You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Διότι υπήρχαν μέλη του Νήματος που την είχαν γνωρίσει και ήθελα να προστατεύσω τα προσωπικά δεδομένα της.ο Έρως, η καύλα και η καψούρα η μαναρι θειε ε?
γιατι τοσο καιρο ελεγες δεν υπαρχει?
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.259
- Πόντοι
- 5.506
ω μαλακια αυτο.....ναι θειε εχει τεραστια μουνοπανα και το σι και ο κοσμος ....καλα εκανες....Διότι υπήρχαν μέλη του Νήματος που την είχαν γνωρίσει και ήθελα να προστατεύσω τα προσωπικά δεδομένα της.
η μαναρι για παντα εμενα θα ειναι φιλη μου
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Φευ, παιδί μου ...ω μαλακια αυτο.....ναι θειε εχει τεραστια μουνοπανα και το σι και ο κοσμος ....καλα εκανες....
η μαναρι για παντα εμενα θα ειναι φιλη μου
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.259
- Πόντοι
- 5.506
με 2 πραγματα τα λυνεις ολα στην ζωη θειε....με αξιοπρεπεια και ερωτα.....Φευ, παιδί μου ...
δωσε μια 800ρου να βγω με την κυρια τζοανα...σε ευχαριστω
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Θα εκπλαγείτε πλην όμως θα σας το είπω ... Άνθρωποι, ως η κα. Ιωάννα, δεν μένουν εις τα χρήματα όταν αποφασίζουν να συναντηθούν με κάποιον εις την προσωπικήν ζωήν τους. Διά την ακρίβειαν δεν είναι το πρώτο, που τους ενδιαφέρει [εφόσον βεβαίως δεν την οδηγήσετε εις συσσίτιον απόρων εις την Ιεράν Μητρόπολιν Πειραιώς].με 2 πραγματα τα λυνεις ολα στην ζωη θειε....με αξιοπρεπεια και ερωτα.....
δωσε μια 800ρου να βγω με την κυρια τζοανα...σε ευχαριστω
Και εν πάση περιπτώσει, πένομαι, παιδί μου.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.259
- Πόντοι
- 5.506
καθε λεξη θειε....με την την κυρια τζοανα το νοιωθεις....Θα εκπλαγείτε πλην όμως θα σας το είπω ... Άνθρωποι, ως η κα. Ιωάννα, δεν μένουν εις τα χρήματα όταν αποφασίζουν να συναντηθούν με κάποιον εις την προσωπικήν ζωήν τους. Διά την ακρίβειαν δεν είναι το πρώτο, που τους ενδιαφέρει [εφόσον βεβαίως δεν την οδηγήσετε εις συσσίτιον απόρων εις την Ιεράν Μητρόπολιν Πειραιώς].
Και εν πάση περιπτώσει, πένομαι, παιδί μου.
θα την οδηγησω εις την Ιεράν Μητρόπολιν Πειραιώς για γαμου κοινωνιας....
γιατι μου τα χαλας ρε θειε ? εχεις
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Ελπίζω να αντέξετε την αναμονήν!καθε λεξη θειε....με την την κυρια τζοανα το νοιωθεις....
θα την οδηγησω εις την Ιεράν Μητρόπολιν Πειραιώς για γαμου κοινωνιας....
γιατι μου τα χαλας ρε θειε ? εχεις
Τελευταία τροποποίηση:
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.117
- Πόντοι
- 19.795
Καλημέρα θείοι και ανηψιοι. Ανηψιες δυστυχώς δεν υπάρχουν. Ούτε καν θειτσες. Φευ.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Το Νήμα μας σπάει τα ρεκόρ της επισκεψιμότητος εξ όσων έχω πληροφορηθεί πλην όμως ουδέν θήλυ αποφασίζει να εγγραφεί και να γίνει μέλος μας.Καλημέρα θείοι και ανηψιοι. Ανηψιες δυστυχώς δεν υπάρχουν. Ούτε καν θειτσες. Φευ.
Τι πταίει;;;
Υ.Γ. Ευελπιστώμεν βεβαίως ότι δεν θα παρουσιασθεί ντιγκιντάνγκας, υπό θηλυκόν μανδύαν, εις το παρόν Νήμα. Διότι ναι μεν τα θήλεα απέχουν του Νήματος πλην όμως τον Ρουβικώναν ουδέποτε θα τον διαβούμεν!
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.117
- Πόντοι
- 19.795
Και όπως θα έλεγε και η πλεμπα:. Διότι ναι μεν τα θήλεα απέχουν του Νήματος πλην όμως τον Ρουβικώναν ουδέποτε θα τον διαβούμεν!
Μακριά από τόν κωλο μας και ας είναι καί στο νήμα του Αγίου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υπάγω για βιοπορισμόν. Καλημέρα και πάλι.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.259
- Πόντοι
- 5.506
εχει μπουστηδες εκει....Και όπως θα έλεγε και η πλεμπα:
Μακριά από τόν κωλο μας και ας είναι καί στο νήμα του Αγίου.![]()
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Έχω προσκαλέσει τον κ. the Saint, να επανέλθει εις τον οίκον του και δηλαδή εις το Νήμα μας.
Θεωρώ ότι ελύθησαν τα ατυχή ζητήματα, που διετάραξαν τας σχέσεις μας εις το παρελθόν και ως εκ τούτου ευελπιστώ ότι η πρόσκλησίς μου θα γίνει αποδεκτή εν καιρώ.
Θεωρώ ότι ελύθησαν τα ατυχή ζητήματα, που διετάραξαν τας σχέσεις μας εις το παρελθόν και ως εκ τούτου ευελπιστώ ότι η πρόσκλησίς μου θα γίνει αποδεκτή εν καιρώ.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.259
- Πόντοι
- 5.506
δεκτη ειναι θειε...αλλα θηλεα θα ερθουν?Έχω προσκαλέσει τον κ. the Saint, να επανέλθει εις τον οίκον του και δηλαδή εις το Νήμα μας.
Θεωρώ ότι ελύθησαν τα ατυχή ζητήματα, που διετάραξαν τας σχέσεις μας εις το παρελθόν και ως εκ τούτου ευελπιστώ ότι η πρόσκλησίς μου θα γίνει αποδεκτή εν και
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Σεις έχετε την Γαλλίς.δεκτη ειναι θειε...αλλα θηλεα θα ερθουν?
Αφήσατε Ημάς να αναρωτώμεθα πότε επιτέλους θα εμφανισθεί θήλυ εις το παρόν Νήμα ...
Ενδεκάκις φευ!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Υπάγω προς βιοπορισμόν [μεροκάματον εις την οικοδομήν]!
Καλημέρα, 'παιδιά'!
Καλημέρα, 'παιδιά'!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Καλημέρα, κύριε!Καλημέρα σε όλους!![]()
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.117
- Πόντοι
- 19.795
Θυμηθηκα τωρα πριν απο μερικα χρονια που ο εισαγγελεας απαιτουσε, αν και καλοκαιρι, να βιοποριζομαι φορωντας γραβατα και κοστουμι. Ετυχε λοιπον να χρειαστει να κοψω μια σανιδα σαν υποβοηθηση ενος σταντ στον παγκο της λαικης που βιοποριζομαι. Πηρα λοιπον πριονι χειρος, εβγαλα το σακκακι και αρχισα να κοβω με κινδυνο παντα να κοψω και την γραβατα.Υπάγω προς βιοπορισμόν [μεροκάματον εις την οικοδομήν]!
Καλημέρα, 'παιδιά'!
Εκεινη την ωρα ετυχε να περνανε 2 ζευγαρια Γαλλοι, κοιταγανε περιεργα που εκανα αυτη την δουλεια, φορωντας γραβατα.
"Μπονζουρ" τους λεω, "μπονζουρ" μου απαντανε και αυτοι ολιγον αιφνιδιασμενοι. "Σαβα;;;" συνεχιζω εγω, "Σαβα, ε βου;;;" ρωτανε αυτοι, ακομα πιο αιφνιδιασμενοι. "Παμαλ, παμαλ" τους απανταω εγω και αυτοι αρχισαν να απομακρυνονται βιαστικα, σχεδον τρεχοντας.
Ποιος ξερει τι σχολιασανε μετα. οτι οι Ελληνες στην οικοδομη φορανε κουστουμι και γραββατα και μιλανε γαλλικα.
Ακομα θυμαμαι την εκπληξη στα προσωπα τους και γελαω με αυτο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις