κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.835
- Πόντοι
- 19.795
Ακομα γκαμαει το αφεντικο; Ουτε για κατουρημα δεν θα τον βγαλει;τωρα δε θα μπορει να παρει τα ποδια του
Τον εχει ξεζουμισει η " δεν υπαρχει μαναρι"
Ακομα γκαμαει το αφεντικο; Ουτε για κατουρημα δεν θα τον βγαλει;τωρα δε θα μπορει να παρει τα ποδια του
Εγώ πάντως σε 10 λεπτά φτάνω στο μοναστήρι του Αγίου Νικολάου.... Αχ βλέπω και το Αιγαίο δεξιά μου..τωρα δε θα μπορει να παρει τα ποδια του
κανε καμια προσευχη για μας ...Εγώ πάντως σε 10 λεπτά φτάνω στο μοναστήρι του Αγίου Νικολάου.... Αχ βλέπω και το Αιγαίο δεξιά μου..
Καλημέρα ΠΣΑΡΑΑΆ φίλε μου.
με το θειο του ?Πηγε και ο Τρουμπακης μαζι;
Εχει εξαφανιστει απο την ημερα που εφυγε και ο θειος του. Εχω βγαλει σιλβερ-αλερτ σε αλλα νηματα.με το θειο του ?
τι να κανει ?
να βασταει φαναρι ?
ρε μπας και τσιμπησε απ το θειο καμια 1000ρα και τα τρωει με τη Γαλλιδα ?Εχει εξαφανιστει απο την ημερα που εφυγε και ο θειος του. Εχω βγαλει σιλβερ-αλερτ σε αλλα νηματα.
Τα πινει θες να πειςρε μπας και τσιμπησε απ το θειο καμια 1000ρα και τα τρωει με τη Γαλλιδα ?
α δεν ξερω..δεν ειχα τη χαρα να τον γνωρισωΤα πινει θες να πεις
Εκτος αν ειναι το κωλοπαιδο που εριξε την κροτιδα στο ντερμπι και κρυβεται τωρα μην τον βρει ο Βαγγελας και τον φυτεψει στη θαλασσα της Πειραικης.α δεν ξερω..δεν ειχα τη χαρα να τον γνωρισω
αυτοι οι Γαυροι και οι Μπαοκτσηδες ειναι λιγο κωλοπαιδα ..το ξερω εγωΕκτος αν ειναι το κωλοπαιδο που εριξε την κροτιδα στο ντερμπι και κρυβεται τωρα μην τον βρει ο Βαγγελας και τον φυτεψει στη θαλασσα της Πειραικης.
Εχει και ριχτάρι
Μόλις παρέγγειλα τραπεζάκι
Αδελφέ !!! Ρεσπεκτ που λενε στο χωριο μου
Να αντέξωμεν μόνο, διότι αυτό το εργαλείο ρουφάει τόσο δυνατά που μπαίνει το σεντόνι στον κ@λοΑδελφέ !!! Ρεσπεκτ που λενε στο χωριο μου
Πολυ ωραιο εργαλειο ....
Καλοφαγωτο
μα φαινεται ..οτι ειναι racing ...Να αντέξωμεν μόνο, διότι αυτό το εργαλείο ρουφάει τόσο δυνατά που μπαίνει το σεντόνι στον κ@λο
απο τα καλυτερα που εχεις ανεβασει ....μα φαινεται ..οτι ειναι racing ...
Πού δόντια για ξεκΩκαλισμα...Αδελφέ !!! Ρεσπεκτ που λενε στο χωριο μου
Πολυ ωραιο εργαλειο ....
Καλοφαγωτο
ρε ας το ειχα μπροστα μου και χρουτσου χρουτσου θα το ξεκοκαλιζαΠού δόντια για ξεκΩκαλισμα...
ΠΣΑΡΑΑΆΑΑ....