Πάντα για Ελλάδα ομιλεί.
Εκτός Ελλάδος [όπου βρίσκεται συχνάκις και άσχετα εάν συνεχίζει να αναρτά κατά του Νηματοθέτου εις το παρόν Νήμα] πάει αλλού και θα σας είπω που:
1. Εκκινεί εξ Αθηνών μετ΄ εργαζομένης παρά τω πλευρώ του. Καλό είναι να μας διηγηθεί ο ίδιος πως περιποιήθηκε την κα. Έλενα Χατζή, εις ταξίδιόν του εις την αλλοδαπήν [εγώ απλώς μόνο καταδίδω ότι η κα. Έλενα Χατζή μου είπε ότι είχε δική της σουίτα εις το ξενοδοχείον ένθα διέμειναν].
2. Όταν ταξιδεύει κατά μόνας, ο κ. roger Rabbit υπάγει εις κέντρα ομαδικής ακολασίας, ονομαζόμενα FKK ή κάπως έτσι όπου προίσταται των οργίων.
3. Όταν ηράσθη και εταξίδευε μετά μίας μονίμου συνοδού αφενός παρεξηγήθη μετά του Νηματοθέτου του παρόντος [επί τρία συναπτά έτη δεν του εμίλησε] και αφετέρου διέμεινε μετά του αντικειμένου του Έρωτός του εις τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ευρώπης ! Περιτόν να αναφέρωμεν ότι τα κοσμηματοπωλεία και οι ακριβές μπουτίκ των πόλεων, που επεσκέφθησαν ομού, ακόμη ενθυμούνται το σύνολο των ευρώ, που εισέπραξαν τις ημέρες εκείνες!
1 ) Ομιλω για Ελλαδα , Γνωστα ηδονοτριβεια των Αθηνων προσεφεραν και πλαστικες κουκλες ..αν δε με απατα η μνημη μου ενα ηταν το νιρβανα και το αλλο στη Μπακνανα..( αν δουλεψε το συστημα δεν ξερω )
2) εις εκινο το ταξιδι που αναφερεστε , η κα Χατζη ειχε δικο της δωματιο ,καθως συνταξιδευα με σημαντικα προσωπα του επαγγελματικου μου χωρου και επρεπε να ειμαι ιδιατερα διακριτικος ..Ακομα ενθυμουμαι την εκφραση γνωστου μεγαλογιατρου οταν με χαιρετισε στην εισοδο του ταπεινου ξενοδοχειου που μεναμε , οταν εγω μετα της αγαπητης κυριας απολαμβαναμε ενα τσιγαρακι ....
3 ) παλια στο τεξας οταν οι επαγγελματικες μου υποχρεωσεις εσερναν τα βηματα μου εις Γερμανιαν , Αυστριαν , Ελβετιαν κλπ αντι να χανω το χρονο μου σε ανουσια δειπνα , φροντιζα να ανακαλυπτω τις χαρες των ΦΚΚ .....Πριν γινει του συρμου και πριν τα mega FKK ωφειλω να ομολογησω οτι βιωσα οργιακες καταστασεις ....
4) Οταν ηρασθην ( σιγα μη μου περασε ) και συμαζευτηκα οντως διεμενα στα καλυτερα , καθως συνεδυομουν απο μια εξαιρετικης και μοναδικής κυρίας ..και στα καλυτερα προσεφερουμε μονο τα καλυτερα ...
Προσοχη ..ΔΕΝ εκανα προσπαθεια να την "αγοράσω" εκανα οτι πιστευα οτι επρεπε να κανω καθως μου εβγαζε τον καλυτερο μου εαυτο ( και το κτηνος στις πιο ιδιαιτερες στιγμες ) Τι κερδισα ,το πιο ομορφο χαμογελο της