Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.130
Πόντοι
22.785
:kiss-mark::kiss-mark:
Υπάγω εις την αγκαλιάν του μορφέως οι απαντήσεις θα δοθούν εντός της τρεχούσης!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
21.004
Πόντοι
5.956
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Προς κ. Αρίσταρχον!
κ. Αρίσταρχε,
μου διέφευγε πλην όμως το ενεθυμήθην...
Τις προάλλες επισκεφθήκαμε την περιοχήν σας ίνα αλλάξω ελαστικά εις τον μηχανοκίνητον ίππον μου.

Εις την συνέχειαν εγευματίσαμεν εις εστιατόριον υπό τον τίτλον Villaggio [400 περίπου μέτρα εις ευθείαν γραμμήν έναντι της Θ4 του Ιερού Ναού Αγίας Τούμπας και Οσιομάρτυρος Ιβάν Σαββίδη]. Το γεύμα ήτο εξαίρετον!

Η παραμονή μας εις την περιοχήν Υμών ετερματίσθη εις το καφε-ποτοπωλείον υπό τον τίτλον Kingston Bar. Εξαιρετικό ristretto espresso συνοδευόμενο υπό ενός σφηνακίου grappa secca δι΄ εμέ. Εξαιρετικόν τέϊον δια την συνοδόν μου. :hi:
Ωραία η Τούμπα!

Εγγρ.
20 Δεκ 2023
Like
465
Και συνεχίζω, κυρία, @PopiPopakiBeba .
Κατά αρχήν: Καλώς ήρθατε!!!

Το νήμα μας είναι φιλόξενον πλην όμως σπανίως θήλυ τι μας τιμά με την παρουσίαν του.

Παρόλα αυτά είμεθα αξιοπρεπείς, ευγενείς και δεν σιελορροουμε. Βεβαίως τα θήλεα δεν εκτιμούν τα χαρακτηριστικά μας αυτά και για αυτό δεν έχομεν γκόμενα...
Αλλά ποιος έχει τα πάντα εις τον βίον του;
Με συγχωρατε , που έμπηξε σε ετούτο τον λανθασμένον νήμα , σας εταραξα; :inlove:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Δεν ξέρω τι έχει γίνει αλλά πολλά θήλεα εμφανίζονται τον τελευταίο καιρό στο νήμα νομίζω ότι η έντονη παρουσία του Αρίσταρχου είναι σαν μαγνήτης για τα θήλεα!!

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
21.004
Πόντοι
5.956
κ. amjik,
εμφανώς τελείτε εις κατάστασιν παραληρήματος [κατάστασις λίαν γνωστήν εις τους δεδηλωμένους εχθρούς του Νηματοθέτου ως π.χ. ο κ. Ιζνογκούντ κ.α.].
Αναρωτώμαι εάν οι υφ' Υμών καταναλισκόμενοι ιχθύες φέρουν βαρέα μέταλλα, εκφυλίζοντα τα εγκεφαλικά κύτταρα Υμών. Αναρωτώμαι ...

Αδυνατώ να εξηγήσω άλλως πως σεις επιχειρήσατε να πείσετε τον πολυτάλαντον κ. Αρίσταρχον να εκτελέσει υδραυλικάς εργασίας εις το αυθαιρέτως ανεγειρόμενον δώμα της κατοικίας σας. Ου μόνον θέτετε τον καλοκάγαθον τούτον άνδραν εις τον κίνδυνον της συλλήψεως υπό το καθεστώς της αυτοφώρου διαδικασίας αλλά επιθυμείτε εν ταυτώ να τον αμοίψετε με ιχθύες έναντι των υπηρεσιών του.
Μέχρι τώρα νόμιζα ότι με έχουν για χαζό μόνο οι γυναίκες ( τελικά κι οι άντρες για χαζό με έχουν- πρέπει να το προσέξω - τι εντύπωση δίνω?):2funny::2funny:

Random User 123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2023
Κριτικές
11
Like
1.366
Πόντοι
371
Αλά της μοντερνιά ο Αρίσταρχος.
Λοιπόν λέω να τον κάνουμε πρεσβευτή του νήματος στη νέα γενιά
Κάποιος πρέπει να τους μάθει λίγο μπαλίτσα, γιατί με αυτά τα τραπ έχουν καταντήσει σατράπ τα παλιόπαιδα

Random User 123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2023
Κριτικές
11
Like
1.366
Πόντοι
371
Με συγχωρατε , που έμπηξε σε ετούτο τον λανθασμένον νήμα , σας εταραξα; :inlove:
Διόλου να μη σκοτίζεστε αγαπητή, είσθε πάντα ευπρόσδεκτη στο νήμα των βετεράνων του έρωτα και του αυνανισμού. Παρεμπιπτόντως, πρώτης ευκαιρίας δοθείσης, θα μεταβώ εις τας Αθήνας προκειμένου να μου κάνετε ένα διαγνωστικό έλεγχο είς τόν μπουτσον (να δούμε αν λειτουργεί ακόμα) και να τον επαναφέρετε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις με τις χιλιουραγουδισμένες σας δεξιότητες :smiling-face-with-heart-eyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom