blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.677
- Πόντοι
- 26.096
Είναι δικός μου προσκεκλημένος!ρε καλως τον ..που ησουν εσυ και σε ψαχναμε ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είναι δικός μου προσκεκλημένος!ρε καλως τον ..που ησουν εσυ και σε ψαχναμε ?
Like I said before ...Θα πρέπει να ερωτηθεί και η οικοδέσποινα
Και τώρα δεν φεύγω με τίποταΕίναι δικός μου προσκεκλημένος!
Μαλιστα..Είναι δικός μου προσκεκλημένος!
Μία σελίδα μόλις πριν με απειλούσατε με πραξικόπημα ....Μαλιστα..
Φιλε KAV69 να προσεχεις
ετσι ξεκινησε και με μενα ..ελατε σας παρακαλω στο νημα μας κλπ κλπ
και μετα η γρια κουφαλιτσα αρχισε να γκρινιαζει οτι δηθεν του κανουμε bulling οτι θελουμε το θρονο του και αλλα χαρωπα
Μαλιστα..
Φιλε KAV69 να προσεχεις
και μετα η γρια κουφαλιτσα αρχισε να γκρινιαζει οτι δηθεν του κανουμε bulling οτι θελουμε το θρονο του και αλλα χαρωπα
Βρε εισαι τυχερός που σε ενεκρινα εγω μετα τις πρωινές αναρτησεις ( απλα περασες τη βαση μη νομιζεις )Και τώρα δεν φεύγω με τίποτα
Είναι αυτό που έλεγε ο Βουτσάς
Τρούπωσα
Μαλιστα..
Φιλε KAV69 να προσεχεις
Όλοι οι καλοί χωράνε χαχαχαχα!!!Θα πρέπει να ερωτηθεί και η οικοδέσποινα
Digesting England by the pound, κύριε!Εν τω μεταξύ τα τηλέφωνα δεν εχουν σταματήσει και τους έχω γράψει όλους
επισης θα ηθελα να σας επισημανω το κυριο χαρακτηριστικο αυτου του νηματοςΕν τω μεταξύ τα τηλέφωνα δεν εχουν σταματήσει και τους έχω γράψει όλους
Απλά να θυμάστε ότι σ΄ αυτό το Νήμα ισχύει ότι:Κυριά μου και κύριοι θα μου επιτρέψετε με καλεί το καθήκον
Η σοβαρότητα, η αγαμία και η ορθή χρήση της Ελληνικής!επισης θα ηθελα να σας επισημανω το κυριο χαρακτηριστικο αυτου του νηματος
Σοβαροτης !!!!
Τουλάχιστον το σώσατε κάπως και δεν αναφερθήκατε στον Jason Statham ...Αυτά που ήξεραν οι EAGLES να τα κρατήσουν για τους εαυτούς τους
Το νήμα είναι σαν το ξενοδοχείο του JOHN WICK
Ναί αλλά δεν το έπραξε... Οπότε ??Μία σελίδα μόλις πριν με απειλούσατε με πραξικόπημα ....