blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Χαχαχα χαχαχα χαχαχα...θα τους ερασθησουμε θειε μου
Όπως εμάς, παιδί μου; (2-4);
Χαχαχα χαχαχα χαχαχα...θα τους ερασθησουμε θειε μου
That the autumn leaves were turningΑν μπορεί κάποιος, ας το αναρτήσει για να το απολαύσουν και οι υπόλοιποι.
Right!!!That the autumn leaves were turning
To the color of her hair...
Πράγματι υπέροχο θα ακολουθώ το χνάρι σας κ. Μπλιζ .Ευχαριστώ, κύριε.
Βρείτε το επίσης από Sinne Eeg.
Κάποιοι έρχονται στον κόσμο με μπόνους. Το μπόνους της ομορφιάς. Εγώ δυστυχώς όχι. Πρέπει να φροντίζω μόνος μου να διατηρώ το κορμί μου σε καλή κατάσταση, αντισταθμίζοντας την έλλειψη φυσικής ομορφιάς. Φευ είς τό άπειρον του απείρου.Εγώ δεν την κάνω.
Απλή συντήρηση κάνω εις την κολυμβητικήν δεξαμενήν.
Είμαι αρκετά γυμνασμενος. Δεν χρειάζεται περισσότερο.
Ενδεχομένως ο μέγας επιβήτορας των 5 Ηπείρων και των 7 Θαλασσών, κ. κωλο-γερος, να την εκτελεί για να αυξήσει τις αντοχές του.... Και να μπορεί να ανταποκριθεί στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές του ...
Εισθαι ύποπτα αμφίσημος Κ. Μπλιζ..Εγώ δεν την κάνω.
Απλή συντήρηση κάνω εις την κολυμβητικήν δεξαμενήν.
Είμαι αρκετά γυμνασμενος. Δεν χρειάζεται περισσότερο.
Ενδεχομένως ο μέγας επιβήτορας των 5 Ηπείρων και των 7 Θαλασσών, κ. κωλο-γερος, να την εκτελεί για να αυξήσει τις αντοχές του.... Και να μπορεί να ανταποκριθεί στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές του ...
Δυσκολη ερωτηση και αρκετα προσωπικη..με συγχωρεις αλλα δε θα απαντησωΚ Σαραντάρα όπως λέτε έχετε δει πολλά και είστε έμπειρη γυναίκα μια ερώτηση έχω να σας κάνω με το χέρι στην καρδιά έχετε ερωτευτεί κάποιον πελάτη που εκφράζει τα συναισθήματα του προς εσάς , για να το κάνω γενικότερα μπορούν η κοπέλες αυτού του επαγγέλματος να πουν ότι σταματάω γιατι ερωτεύτηκα και θέλω αυτόν τον άντρα η μπαίνει η σκέψη για το χρήμα του επαγγέλματος και
Γιατί θυμός κ. Μπλιζ την μια λέτε ότι πάτε κάθε ημέρα & την άλλη ότι κάνετε συντήρηση..Εισθαι ύποπτα αμφίσημος Κ. Μπλιζ..![]()
Έχω πει ότι πάω 3 φορές την εβδομάδα.Γιατί θυμός κ. Μπλιζ την μια λέτε ότι πάτε κάθε ημέρα & την άλλη ότι κάνετε συντήρηση..
Φεύ είς την διφορούμενη Χ 4
Έχω πει ότι πάω 3 φορές την εβδομάδα.
Φευ Χ ασυνεννοησία!
μας ηρασθασουνταν οι κιτρινοι θειε μου....φευΠαιδί μου, πόσο είστε με την ΑΕΚ;;;
![]()
Μακριά από κίτρινα πλάσματα, παιδί μου...!μας ηρασθασουνταν οι κιτρινοι θειε μου....φευ
Back at the day???Φαίη Νταναγουέη διεισδύατε;