alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Eιμαι βεβαιος οτι θα μου το συγχωρησειΔεν άρχισες καλά Άλεξ. Μην βρίζεις μαν. Ακούς εκεί "καλλιπυγος";
Το κορίτσι είναι γκομεναρα.
Eιμαι βεβαιος οτι θα μου το συγχωρησειΔεν άρχισες καλά Άλεξ. Μην βρίζεις μαν. Ακούς εκεί "καλλιπυγος";
Γνωριζω οτι εισηλθα σε ακαταλληλη ωρα, θα ειμαι προσεκτικοςΓια να βάλουμε μια τάξη εδώ μέσα. Κάτ αρχάς μην φωνάζετε και ξυπνήσουν τα γεροντια που τα έχουμε σε καταστολή. Σιγά θα μιλάτε.
...καλλιπυγος σημαίνει(μεταφορικά)η ωραία...κωλαρα έτσι;!η μ έβρισε και δεν πήρα χαμπάρι;!χαχαχαχαχα!!Δεν άρχισες καλά Άλεξ. Μην βρίζεις μαν. Ακούς εκεί "καλλιπυγος";
Προσωπικώς δεσμευομαι οτι δεν προκειται ούτε να κάνω πολιτικα σχολια, ούτε βεβαιως να απαντησω σε τυχον σχολια άλλωνΚαι μην ακούσω κανέναν να βρίζει για πολιτικα εδώ μέσα, θα του κόψω τα ποδαρια.
Με "ωραια οπίσθια" σημαινει......καλλιπυγος σημαίνει ...κωλαρα έτσι;!η μ έβρισε και δεν πήρα χαμπάρι;!χαχαχαχαχα!!
Σιγά σιγά θα σου ζητήσει να συνουσιαστειτε, αυτό κι αν είναι βρισιδι....καλλιπυγος σημαίνει(μεταφορικά)η ωραία...κωλαρα έτσι;!η μ έβρισε και δεν πήρα χαμπάρι;!χαχαχαχαχα!!
Το είπα λαϊκά...είδες,ακόμα δεν ήρθες άρχισαν οι ζήλιες με τα γέροντια χαχαχαχαχα!!!Προσωπικώς δεσμευομαι οτι δεν προκειται ούτε να κάνω πολιτικα σχολια, ούτε βεβαιως να απαντησω σε τυχον σχολια άλλων
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με "ωραια οπίσθια" σημαινει...
Τιμήν σας περιποίησα...
Από πού είναι η sexyjoanna γέροντα;Και μην ακούσω κανέναν να βρίζει για πολιτικα εδώ μέσα, θα του κόψω τα ποδαρια.
Μπα.. ειμαι κοκαλιάρα για τα γούστα του αλεξ..Σιγά σιγά θα σου ζητήσει να συνουσιαστειτε, αυτό κι αν είναι βρισιδι.
Τι κωλαρα ειναι αυτή μανα μου λένε οι κύριοι.Προσωπικώς δεσμευομαι οτι δεν προκειται ούτε να κάνω πολιτικα σχολια, ούτε βεβαιως να απαντησω σε τυχον σχολια άλλων
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με "ωραια οπίσθια" σημαινει...
Τιμήν σας περιποίησα...
Τον τελευταιο καιρο εχω μεταβαλλει καπως τις αποψεις μου επι του προκειμενουΜπα.. ειμαι κοκαλιάρα για τα γούστα του αλεξ..
Κατσε να την ρωτήσουμε : Από που είστε κυρία @Sexyjoanna ?Από πού είναι η sexyjoanna γέροντα;
Δηλ. την κυρία Τζοάννα θα τηνΤον τελευταιο καιρο εχω μεταβαλλει καπως τις αποψεις μου επι του προκειμενου
AσυζητητίΔηλ. την κυρία Τζοάννα θα τηνγαμουσες; ερχόσουν σε σωματική επαφή;
Ελληνίδα, γεννημένη Πειραιά(καταγωγή μπαμπά).Κατσε να την ρωτήσουμε : Από που είστε κυρία @Sexyjoanna ?
Και αφού ερχόσουν σε σωματική επαφή, μετά θα της έριχνες καιAσυζητητί
Θα μου επιτρεψετε να μην αποκαλυψω τον σχεδιασμο μου για την συγκεκριμενη περισταση.Και αφού ερχόσουν σε σωματική επαφή, μετά θα της έριχνες καιέναν πουτσοένα τριαντάφυλλο στο κρεβάτι;
Απο ποια περιοχή της Ελλάδος είναι οι πιο καλοί εραστές άνδρες στο επάγγελμα που έχεις γνωρίσειΕλληνίδα, γεννημένη Πειραιά(καταγωγή μπαμπά).
Και μ ενα μικρό ποσοστό καταγωγής μαμάς απο Αγγλία.