blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.504
- Πόντοι
- 26.096
Σεις να κοινωνικοποιείστε με Ιρανές ή με mixed race!Όλες οι ψωνάρες Λονδρεζες έτσι μιλάνε.
Σεις να κοινωνικοποιείστε με Ιρανές ή με mixed race!Όλες οι ψωνάρες Λονδρεζες έτσι μιλάνε.
Έκανα παρέα με μια κυρία σχεδόν στην διπλάσια ηλικία από εμένα όταν ήμουν 30χρονος. Γύρω στα 50-55 αυτή, αλλά ερχόταν πάντα με ένα απίστευτα σοβαρό, αλλά συνάμα σέξι ντύσιμο. Ερεθιζομουν και μόνο που την έβλεπα ντυμένη έτσι σοβαρά. Μίλαγε "κοκνευ" και με κορόιδευε για τα Αγγλικά μου.Σεις να κοινωνικοποιείστε με Ιρανές ή με mixed race!
θελω και εγω...Καλημέρα κύριε μπλιτς...
Προβλημα σου ...θελω και εγω...
Παρε ρυζόγαλο και πολύ σου είναιθελω και εγω...
κατι πιο εκλεκτο?Επίδοξε ανηψιέ Ορίστε τα κέρματα που σας έχω υποσχεθεί. Καλή όρεξη με το ρυζόγαλο
ααααχαχαχαχαχαχαχααχααααααα6,40 ειναι
απο συνήθεια κάνω ταμείοααααχαχαχαχαχαχαχααχααααααα
Εισαι μικρός ακομη..μην βιάζεσαι..κατσε να μεγαλώσεις λίγο...θελω και εγω...
θα σας παω σε κλαμπς και μετα θα σας αποπλανησω....θα μου δωσει ο θειος μου 3Κ και ο καινουργιος 6,40....θα το καψουμε....Εισαι μικρός ακομη..μην βιάζεσαι..κατσε να μεγαλώσεις λίγο...
..σώθηκα..κατσε να πάρω την πιστωτική μου μαζι, γιατι θα χαλάσουν τα νύχια όταν θα πλένω πιάτα.θα σας παω σε κλαμπς και μετα θα σας αποπλανησω....θα μου δωσει ο θειος μου 3Κ και ο καινουργιος 6,40....θα το καψουμε....
ΟΧΙ...ποτε δεν θα αφηνα να χαλασετε τα νυχια σας......σώθηκα..κατσε να πάρω την πιστωτική μου μαζι, γιατι θα χαλάσουν τα νύχια όταν θα πλένω πιάτα.
Εντάξει, θα πλύνεις εσυ τα πιάταΟΧΙ...ποτε δεν θα αφηνα να χαλασετε τα νυχια σας....
Για σένανε μπορώΕντάξει, θα πλύνεις εσυ τα πιάτα
Για σένανε μπορώ
να βγω να ζητιανέψω
κάθε ντροπή ν’αντέξω για σένανε μπορώ
Για σένανε μπορώ
να βγω γυμνή στους δρόμους
αντίθετα στους νόμους και κάθε ιερό
Για σένανε μπορώ τις φλέβες μου να σκίσω
το αίμα μου ν’ αφήσω να τρέξει σαν νερό
Για σένανε μπορώ πατρίδα να προδώσω
Χριστέ ντρέπομαι τόσο και όμως το μπορώ
Για σένανε μπορώ φονιά να προσκυνήσω