blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Προβατίνα τρώει η πλέμπα....
Απόψε θα είμεθα έμφρονες στην κατανάλωση προβατίνας..
Φεύ !!!
Προβατίνα τρώει η πλέμπα....
Απόψε θα είμεθα έμφρονες στην κατανάλωση προβατίνας..
Φεύ !!!
6 66( συνέχεια για μαύρη πέτρα)
Ο συγκεκριμένος οίκος , για όποιον ενδιαφέρεται κι έχει κονέ με τον φύλακα της πύλης, βρίσκεται στην 6 πάροδο μαύρης πέτρας, στο νούμερο 66.
Να λέμε και τα καλά - δεν είναι όλα μαύρα "
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ας είναι καλά ο σεβάσμιος νηματοθέτης μας!Τι έχει συμβεί;;;;
Φαίνεται να έχουν μπλοκάρει οι αναρτήσεις παντού εκτός από το δικό μας Νήμα!
Καλημέρα. Επιτέλους ένας αντικειμενικός επισκέπτης από αυτή την διάσταση!( συνέχεια για μαύρη πέτρα)
"Μετά την ιδιαζόντως ειδεχθή εμπειρία που είχα με την πλοκαμοφορο κοκκινομαλα, για ένα διάστημα απέκτησα φοβίες και δεν έβγαινα καθόλου από το σπίτι. Όταν επιχειρούσα να κυκλοφορήσω μέσα στην πόλη, νόμιζα ότι όλοι με κοροιδευουν, με κοιτούν ή με αποφεύγουν. Αυτό κράτησε κάποιες μέρες, μέχρι που αποφάσισα να αντιμετωπίσω face to face το κόμπλεξ που μου προκλήθηκε. Έτσι ξεκίνησα πάλι για το δρομάκι της μαύρης πέτρας, έφτασα στην πύλη, είδα τον φύλακα τον καπτεν , και για να μην τα πολυλογω, βρέθηκα για μια ακόμα φορά στην πόλη της ηδονής. Αυτή τη φορά όμως θα διάλεγα σωστά, θα άφηνα το ένστικτο να με καθοδηγήσει, για να αποφύγω τις κακοτοπιες.
Προχωρούσα έχοντας τις αισθήσεις μου σε πλήρη εγρήγορση. Ενοιωθα σαν τον ήρωα που παρίστανε ο David caradine στη σειρά Kung Fu. Έκλεινα τα μάτια , αλλά το τρίτο μάτι κοιτούσε και με καθοδηγούσε. Με αυτήν την τακτική κατάφερα να αποφύγω κάποιες περιπτώσεις "εργαζομένων κοριτσιών" ( καλύτερα για χάρη της λογικής όλων μας, να μην αναφέρω τι είδε το τρίτο μάτι).
Τελικά , κατέληξα σε μια αξιόλογη περίπτωση εργαζόμενης κορασιδας, που ήταν όντως γυναίκα. Ακολούθησε μια πετυχημένη συνεύρεση κι όλα εντάξει.
Ο συγκεκριμένος οίκος , για όποιον ενδιαφέρεται κι έχει κονέ με τον φύλακα της πύλης, βρίσκεται στην 6 πάροδο μαύρης πέτρας, στο νούμερο 66.
Να λέμε και τα καλά - δεν είναι όλα μαύρα "
Ευχαριστώ πολύ γλυκε μου, πολύ ευγενικό να ευχηθείς!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην κα. Ιωάννα!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους Γιάννηδες του Νήματος!!!
6 66
The number of the Beast
Χρονια σου πολλα..να εισαι υγιηςΕυχαριστώ πολύ γλυκε μου, πολύ ευγενικό να ευχηθείς!
Να είσαι πάντα καλά!
Ευχαριστώ πολύ κοριτσάρα μου να είσαι πάντα καλά και να περνάς όμορφα!Χρονια σου πολλα..να εισαι υγιης
Χρονια πολλα κσι σε ολους τους γιαννηδες..που ειναι και αρκετοι
Ο γιατρός μου είπε να κοιμάμαι 12 ώρες για την καταπολέμηση των ρυτίδωνΚοιμούνται τα παππούδια...
Μόνο ο κ. Ωρίωνας φαίνεται συνεπής προς το Νήμα.
Να είσαι καλά αγορακι μου!Ο γιατρός μου είπε να κοιμάμαι 12 ώρες για την καταπολέμηση των ρυτίδων
Χρόνια πολλά joanna. Να τα εκατοστήσεις
Τοπ μοντελ η Ευφροσύνη
Το απέραντο γαλάζιο...
Είμαι ευτυχής που μοιράζω τη ζωή μου με τη μικρή μου ευφροσύνη και με τη θάλασσα τι άλλο να ζητήσω..
Μπα, σου αρέσει κάποια που δεν έχει πλοκάμια;Τοπ μοντελ η Ευφροσύνη![]()