Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.292
- Πόντοι
- 4.546
Αφεντικά έχουν μόνο οι σκύλοι.Τι κάνει αυτό, αφεντικό;
Αφεντικά έχουν μόνο οι σκύλοι.Τι κάνει αυτό, αφεντικό;
Με τις γυναικάρες που τον πολιορκούν; Κανείς δε θα μόναζε στη θέση του!λες να τα παρατησε ολα και να πηγε να μονασει
οι αμαρτωλοι τα κανουν κατι τετοια
εχω ακουσει οτι ειναι πολυ γυναικας
Μπράβο! Στα λόγια μου έρχεσαι!Αφεντικά έχουν μόνο οι σκύλοι.
Σκύλος ή κουτάβι?Μπράβο! Στα λόγια μου έρχεσαι!
Όχι, για να μη λένε μερικοί μερικοί ότι δεν είμαι σκύλος...κακοπροαίρετοι!
Κούταβος ήμουν πέρυσι. Τώρα έχω πάρει το πλήρες μέγεθός μου. 30 κιλά έχω φτάσει!Σκύλος ή κουτάβι?
Είναι ο κούταβος να μη δείξει τα πραγματικά του δόντια!Κούταβος ήμουν πέρυσι. Τώρα έχω πάρει το πλήρες μέγεθός μου. 30 κιλά έχω φτάσει!
Μέσα μου, βέβαια, θα παραμείνω πάντα κούταβος.
Καρδαμώνει τον άνδραΤι κάνει αυτό, αφεντικό;
Είδες μια χαρά είναι ο άνθρωπος τζάμπα αγχώθηκες αμάν με αυτό το άγχος σού να είναι όλοι και όλα καλά - όχι τίποτα αγχωνεις και εμάςΜε τις γυναικάρες που τον πολιορκούν; Κανείς δε θα μόναζε στη θέση του!
Οπότε το πίνεις και δε σου πέφτει το νεφρί!Καρδαμώνει τον άνδρα
Μα αν εξαφανιστεί κάποιος, πρέπει να δηλώσεις την εξαφάνισή του αμέσως μόλις το καταλάβεις! Δεν πας στην αστυνομία μια εβδομάδα μετά...Είδες μια χαρά είναι ο άνθρωπος τζάμπα αγχώθηκες αμάν με αυτό το άγχος σού να είναι όλοι και όλα καλά - όχι τίποτα αγχωνεις και εμάς
Δεν σκέφτηκα να στο πω γιατί τότε έλεγες κάτι αδερφίστικα και άρα δεν το χρειαζόσουν και πολύ. Τώρα που έγινες κι εσύ άνδρας, το ξέρεις.Οπότε το πίνεις και δε σου πέφτει το νεφρί!
Κρίμα, να μην το ξέρω τόσο καιρό που δούλευα ως μούτσος...τώρα, που θα κάνω δουλειά γραφείου, δε μου χρειάζεται πια.
"Αδερφίστικα" επειδή ντυνόμουν μονόκερως; Μη χειρότερα!Δεν σκέφτηκα να στο πω γιατί τότε έλεγες κάτι αδερφίστικα και άρα δεν το χρειαζόσουν και πολύ. Τώρα που έγινες κι εσύ άνδρας, το ξέρεις.
ωριων ο αρισταρχος δεν μου μιλα μονο λαικ μου παταΜα αν εξαφανιστεί κάποιος, πρέπει να δηλώσεις την εξαφάνισή του αμέσως μόλις το καταλάβεις! Δεν πας στην αστυνομία μια εβδομάδα μετά...
Ο άνθρωπος έχει μια καθημερινότητα : ξυπνάει κάθε μέρα στις 3 το πρωί και γράφει στο νήμα του. Έχει δυο μέρες να φανεί. Να μην ξέρω αν πρέπει να ενεργοποιήσω το Silver Alert ή όχι;
ετσι ειναι αρισταρχε η υπερβολη παντα φερνει το αντιθετο αποτελεσμαΌχι ρε Τζίμι εντάξει μην ανησυχείς.αλλα συμμετείχα πολυ το τελευταίο διάστημα και βαρέθηκα τώρα. Θα κάνω λίγο καιρό να γράψω, αλλά θα σας διαβάζω και θα σας σκέφτομαι. Φιλουρες. Θα μπω πάλι σε εύλογο διάστημα ( το πολύ σε κανά μήνα) ίσως επανέλθω με τη συνέχεια των σύντομων ιστοριών μου.
Σε κάποια θέματα χρειάζεται η υπερβολή, αλλιώς παίζει ξενερωσια..ετσι ειναι αρισταρχε η υπερβολη παντα φερνει το αντιθετο αποτελεσμα
παρε το χρονο σου
για να δουμε αρισταρχεΣε κάποια θέματα χρειάζεται η υπερβολή, αλλιώς παίζει ξενερωσια..
Το επόμενο νικ θα είναι υπερβολος.. ( θα επανέλθω με νέες ιστορίες..τρέμε Φίλιπ Ντικ)
Μην μας το κάνεις αυτό τώρα που σε συνηθίσαμε, μπορεί να υπάρξουν αυτοκτονίεςΌχι ρε Τζίμι εντάξει μην ανησυχείς.αλλα συμμετείχα πολυ το τελευταίο διάστημα και βαρέθηκα τώρα. Θα κάνω λίγο καιρό να γράψω, αλλά θα σας διαβάζω και θα σας σκέφτομαι. Φιλουρες. Θα μπω πάλι σε εύλογο διάστημα ( το πολύ σε κανά μήνα) ίσως επανέλθω με τη συνέχεια των σύντομων ιστοριών μου.
ο καλλιτέχνης πρεπει να μενει και λιγο μονοςΜην μας το κάνεις αυτό τώρα που σε συνηθίσαμε, μπορεί να υπάρξουν αυτοκτονίες
Υπομονι θα επανέλθο.. αντίο προς το παρό..Μην μας το κάνεις αυτό τώρα που σε συνηθίσαμε, μπορεί να υπάρξουν αυτοκτονίεςυ