amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.338
- Πόντοι
- 22.785
Όχι όχι όχι κύριε ΜπλιτζΕίσθε διάδοχος του Γκέμπελς!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
43 επισκέπτες!
Απίστευτον!!!!
Είμεθα νοσταλγοί του henry miller
.
Όχι όχι όχι κύριε ΜπλιτζΕίσθε διάδοχος του Γκέμπελς!
43 επισκέπτες!
Απίστευτον!!!!
Έχω πολύ μεγάλο fan club αγαπητέ κύριε Μπλιτζ για αυτό.Είσθε διάδοχος του Γκέμπελς!
43 επισκέπτες!
Απίστευτον!!!!
εχει αφησει χωρις εμπορευμα ολο το ΣΥΦΑ Θεσσαλονικης
Ποία με παρακαλεί να συνευρεθώ μαζί της και δεν το έχω αντιληφθεί;;;;Μα σας βρήκα και την έφερα στο παρόν τόπικ και σας παρακαλάει κιόλας.
Μα η κυρία Ιωάννα εξ άλλου συμβάλει με έργα για την ανόρθωση του ηθικού σαςΠοία με παρακαλεί να συνευρεθώ μαζί της και δεν το έχω αντιληφθεί;;;;
Μα η κυρία Ιωάννα εξ άλλου συμβάλει με έργα για την ανόρθωση του ηθικού σας
ρε βατραχε ,,μην του δειχνεις τετοια πραματα ..θα μας μεινει το σαψαλο
Κύριε Μπλιτζ... ιδού.
98 είστε. Ένα χρόνο μικρότερος μου.Θα προτιμούσα, κύριε, να μου ανεύρετε ένα θήλυ. Καίτοι διάγω το 97ο έτος της ηλικίας μου θεωρώ ότι ακόμη δεν χρειάζομαι βότανα κλπ.
και ενα χρονο και μια μερα μαγαλυτερος απο μενα98 είστε. Ένα χρόνο μικρότερος μου.
Σώπα έχω το όνομα του βοτάνου...ρε βατραχε ,,μην του δειχνεις τετοια πραματα ..θα μας μεινει το σαψαλο
Θα σάς τρελάνουν τώρα στα πμ.Σώπα έχω το όνομα του βοτάνου...
Αλλά έχω ειδοποίηση και για ανάνηψη ...
Συν ότι έχω πάντα στο σπίτι φορητη συσκευή ηλεκτροσόκ..
Τον έχω καλύψη ΠΛΗΡΩΣ.
Δεν πειράζει θα το βάλω εδώ άλλωστε όλα ανοιχτά είναι και διάφαναΘα σάς τρελάνουν τώρα στα πμ.
Κύριε Μπλιτζ έως ότου υπάρξει συνεύρεση καλό θα ήτο να καταναλώνετε μπανάνες και αμύγδαλα για να μπορείτε να κρατάτε άμυνα...Ποία με παρακαλεί να συνευρεθώ μαζί της και δεν το έχω αντιληφθεί;;;;
Επιθετική κίνηση...ΑΡΑ ..πρεπει να μας παραδωσεις τη διοικηση ..απλα
μπανανες μπορει αμυγδαλα στραβωνει η μασελα θειο...δεν μπορειΚύριε Μπλιτζ έως ότου υπάρξει συνεύρεση καλό θα ήτο να καταναλώνετε μπανάνες και αμύγδαλα για να μπορείτε να κρατάτε άμυνα...
Πρέπει να κρατάτε την καρδούλα δυνατή..
εγω εχω στηριξει πολλες προσπαθειες ανατροπης....εχω εννομο συμφερονΓια ποιον λόγο ο αξιότιμος κύριος blitz θα έπρεπε να ανατραπεί;
Θα κυρήξομεν δημοκρατίαν ως το 1779;
Τα αμύγδαλα αγαπητέ ανιψιε να τα βάλει στο multi να τα θρυμματίσει για να μπορεί να υπάρξει κατάποση....μπανανες μπορει αμυγδαλα στραβωνει η μασελα θειο...δεν μπορει