amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.297
- Πόντοι
- 22.785
Έχει κάτι η όραση σας??Τα θεραπεύει ως η κολυμβήθρα του Σιλωάμ!
Φεύ Χ 74
Έχει κάτι η όραση σας??Τα θεραπεύει ως η κολυμβήθρα του Σιλωάμ!
Ευχαριστώ καπτεν πέρασε και εσύ να παραλάβεις την τούρτα από τον ΆγιοΔεν φταίει κανείς άλλος, φταίω εγώ που υποχρεώθηκα προκειμένου να σου εξασφαλίσω μια προτελευταία κατοικία. Ας είναι φίλε μου. Εσύ να είσαι καλά (όσο γίνεται).
Ποιος Άγιος; ο Πέτρος; υπερβολές φίλε μου. Δεν θέλω να κάνεις μαύρες σκέψειςΕυχαριστώ καπτεν πέρασε και εσύ να παραλάβεις την τούρτα από τον Άγιοείναι στις καλές του και μοιράζει - δεν ξεχνάω την υποχρέωση και σού χρωστάω
οι φίλοι μου είναι και η αδυναμία μου
![]()
Περιττό να υπενθυμίσω ότι όποιος δεν ψηφίζει την ορθή και αυτονόητη επιλογή, θα μπαναρεται με συνοπτικές διαδικασίες.
Ψήφισα bliz for everΨΗΦΙΣΤΕ!
Σας ευχαριστώ, κύριε!Ψήφισα bliz for ever
Η επιστήμη...Δηλαδή ο Νηματοθετης είναι Νεάντερταλ;;;;
Ημείς;;;;
Το Αγλαισμα της Αριστοκρατίας;;;
Αγαπητέ μου συνάδελφε!!!Ψηφισα την ορθη επιλογη, φυσικά.
Καλό μου παιδί!ψηφίζω και εγώ μπλιζαράι![]()
Now something really heavy...
Τόσο σεις όσο και ο φίλος σας, Captain, είστε ευπρόσδεκτοι στους παππουληδες!Εγώ γυρολόγος των νημάτωνντροπή καπτεν - το μόνο που πέτυχες
είναι ότι είμαι ήσυχος - ντροπαλός δεν θα το έλεγα μάλλον μη εκδηλωτικός - τι να με κάνει ο κ.μπλιζ εμένα - άσε που στο πρώτο τσιφτελονταλγκαδιαρικο τραγούδι που θα βάλω θα με διώξει
ειπαμε είμαστε λαός και είναι πολύ αργά για να αλλάξουμε -άσε που δεν θέλουμε κιόλας
ευχαριστω κυριε και τιμη μαςΤόσο σεις όσο και ο φίλος σας, Captain, είστε ευπρόσδεκτοι στους παππουληδες!
Δηλαδή ο Νηματοθετης είναι Νεάντερταλ;;;;
Ημείς;;;;
Το Αγλαισμα της Αριστοκρατίας;;;