blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.650
- Πόντοι
- 26.096
Καλημέρα εν Χριστουγέννοις αδελφοί!
κ. διομήδη μου!!!!Να ανεβάσω και για τον γεροπαράξενο νηματοθέτη
Said who???Αγαπηστε. Είναι μεταδοτικό και ανταποδοτικό.
Χρόνια πολλά. Υγεία πάνω από όλα.
Καλημέρα κ. Μπλιζ η επιβιώση σας εις τόνΧμμμ...
16% επιθυμεί την κεφαλή του Νηματοθετου επί πίνακι...
Το 16% αυτό καλό είναι να θυμάται ότι ο Νηματοθετης θα επιστρέψει εις την κανονικήν ροήν των εργασιών του Νήματος...
Χοχοχο!
Εις την υπέρτατην αγάπην ηντινα οι καταδοται τρέφουν δια το Νηματοθετην.Καλημέρα κ. Μπλιζ η επιβιώση σας εις τόν
ύπατον θώκο στηρίζεται είς τούς καταδότας ??
Δεν τους ξέρω διότι καλύπτουν τα ίχνη τών έχοντας ως πρόζα τούς δικούς τους σφουγγο-κωλάριους..Εις την υπέρτατην αγάπην ηντινα οι καταδοται τρέφουν δια το Νηματοθετην.
Εάν γνωρίζετε ποίοι είναι οι αποτελούντες το 16%, τώρα είναι η ώρα να τους καταδώσετε!
At your command, Sir!Καλημέρα αγαπητοί κύριοι ! Να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου χρόνια πολλά και καλά σε όλα τα μέλη του παρόντος νήματος ,υγεία πάνω από όλα και να περάσετε όμορφα τούτες τις ιδιαίτερες ημέρες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ! Χαίρομαι ιδιαιτέρως Κε Blizardeye που βρήκατε ενδιαφέρουσες τις μουσικές μου αναζητήσεις, εν ευθέτω χρόνω προσθέτω μουσική ή κάτι νέο που θα υποπέσει στην αντιληψή μου ! Και για τους σκληροπυρινικούς του νήματος αφήνω το παρακάτω
Μου αρέσει να ψηφίζω φανερά πάντα, καθότι δεν είμαι καμιά "κρυφή"...Βεβαίως γνωρίζω ήδη τους δύο από αυτούς, που είχαν το θάρρος να το δηλώσουν δημόσια...
Είναι οι δεδηλωμένοι εχθροί του Νηματοθετου, κ.κ. spipis και Isnogood!
Δεν είσαι κρυφή και θέλεις γκόμενα !!! Αλληλούια. Από εκεί που χόρευες στα γκέι παρέιντ ντυμένος σαν πολύχρωμος καλικάντζαρος, έγινες βαρύμαγκας μούτσος γυναικάς. Μπράβο Ωρίωνα. Μπράβο και στον Καπετάνιο σου (εμένα) που σε έπεισε ότι η αλήθεια βρίσκεται στο μν.Μου αρέσει να ψηφίζω φανερά πάντα, καθότι δεν είμαι καμιά "κρυφή"...
Ψήφισα το πρώτο, λοιπόν. Το δεύτερο, δεν είχα λόγο να το επιλέξω και το τρίτο, αν εξαιρέσω το "ολλανδικού", δεν το πολυκατάλαβα