Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλημερα Πσαραααα
Καλημέρα λατρεμένοοι μου κύριοι...
ΠΣΑΡΑΑΆΑΑ που είσαιιιίιιιι
Ωωωωωω είσαι θεός.. εμείς κύριε. Roger εδώ στα βράχια μόνο θάλασσα βλέπουμε δεν λες ότι απέναντι στον Αράπη έχει κεραία κινητής και έχουμε ίντερνετ και βλέπουμε καμιά τσόντα.Καλημερα Πσαραααα
Που να ειμαι
Εδω στο γραφειο
εχω δυο Milfakia απο κατω και μου κανουν εναλαξ πιπες ...
Ζωαρα ρε φιλε
και γενικα εδω..λεμε καμια μαλακια να περναει η ωραΩωωωωω είσαι θεός.. εμείς κύριε. Roger εδώ στα βράχια μόνο θάλασσα βλέπουμε δεν λες ότι απέναντι στον Αράπη έχει κεραία κινητής και έχουμε ίντερνετ και βλέπουμε καμιά τσόντα.
Να σου στείλω ένα λαβράκι τριάμισι κιλά??και γενικα εδω..λεμε καμια μαλακια να περναει η ωρα
Οχι μονο λεμε.............κανουμε κιολας.......................μαλακιεςκαι γενικα εδω..λεμε καμια μαλακια να περναει η ωρα
ο λογος σου με χορτασε φιλε πσαραΝα σου στείλω ένα λαβράκι τριάμισι κιλά??
εχουμε βγαλει silver alertΚαλημέρα σας κύριοι.
Ο ανιψιός που έχει χαθεί;
Δεν το λεμε ποτε σε ενα ψαρα ..hello@amjik: καλό ψάρεμα.
wishful thinking@Roger Rabit: καλές πιπες
Καλο πρεπει να ηταν@κωλο-γερος : καλό ???
Τι χρονιά ?@genesis: καλά κρασιά
Δεν σε ειδα στη Λαική σήμερα ...Οχι μονο λεμε.............κανουμε κιολας.......................μαλακιες![]()
και εγω ετοιμαζω το revised business plan αλλα δεν το κανω θεμαΕίμαι σε ενα meeting για budget και λοιπές παπαριές και ζαχαρώνω μια μελαχρινή αγουρίδα, από τους consultants.
Να ο περνά ευχάριστα η ώρα![]()
Ακόμα στο νησί είμαι. Και αυτές οι Εγγλεζες τροφοί δεν λένε να ξεκουμπιστουν, να φύγουν, να πάνε αλλούΔεν σε ειδα στη Λαική σήμερα ...
Κατεβηκα νωρις - νωρις με τη στρατονομία
Αν αναφερεστε στο μυνημα μου περι μαλακιων που κανουμε, ηταν μυνημα χωρις χρεωση με πολλαπλους αποδεκτες. Ξερουν αυτοι. Ενας εξαυτων ειμαι και εγω.
Τοσιαξα λιγοκαι εγω ετοιμαζω το revised business planαλλα δεν το κανω θεμα
Να ξεκουμπιστούν?Ακόμα στο νησί είμαι. Και αυτές οι Εγγλεζες τροφοί δεν λένε να ξεκουμπιστουν, να φύγουν, να πάνε αλλού
![]()
Δεν μας αφηνουν να αγιασουμε κυριε. Τι ψυχη θα παραδωσουμε; Θα καουμε στην κωλα-σηΝα ξεκουμπιστούν?
Πάντως αυτά τα οπίσθια κατάλληλα στημένα θα ήσαν χάρμα οφθαλμών και ότι άλλο προαιρείσθε...