blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.310
- Πόντοι
- 26.096
κοντευω να το ξεχασω πως γινεται
κοντευω να το ξεχασω πως γινεται
up yours αγαπητε
Βαζεις το πουλι σου εκει που κατουραει η γυναικα.κοντευω να το ξεχασω πως γινεται
Thank you, Sir!up yours αγαπητε
Εξυπνάδες του Κωλο γερου ...Βαζεις το πουλι σου εκει που κατουραει η γυναικα.
Θα πάει σε μερικά 24ωρα ...Εξυπνάδες του Κωλο γερου ...
Ρε αντε παγενε απο δω
Τραβα να φυστικωσεις κανενα σχιστομάτικο
Εσυ εχεις εργασια και χαρα ....αλοιμονο απο μαςΘα πάει σε μερικά 24ωρα ...
Εμείς εδώ όμως τι θα κάνουμε;;;;
Όχι μόνο υπάρχει και εκεί που χέζειΒαζεις το πουλι σου εκει που κατουραει η γυναικα.
Ρε παπαρα, ετσι μου ειχε πει η μαμα μου να κανω την πρωτη νυκτα του γαμου οταν την ρωτησα τι να κανω με την γυναικα μου.Εξυπνάδες του Κωλο γερου ...
Ρε αντε παγενε απο δω
Τραβα να φυστικωσεις κανενα σχιστομάτικο
Yeah!Εσυ εχεις εργασια και χαρα ....αλοιμονο απο μας
νταξ μωρε ..2 δαχτυλα αποσταση ειναιΡε παπαρα, ετσι μου ειχε πει η μαμα μου να κανω την πρωτη νυκτα του γαμου οταν την ρωτησα τι να κανω με την γυναικα μου.
Τι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Το βαζω σε λαθος τρυπα ολα αυτα τα χρονια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
προτιμω το KillarneyYeah!
Right!!!
Διαβάσατε στην εγκυκλοπαίδεια για την ανατομία του θήλεος και τα ξέρετε όλα αυτά;;;;;νταξ μωρε ..2 δαχτυλα αποσταση ειναι
λιγο πανω λιγο κατω δεν χαλασε ο κοσμος
30.666,66666666....6666Αν κάποιος είναι τόσο καλός στα Μαθηματικά και μπορεί να εύρει σε ποια σελίδα του μπου είναι ο παλαιός εορτασμός των τότε 23.000 σελίδων, ας το κάνει.
Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί1
Χωρίον της Ιρλανδικής υπαίθρου ...προτιμω το Killarney
Διαβάσατε στην εγκυκλοπαίδεια για την ανατομία του θήλεος και τα ξέρετε όλα αυτά;;;;;
Είχε σκίτσα για να μάθουμε και εμείς πως ακριβώς είναι;;;
Μα δεν υπάρχει τέτοια σελίδα στο Νήμα μας.30.666,66666666
Πιο κάτω δεν είχε η εγκυκλοπαίδεια αυτή;;;
Ειναι φανταστικο μερος για συνταξιουχους ...Αν και βρεχει πολυΧωρίον της Ιρλανδικής υπαίθρου ...
Εκεί ακόμη να καταλήξω και να αρμέγω αγελάδες ...
Φευ εις την γενικήν του γάλακτος!
Διαβάσατε στην εγκυκλοπαίδεια για την ανατομία του θήλεος και τα ξέρετε όλα αυτά;;;;;
Είχε σκίτσα για να μάθουμε και εμείς πως ακριβώς είναι;;;
Αν ειστε καλος και φρονιμος θα σας κανω μαθημα για τους βαρθολινειους αδενες ...Μα δεν υπάρχει τέτοια σελίδα στο Νήμα μας.
Το θέμα είναι να βρούμε σε ποια σημερινή σελίδα υπάρχει ο τότε εορτασμός των 23.000 σελίδων.
Τότε η κάθε σελίδα είχει 15 αναρτήσεις. Σήμερα έχει 20.
Φευ εις το Πυθαγόρειον Θεώρημα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πιο κάτω δεν είχε η εγκυκλοπαίδεια αυτή;;;
Την ανατομία του θήλεος θέλουμε να δούμε.