Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 21.004
- Πόντοι
- 5.956
Φευ και ξανά φευ..Αλί και τρισαλιΆρχισες και εσύ τα "φευ"!
Φευ τετράκις!
Φευ και ξανά φευ..Αλί και τρισαλιΆρχισες και εσύ τα "φευ"!
Φευ τετράκις!
Κ. Μπλιζ το δώμα κτίσθηκε είς καιρούς εκλογών...την εσπεραν ήρθαν τα υλικά και την πρωίαν ήτο έτοιμο...Κοιτάξτε, κύριε!
Δεν γνωρίζω εάν ο κ. Αρίσταρχος γνωρίζει κάποιον υδραυλικό για το δώμα σας.
Παρεμπιπτόντως το δώμα είναι νόμιμο ή να το καταδώσουμε εις την Πολεοδομίαν της περιοχής σας;
Σας θυμίζουμε επίσης ότι η ανταλλακτική οικονομία [π.χ. ψάρια έναντι παροχής υπηρεσιών] εφηρμόζετο κατά την εποχή του Λίθου και δηλαδή κατά την περίοδον από το 2.500.000 π.Χ. έως περίπου το 8.000 π.Χ.
Κ. Μπλιζ το δώμα κτίσθηκε είς καιρούς εκλογών...την εσπεραν ήρθαν τα υλικά και την πρωίαν ήτο έτοιμο...
Τώρα σιγά σιγά αποπερατωνεται ευτυχώς επααμερχομεθα εις την λιθινην περίοδον και οι πληρωμές γίνονται με Πσαράκια.
Φεύ..
Καταδώστε με εις το ύποθηκοφυλάκιων χαλκίδος
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΑΜΤΖΙΚΟ !!!!!Κοιτάξτε, κύριε!
Δεν γνωρίζω εάν ο κ. Αρίσταρχος γνωρίζει κάποιον υδραυλικό για το δώμα σας.
Παρεμπιπτόντως το δώμα είναι νόμιμο ή να το καταδώσουμε εις την Πολεοδομίαν της περιοχής σας;
Σας θυμίζουμε επίσης ότι η ανταλλακτική οικονομία [π.χ. ψάρια έναντι παροχής υπηρεσιών] εφηρμόζετο κατά την εποχή του Λίθου και δηλαδή κατά την περίοδον από το 2.500.000 π.Χ. έως περίπου το 8.000 π.Χ.
Χωρίς να παραγνωρίζω το ρητό:..καλημερα και σε σας..
Θα μου επιτρεψετε μθα μικρη διορθωση...
Τα αγαθα κολποις κτωνται..κι αυτο εχει δυο ερμηνειες
Τον κολπο της γυναικος....ναι τον κολπο βεβαιως βεβαιως..που ειναι μεγαλο αγαθο..για τον αδηφαγο σεξουαλικως βαρβατο αρσενικο
Και κατα δευτερη εννοια τα αγαθα κτωνται δια της πλαγιας οδου...βλ.τους 300 της βουλης..
Και απειρους αλλους εκτος και επι τα απαυτα..
Ελπιζω να γινομαι αντιληπτη κατανοητη..γιατι θελω να παω να παιξω χιονοπολεμο
Κοιτάξτε, κύριε.Κ. Μπλιζ το δώμα κτίσθηκε είς καιρούς εκλογών...την εσπεραν ήρθαν τα υλικά και την πρωίαν ήτο έτοιμο...
Τώρα σιγά σιγά αποπερατωνεται ευτυχώς επααμερχομεθα εις την λιθινην περίοδον και οι πληρωμές γίνονται με Πσαράκια.
Φεύ..
Καταδώστε με εις το ύποθηκοφυλάκιων χαλκίδος.
Κοιτάξτε, κύριε.
Μια κατάδοσις, που σέβεται τον εαυτό της, οφείλει να είναι αποδοτική.
Η κατάδοσις εις το Υποθηκοφυλακείο της περιοχής ουδέν αποτέλεσμα έχει.
Η κατάδοσις όμως εις την Πολεοδομίαν πολλά αποτελέσματα έχει!
Παρών!![]()
μπλιζακο εσυ ?
Και εξαιρετικό στοματικό (ακα, τελειωτικό)!!!οχι αλλα μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι κανει καταπληκτικο squirting
Φυσικα και η ιδια με τον καταληλο συντροφο το απολαμβανει αναλογως ...Και εξαιρετικό στοματικό (ακα, τελειωτικό)!!!
Δε νομίζω όμως ότι κατεβαίνει.Άρα καλώς εμμέσως την προσεκαλέσαμε εις τα νότια!
και σεις δεν εχετε μια τρυφερη υπαρξη να σας ζεστανει ....Εδώ χιονίζει...!!!
2 βαθμοί.
Στην πόλη όμως πίπτει υετός και ουχί χιών.
Θα αναβουμε εμεις κυριε...Δε νομίζω όμως ότι κατεβαίνει.
Βέβαια η ίδια είναι καλύτερο να απαντήσει.
Εγώ εξήγησα ότι απέχω από το σεξ λόγω Covid της Μ.Τελικώς κύριε bliz τι θα μαγειρέψετε;
Άντε, ανεβείτε.Θα αναβουμε εμεις κυριε...
μονο για το κερασμα θα ανεβω ...Άντε, ανεβείτε.
Κερνάω καφέ!!!