blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.471
- Πόντοι
- 26.096
Ηρασθην των Ελληνικών της, κύριε!!!
Θα σας στείλουμε μια φώτο του αντικειμένου του πόθου σας.Ηρασθην των Ελληνικών της, κύριε!!!
Υπαγετε, και τα χέρια έξω από τις κουβέρτες.Χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα.Σσς ευχαριστώ κύριε.
Και από αύριο σας παρακαλώ όλους σας, να μου στείλετε πληροφορίες επί της κας. Έλενας.
Σας ευχαριστώ όλους σας.
Υπάγω προς κατάκλισιν.
Αύριο το πρωί θα γράψω στις κυρίας Έλενας και ευελπιστώ σε αίσιο αποτέλεσμα.Και τελικά όλοι γράφουμε στης μας Έλενας και εδώ τίποτα;;;
Μην ανησυχείτε, κύριε?!!Υπαγετε, και τα χέρια έξω από τις κουβέρτες.
Κοιτάξτε, κύριε.Αύριο το πρωί θα γράψω στις κυρίας Έλενας και ευελπιστώ σε αίσιο αποτέλεσμα.
Βεβαίως κυρίε για αυτό & υμείς ακολουθούμε τον ρυθμό του κυρίου Μπλιζ & τον προστατεύουμε από πάσαν σκοπόν..Τη γλώσσα μου την έδωσαν ελληνική και το σπίτι φτωχικό
στις παραλίες του Ομήρου
Ελύτης για τους αδαείς.
Φευ η ελληνική γλώσσα φθίνει συνεχώς, αναμειγνύεται με τη βαρβαρική γλώσσα των Αγγλοσαξόνων ,ενώ η ορθογραφία μας καθημερινά υποφέρει στα ειδεχθή greeklish.
Εν κατακλείδι τι ζήτησε ο γέροντας , εκτός από βυζί και κώλο και λίγο συντακτικό ,αν τούτο συνιστά έγκλημα να μας κρεμάσουν όλους εις την πλατεία Συντάγματος.
Πλέμπα ?? σείς ?Κοιτάξτε, κύριε.
Απλά να της πείτε ότι δεν είμαι πλεμπα, έχω φάει πολλές χυλοπίτες και ότι είμαι άντρας.
Ορθότατον!Τη γλώσσα μου την έδωσαν ελληνική και το σπίτι φτωχικό
στις παραλίες του Ομήρου
Ελύτης για τους αδαείς.
Φευ η ελληνική γλώσσα φθίνει συνεχώς, αναμειγνύεται με τη βαρβαρική γλώσσα των Αγγλοσαξόνων ,ενώ η ορθογραφία μας καθημερινά υποφέρει στα ειδεχθή greeklish.
Εν κατακλείδι τι ζήτησε ο γέροντας , εκτός από βυζί και κώλο και λίγο συντακτικό ,αν τούτο συνιστά έγκλημα να μας κρεμάσουν όλους εις την πλατεία Συντάγματος.
Ακόμη γελώ με την ανάρτησή σας αυτή....Θα σας στείλουμε μια φώτο του αντικειμένου του πόθου σας.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....Το κόμμα Ελλήνων Αριστοκρατών διαλύθηκε και το ελληνικό αριστοκρατικό διαδίκτυο πενθεί - Μικροπράγματα
"Μεγάλο πλήγμα για εμάς τους αριστοκράτες. Μας αφήσατε έρμαια της πλέμπας. Κρίμα"www.google.com
Καλημερα σας κυριοιΛαγεεεεεεεεεεεεεεεε που είσαι;;;;;;