Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

genesis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
2.158
Πόντοι
446
Η ελληνική γλώσσα με όλα της τα σύγχρονα προικιά & τα αρχαία μπιχλιμπίδια δεν μπορεί να το αποτυπώση αλλά & να βγάλει κάποια συμπεράσματα για το τί θα επακολουθήσει…έστω & αν δεν υπάρχει από μέρους μου πια δυνατότητα για απόκριση!!
Θα παρατηρούσα ότι και νεκρούς ανασταίνει:drooling-face:

genesis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
2.158
Πόντοι
446
εχεις μια 400ρου ευκαιρη να παω την κυρια τζοανα για γλυκο βυσινο?
Δυστυχώς παιδί μου, το τελευταίο μου
euro-2402711_1920.jpg

Το εξοδεψα προλαμβάνοντας σε.
Οπότε τώρα πενομαι αφορήτως.:confused:

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
175.634

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.148
Πόντοι
19.795

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.208
Πόντοι
22.785
Θα παρατηρούσα ότι και νεκρούς ανασταίνει:drooling-face:
Παρατήρησα ότι η κυρία Τζοάννα χρησιμοποιεί κλωστή δια την λείανση του
(Ιδιαίτερου) χώρου ..
Φεύ εις την 50ην-10+20=32

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καλημέρα εις όλους όσους ονειρεύονται θήλεα ... πλην όμως ουδέν θήλυ ονειρεύεται αυτούς ...
Φευ once again!

Τελευταία τροποποίηση:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.400
Πόντοι
5.506
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Εμεις τον αγαπαμε ομως. Οταν ανατραπει και κανουμε κυβερνηση της πλεμπας, θα τον διορισουμε υπουργο του υπουργειου σεξουαλικης διαπαιδαγωγησης αγουριδων.:grouphug:
Κοιτάξτε, κύριε!

1. Οι εμετικές αγουρίδες ουδόλως με αφορούν και συνεχίζω να απορώ διατί τόσοι εξ Υμών συνεχίζουν να τρέχουν όπισθεν των αγουρίδων. Ακόμη και όταν ήμουν νέος [16ος αιώνας μ.Χ.] ουδέποτε ησθάνθην έλξιν δια αγουρίδαν. Το σεξ μετ΄ ενός θήλεως -όταν σπανίως συμβαίνει εις το Νηματοθέτην- απαιτεί εγκεφαλικήν προσέγγισιν, εμπειρίαν, στοργήν και φροντίδαν.

2. Δεν επιθυμώ να επαναλαμβάνω τα γενόμενα κατά τα προηγούμενα 3 πραξικοπήματα κατά του Νηματοθέτου και δη όταν αυτά έλαβον χώρα κατά την περίοδον της ασυγκρίτου ακμής των εργασιών του Νήματος. Ακόμη και όταν η κα. erinal είχε επιχειρήσει να ανατρέψει το Νηματοθέτη του παρόντος, σεις -τα μέλη- εψήφισαν να παραμείνει ο ίδιος Νηματοθέτης. Φήμες περί υπογείων απειλών του Νηματοθέτου προς τους ψηφοφόρους ουδέποτε επαληθεύθησαν.

Όπερ έδει δείξαι!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

Παρανοειδής Διαταραχή Προσωπικότητας​

ετσι χαρακτηριζει η ψυχιατρικη την περιπτωση του νηματοθέτη
Εχει ολοκληρο κεφάλαιο το DSM-5 TR
Το bullying σε βάρος του υπερήλικος, αδυνάμου και ανίσχυρου Νηματοθέτου εντείνεται!!!
Αἰδώς Ἀργεῖοι κάκ᾿ ἐλέγχεα εἶδος ἀγητοί

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
εχεις μια 400ρου ευκαιρη να παω την κυρια τζοανα για γλυκο βυσινο?
Ανακαλώ την κατάθεσιν των 4.000 ευρώ εις το IBAN σας και σας αποκληρώνω εκ νέου!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

....να δεις που ο τρουμπακης θελει να ροκανισει και το εφάπαξ μου(εκτός σύνταξης)
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...!!!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.400
Πόντοι
5.506
Ανακαλώ την κατάθεσιν των 4.000 ευρώ εις το IBAN σας και σας αποκληρώνω εκ νέου!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...!!!
:confused:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Αφιερωμένη στον κο @blizardeye
Για καληνύχτα
20231017_191400.jpg
κα. Ιωάννα!
Επέλεξα να απαντήσω εις την ανάρτησίν σας αφού είχον απεμπλακεί εκ των υποχρεώσεών μου προς την πλέμπα του παρόντος Νήματος.

Η φωτογραφία - αφιέρωσις αποτελεί παρηγορίαν διά τούτον τον χειμαζόμενον και υπό συνεχήν εκφοβισμόν ευρισκόμενο Νηματοθέτην.
All alone in space and time, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε περί εμού, οφείλω να ομολογήσω ότι η φωτογραφία σας με ταλανίζει ου μην με βασανίζει ...

Και πάλι σας ευχαριστώ και υποκλίνομαι εις την θέαν σας!!!

Υ.Γ. Ο blizardeye παρατηρεί πράγματα, που η πλέμπα δεν δύναται να παρατηρήσει. Οι κοιλότητες εις τους γλουτούς σας [λακάκια] καθώς επίσης και οι εμφανώς γμνασμένοι βραχίονές σας λειτουργούν άκρως ερεθιστικώς διά τούτον τον αδύναμον, υπερήλικαν και συνεχώς λανθάνοντα άνδρα.
Ως εκ τούτου και εφόσον δεν είμαι αδιάκριτος, δύναμαι να σας ερωτήσω περί του είδους της γυμναστικής σας, κυρία; Δια να προλάβω τας αντιρρήσεις σας, σας λέγω ότι ο blizardeye αθλείται εις την κολύμβησιν, χρησιμοποιών σωσίβιον -σαμπρέλαν, μπρατσάκια και λοιπά ενισχυτικά της επιπλεύσεως εις το ύδωρ.
ΧΧΧ

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Παιδί μου!
Μόλις μετέφερα 4.000 ευρώ εις το ΙΒΑΝ σας.
Φρονώ ότι η Γαλλίς έχει ανάγκας προς ικανοποίησιν ... :headbang::headbang::headbang:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.400
Πόντοι
5.506
κα. Ιωάννα!
Επέλεξα να απαντήσω εις την ανάρτησίν σας αφού είχον απεμπλακεί εκ των υποχρεώσεών μου προς την πλέμπα του παρόντος Νήματος.

Η φωτογραφία - αφιέρωσις αποτελεί παρηγορίαν διά τούτον τον χειμαζόμενον και υπό συνεχήν εκφοβισμόν ευρισκόμενο Νηματοθέτην.
All alone in space and time, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε περί εμού, οφείλω να ομολογήσω ότι η φωτογραφία σας με ταλανίζει ου μην με βασανίζει ...

Και πάλι σας ευχαριστώ και υποκλίνομαι εις την θέαν σας!!!

Υ.Γ. Ο blizardeye παρατηρεί πράγματα, που η πλέμπα δεν δύναται να παρατηρήσει. Οι κοιλότητες εις του γλουτούς σας [λακάκια] καθώς επίσης και οι εμφανώς γμνασμένοι βραχίονές σας λειτουργούν άκρως ερεθιστικώς διά τούτον τον αδύναμον, υπερήλικαν και συνεχώς λανθάνοντα άνδρα.
Ως εκ τούτου και εφόσον δεν είμαι αδιάκριτος, δύναμαι να σας ερωτήσω περί του είδους της γυμναστικής σας, κυρία; Δια να προλάβω τας αντιρρήσεις σας, σας λέγω ότι ο blizardeye αθλείται εις την κολύμβησιν, χρησιμοποιών σωσίβιον -σαμπρέλαν, μπρατσάκια και λοιπά ενισχυτικά της επιπλεύσεως εις το ύδωρ.
ΧΧΧ
πες στην κυρια τζοανα οτι πας και στε Μεθανα για λουτρα θειε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom