amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.312
- Πόντοι
- 22.785
Έχει κάτι η όραση σας??Τα θεραπεύει ως η κολυμβήθρα του Σιλωάμ!
Φεύ Χ 74
Έχει κάτι η όραση σας??Τα θεραπεύει ως η κολυμβήθρα του Σιλωάμ!
Ευχαριστώ καπτεν πέρασε και εσύ να παραλάβεις την τούρτα από τον Άγιο είναι στις καλές του και μοιράζει - δεν ξεχνάω την υποχρέωση και σού χρωστάω οι φίλοι μου είναι και η αδυναμία μουΔεν φταίει κανείς άλλος, φταίω εγώ που υποχρεώθηκα προκειμένου να σου εξασφαλίσω μια προτελευταία κατοικία. Ας είναι φίλε μου. Εσύ να είσαι καλά (όσο γίνεται).
Ποιος Άγιος; ο Πέτρος; υπερβολές φίλε μου. Δεν θέλω να κάνεις μαύρες σκέψειςΕυχαριστώ καπτεν πέρασε και εσύ να παραλάβεις την τούρτα από τον Άγιο είναι στις καλές του και μοιράζει - δεν ξεχνάω την υποχρέωση και σού χρωστάω οι φίλοι μου είναι και η αδυναμία μου
Περιττό να υπενθυμίσω ότι όποιος δεν ψηφίζει την ορθή και αυτονόητη επιλογή, θα μπαναρεται με συνοπτικές διαδικασίες.
Ψήφισα bliz for everΨΗΦΙΣΤΕ!
Σας ευχαριστώ, κύριε!Ψήφισα bliz for ever
Η επιστήμη...Δηλαδή ο Νηματοθετης είναι Νεάντερταλ;;;;
Ημείς;;;;
Το Αγλαισμα της Αριστοκρατίας;;;
Αγαπητέ μου συνάδελφε!!!Ψηφισα την ορθη επιλογη, φυσικά.
Καλό μου παιδί!ψηφίζω και εγώ μπλιζαράι
Now something really heavy...
Τόσο σεις όσο και ο φίλος σας, Captain, είστε ευπρόσδεκτοι στους παππουληδες!Εγώ γυρολόγος των νημάτων ντροπή καπτεν - το μόνο που πέτυχες είναι ότι είμαι ήσυχος - ντροπαλός δεν θα το έλεγα μάλλον μη εκδηλωτικός - τι να με κάνει ο κ.μπλιζ εμένα - άσε που στο πρώτο τσιφτελονταλγκαδιαρικο τραγούδι που θα βάλω θα με διώξει ειπαμε είμαστε λαός και είναι πολύ αργά για να αλλάξουμε -άσε που δεν θέλουμε κιόλας
ευχαριστω κυριε και τιμη μαςΤόσο σεις όσο και ο φίλος σας, Captain, είστε ευπρόσδεκτοι στους παππουληδες!
Δηλαδή ο Νηματοθετης είναι Νεάντερταλ;;;;
Ημείς;;;;
Το Αγλαισμα της Αριστοκρατίας;;;
Συμπαράσταση!!!