σε λεπτομέρειες και ρομαντισμούς..Ξεροχύνω,για αυτό το μουνί........
Ακόμα μουνάρα είναι,βλέπω..........Άσε billy θυμάμαι τα γαμήσια που έχουμε ρίξει...δεν θέλω να μπώ σε λεπτομέρειες και ρομαντισμούς..
Υπάρχουνε πολλοί ζηλιάρηδες εδώ μέσα..
Άσε καλύτερα..
Κάτσε να τουρλώσει το κωλαράκι να δείς κ την ουρίτσαΑκόμα μουνάρα είναι,βλέπω..........
Κ μετά βλέπεις εδώ πέρα κάτι κοριτσάκια 19 χρονών μέσα στην κυτταρίτιδα γαμώ τα πιτόγυρά τους και τις μαλακίες που τρώνε
Τα έχω πει ρε μαν....τα Αλβανάκια εδώ στο Ελλάντα...είναι πιο καύλα,από τα δικά μας... ;) ;)
Εμείς της δεκαετίας του 60 μπορούμε να γραψουμαι ?
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ στην αλλαζονεια του μεσου χρηστη του μπου.
VINCEREMOS
Σημερα,1η Μαιου, ενωθειτε με τους καταπιεσμενους ολου του κοσμου και διαδηλωστε την πιστη σας στην τελικη νικη.