troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.198
- Πόντοι
- 5.506
ΘΕΙΕ ΜΟΥ!!!!!!!!Παιδί μου!
![Mrs 5grouphug :grouphug: :grouphug:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_5grouphug.gif)
![Mrs 5grouphug :grouphug: :grouphug:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_5grouphug.gif)
θειουλη προχτες γνωρισα μια βραζιλις στα μπαρακια,,,,θα βοηθησεις λιγο οικονομικα να αρχισουμε την ζωη μας?
ΘΕΙΕ ΜΟΥ!!!!!!!!Παιδί μου!
Παιδί μου, έχω δώσει ένα σωρό χρήματα δια να καλοπερνάτε με την Γαλλίς. Τώρα Βραζιλίς;;;ΘΕΙΕ ΜΟΥ!!!!!!!!
θειουλη προχτες γνωρισα μια βραζιλις στα μπαρακια,,,,θα βοηθησεις λιγο οικονομικα να αρχισουμε την ζωη μας?
να πας θειε....ειναι πολυ κακο να θελει κατι μια γυναικα και εμεις να μην το κανουμε....Την γαλλις την αγαπαω και θα την παντρευτω η βραζιλις ειναι μια συμπαθεια που μου ηρθε χτες που ειχε ολογιομο φεγγαρι και ειμαστε και οι εραστες του ονειρου...η βραζιλις εχει και μια κορουλα ετοιμη θειε...Παιδί μου, έχω δώσει ένα σωρό χρήματα δια να καλοπερνάτε με την Γαλλίς. Τώρα Βραζιλίς;;;
Αυτά έκανα και εγώ παλαιότερον και τώρα η Μανάρι απαιτεί να προσέλθω γονυπετής εις την κατοικίαν της και να αιτηθώ της συγνώμης της ... Φευ!
ΠΕΝΟΜΑΙ, παιδί μου!![]()
θα την παω για ρυζογαλοΕίσθε ρωποπερπερήθρες, ω πλέμπα!
Είναι δυνατόν, σεις όλοι που συμβουλεύατε τον άπειρο, ασθενή και αδύναμο νηματοθέτη, κατά την πρώτην περίοδόν του εις το μπου, να είχατε αγνοήσει το θήλυ τούτο;;;;
Αλλά τώρα που το σκέπτομαι το θήλυ τούτο δείχνει καλόγουστο εν αντιθέσει προς Υμάς, ω ΑΚΑΛΑΙΣΘΗΤΗ πλέμπα!
Παιδί μου;;;να πας θειε....ειναι πολυ κακο να θελει κατι μια γυναικα και εμεις να μην το κανουμε....Την γαλλις την αγαπαω και θα την παντρευτω η βραζιλις ειναι μια συμπαθεια που μου ηρθε χτες που ειχε ολογιομο φεγγαρι και ειμαστε και οι εραστες του ονειρου...η βραζιλις εχει και μια κορουλα ετοιμη θειε...
Την κα. Ιωάννα;;;;;θα την παω για ρυζογαλο
Παιδί μου;;;
Ο Νηματοθέτης αναγνωρίζει τα σφάλματά του πλην όμως ουδέποτε θα καταστεί pet.
Έσφαλα, το αναγνωρίζω, έχασα και συνεχίζουμε μόνο εάν υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και αξιοπρέπεια. Ουδέν έτερον.
Σεις θα έχετε θέμα με την Γαλλίς εις το μέλλον (εξαιτίας λεπτομερειών που ο Νηματοθέτης γνωρίζει και η πλέμπα εδώ μέσα δεν γνωρίζει) πλην όμως κατανοώ τον Έρωτάν σας. Τα ίδια έλεγον και εις τον αδελφόν μου, κ. NICK TRIVE και εκείνος ουδέποτε εισήκουσε τας συμβουλάς νου και το επλήρωσε ποκιλλοτρόπως.
Και δεν εξαιρώ τον εαυτόν μου των ανωτέρω. Και εγώ πλήρωσα διά την Αγγλίς τροφόν μου ... για μεγάλο διάστημα και ποικιλλοτρόπως ... Φευ!
θα παω...ειμαι πολυ καλος φιλος τηςΤην κα. Ιωάννα;;;;;
Επτρέψατέ μου να καγχάσω επτάκις!
Καλό μήνα, κύριε!Καλημέρα θείοι ανηψιοι και οι άλλοι
Καλό μήνα.
ηρασθης σημερα παππουλακο μου?Καλημέρα θείοι ανηψιοι και οι άλλοι
Καλό μήνα.
Και φίλος της θα παραμείνετε.... Όχι εραστής!θα παω...ειμαι πολυ καλος φιλος της
ναι θελω φιλη μου την Κα Ιωαννα....δεν θα ηρεσθασθουμεΚαι φίλος της θα παραμείνετε.... Όχι εραστής!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχα...
Εις το παρόν Νήμα, παιδί μου, όλοι κουβαλούν μία ή πλείονες της μίας Ιστορίες. Υπάρχει επιτυχία, αποτυχία, πόνος, μοναξιά και τελικά αναγκαστική συνέχεια προς το Μέλλον.ηρασθης σημερα παππουλακο μου?
Ναι!ναι θελω φιλη μου την Κα Ιωαννα....δεν θα ηρεσθασθουμε
Όχι. Αυτή την εβδομάδα δενηρασθης σημερα παππουλακο μου?
Έτσι έλεγε και η πεθερά μου κύριε. Ότι είμαι το καλύτερο παιδί. Βεβαίως εννοούσε, αυτό που η πλεμπα εννοει, ότι "καλός μαλακας είναι αυτός αφού φορτώθηκε την κόρη μου". Σας ευχαριστώ πάντως για εκτίμηση σας.Εις το παρόν Νήμα, παιδί μου, όλοι κουβαλούν μία ή πλείονες της μίας Ιστορίες. Υπάρχει επιτυχία, αποτυχία, πόνος, μοναξιά και τελικά αναγκαστική συνέχεια προς το Μέλλον.
Ο κ. κωλόγερος, καίτοι ασκεί ulllying σε βάρος του Νηματοθέτου ομού μετά του κ. Roger Rabbit, είναι ένας από τους πιο καλούς Ανθρώπους που έχω γνωρίσει!