spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.892
- Πόντοι
- 18.546
Αρα φταει ο τζιμακος
Φευ
στηρίζω
Αρα φταει ο τζιμακος
Φευ
Ακόμη και αν του το είπε, που δεν πιστεύω [για διάφορους λόγους], ο κ. troubakhs μου έκανε το μέγα ολίσθημα για άτομο της ηλικίας μας. Βεβαίως δεν τον κατηγορώ διά τούτο. Πλείστοι εξ ημών το έχουν διαπράξει, πλην όμως ουδείς διέλαθε των κλαυθμών, οδυρμών και αναστεναγμών εις το τέλος ...Ναι αλλα ο τζιμακος του ειπε του ανηψιου σας οτι οι Γαλλιδες ειναι καλες γκομενες ( ξενερουα ειναι μεταξυ μας )
Αρα φταει ο τζιμακος
Φευ
To πρωτο γαμησι σε ελαιοτριβειο, σε Γαλλιδα το εριξα, πριν απο 30 χρονια. Καλη ητανε, αρκετα καλη.Ναι αλλα ο τζιμακος του ειπε του ανηψιου σας οτι οι Γαλλιδες ειναι καλες γκομενες ( ξενερουα ειναι μεταξυ μας )
Αρα φταει ο τζιμακος
Φευ
συγνωμη κυριε Κουγια δεν καταλαβαμε οτι εχετε δηλωσει εργολαβικα πολιτικη αγωγη στον ανηψιο σαςΑκόμη και αν του το είπε, που δεν πιστεύω [για διάφορους λόγους], ο κ. troubakhs μου έκανε το μέγα ολίσθημα για άτομο της ηλικίας μας. Βεβαίως δεν τον κατηγορώ διά τούτο. Πλείστοι εξ ημών το έχουν διαπράξει, πλην όμως ουδείς διέλαθε των κλαυθμών, οδυρμών και αναστεναγμών εις το τέλος ...
μη χασεις εσυTo πρωτο γαμησι σε ελαιοτριβειο, σε Γαλλιδα το εριξα, πριν απο 30 χρονια. Καλη ητανε, αρκετα καλη.
ΚΑΤΑΔΩΣΤΕ όποιον θέλετε, για όσο θέλετε και όποτε θέλετε!συγνωμη κυριε Κουγια δεν καταλαβαμε οτι εχετε δηλωσει εργολαβικα πολιτικη αγωγη στον ανηψιο σας
Ασε μας ρε να ρουφιανεψουμε με την ησυχια μας
Κονιακακι για να κλαψουμε τον μακαριτη θα προσφερετε;Και αφού φτάσαμε στις 22.500 σελίδες, ω άχρηστοι, σας κερνώ μερικά κουλούρια Θεσσαλονίκης [ήδη πήγαν στο 0,60 έ έκαστο].
Φάτε με σύνεση και τα υπόλοιπα έχω συνεννοηθεί με τον κουλουρτζή για να του τα επιστρέψω, ω Όνοι και Χοίροι!
Ποίος είναι ο μακαρίτης;;;Κονιακακι για να κλαψουμε τον μακαριτη θα προσφερετε;
μη νομιζεις καποιον θα βρουμε να θάψουμε ...Ποίος είναι ο μακαρίτης;;;
Συντόμως όμως διότι τα πτυοσκάπανα αναμένουν!μη νομιζεις καποιον θα βρουμε να θάψουμε ...
Τροπος του λεγειν αγαπητε, που αφορα την γαλαντομια σαςΠοίος είναι ο μακαρίτης;;;
μα ο πολυχρονεμένος μας ειναι κιμπαρης ....large πως το λενε στο χωριο σου ?Τροπος του λεγειν αγαπητε, που αφορα την γαλαντομια σας
(Ακου εκει κουλουρια Θεσσαλονικης)
0,60 € το ένα κάνουν πλέον. Τα απλά. Και εάν αγοράσετε από τα άλλα τα γεμιστά ... θα πληρώστε μία περιουσία.Τροπος του λεγειν αγαπητε, που αφορα την γαλαντομια σας
(Ακου εκει κουλουρια Θεσσαλονικης)
Ασε τωρα μην αρχισει παλι την κλαψα οτι πενεταιμα ο πολυχρονεμένος μας ειναι κιμπαρης ....large πως το λενε στο χωριο σου ?
Σοφόν το σαφές!μα ο πολυχρονεμένος μας ειναι κιμπαρης ....large πως το λενε στο χωριο σου ?
Πένομαι!!!Ασε τωρα μην αρχισει παλι την κλαψα οτι πενεται
Καλυτερα να τα κρατησετε οσα περισσεψουν για το επομενο κερασμα στις 23000 σελιδες.0,60 € το ένα κάνουν πλέον. Τα απλά. Και εάν αγοράσετε από τα άλλα τα γεμιστά ... θα πληρώστε μία περιουσία.
Εγώ αγόρασα κουλούρια για 10 μέλη. Έδωσα 6 € και έχω συνεννοηθεί να μου επιστρέψουν 0,40 € για κάθε κουλούρι που θα τους φέρω πίσω.
Δεν έχετε άδικο, κύριε...!!!Καλυτερα να τα κρατησετε οσα περισσεψουν για το επομενο κερασμα στις 23000 σελιδες.
εκει θα κερασει οργιο ....Καλυτερα να τα κρατησετε οσα περισσεψουν για το επομενο κερασμα στις 23000 σελιδες.
Που θα συμμετασχουν 3 ατομα: Η αφεντια του, ο νηματοθετης και ο Μπλιζ.εκει θα κερασει οργιο ....
Σοβαρά;;;εκει θα κερασει οργιο ....