blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.538
- Πόντοι
- 26.096
Αχάριστοι και οι δύο, κύριε.αυτα να τα βλεπεις εσυ ...
Φευ!
Αχάριστοι και οι δύο, κύριε.αυτα να τα βλεπεις εσυ ...
Σήμερα είσαστε (φυστίκι).Δεν υπάρχει Μανάρι.
Δεν υπάρχει Αγγλίς.
Δεν υπάρχει Γερμανίς.
Όπερ έδει δείξαι!
αν σας περισευουν και μεις εχουμε κατι αναγκες ....1-2,000 δεν θα μας χαλαγανΑχάριστοι και οι δύο, κύριε.
Φευ!
Σήμερα είσαστε (φυστίκι).
Πένομαι!αν σας περισευουν και μεις εχουμε κατι αναγκες ....1-2,000 δεν θα μας χαλαγαν
Θα σας μνημονευω καθε μερα
Καλησπέρα, κυρία!Την καλημέρα μου !!
πενεσε ξεπενεσε δεν μας αφοραΠένομαι!
Στην ζωή, κύριε, δεν μπορούμε να έχουμε πάντα αυτό που επιθυμούμε!πενεσε ξεπενεσε δεν μας αφορα
σταξε κανενα ψιλο σε μας τους αναξιοπαθουντες διοτι η κυρια που μας επισκεπτεται μας βαζει "ιδεες" και θελουμε να επενδυσουμε
Και δεν βγαινουμε ρε φιλε ....
αντε μην το χασουμε το κορμι ...
Θα μας το φαει ο "βατραχος"
Επίσης, κυρία, είμαι θυμωμένος μαζί σας.Την καλησπέρα μου !!
Ωωωω ...Την καλησπέρα μου !!
τα χαπια σου να παρεις ..Στην ζωή, κύριε, δεν μπορούμε να έχουμε πάντα αυτό που επιθυμούμε!
Φευ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επίσης, κυρία, είμαι θυμωμένος μαζί σας.
Τι σας έκανα η κακουργα;;!!Στην ζωή, κύριε, δεν μπορούμε να έχουμε πάντα αυτό που επιθυμούμε!
Φευ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επίσης, κυρία, είμαι θυμωμένος μαζί σας.
I will!τα χαπια σου να παρεις ..
οχι εκεινα τα μπλε τα ρομβοειδη ..τα αλλα που σου εγραψε ο τρελογιατρος ..ξερειςI will!
Επί του παρόντος ο Νηματοθέτης δεν θα σας εχαρακτήριζε <κακούργα>.Τι σας έκανα η κακουργα;;!!
Δεν γνωρίζω τα μπλε τα ρομβοειδή χάπια, κύριε.οχι εκεινα τα μπλε τα ρομβοειδη ..τα αλλα που σου εγραψε ο τρελογιατρος ..ξερεις
Εγώ δεν του απευθύνω σήμερα τον λόγο του κυρίουοχι εκεινα τα μπλε τα ρομβοειδη ..τα αλλα που σου εγραψε ο τρελογιατρος ..ξερεις
Επί του παρόντος ο Νηματοθέτης δεν θα σας εχαρακτήριζε <κακούργα>.
Πλην όμως θα σας εχαρακτήριζε ως αδιάφορη.
Ο Νηματοθέτης σας είχε αποστείλει λινκ δια μίαν κριτικήν του ζητώντας παράλληλα κάποιο σχόλιό σας πλην όμως σεις προφανώς δεν την αναγνώσατε. Φευ δωδεκάκις!
Ο Νηματοθέτης είναι μεγαλόκαρδος και συγχωρεί τα πάντα, κύριε.Εγώ δεν του απευθύνω σήμερα τον λόγο του κυρίου
.
Πλην όμως θα διαπιστώσατε ότι είναι εριστικός και εκτοξεύει απειλές.
Την διάβασα καλε νομίζω σου είχα αφήσει σχόλιο εδώ βρε γκρινιάρη...!!Επί του παρόντος ο Νηματοθέτης δεν θα σας εχαρακτήριζε <κακούργα>.
Πλην όμως θα σας εχαρακτήριζε ως αδιάφορη.
Ο Νηματοθέτης σας είχε αποστείλει λινκ δια μίαν κριτικήν του ζητώντας παράλληλα κάποιο σχόλιό σας πλην όμως σεις προφανώς δεν την αναγνώσατε. Φευ δωδεκάκις!