Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.548
Πόντοι
26.096
Ναι αλλα ο τζιμακος του ειπε του ανηψιου σας οτι οι Γαλλιδες ειναι καλες γκομενες ( ξενερουα ειναι μεταξυ μας )
Αρα φταει ο τζιμακος
Φευ
Ακόμη και αν του το είπε, που δεν πιστεύω [για διάφορους λόγους], ο κ. troubakhs μου έκανε το μέγα ολίσθημα για άτομο της ηλικίας μας. Βεβαίως δεν τον κατηγορώ διά τούτο. Πλείστοι εξ ημών το έχουν διαπράξει, πλην όμως ουδείς διέλαθε των κλαυθμών, οδυρμών και αναστεναγμών εις το τέλος ...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Ναι αλλα ο τζιμακος του ειπε του ανηψιου σας οτι οι Γαλλιδες ειναι καλες γκομενες ( ξενερουα ειναι μεταξυ μας )
Αρα φταει ο τζιμακος
Φευ
To πρωτο γαμησι σε ελαιοτριβειο, σε Γαλλιδα το εριξα, πριν απο 30 χρονια. Καλη ητανε, αρκετα καλη.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.981
Πόντοι
2.586
Ακόμη και αν του το είπε, που δεν πιστεύω [για διάφορους λόγους], ο κ. troubakhs μου έκανε το μέγα ολίσθημα για άτομο της ηλικίας μας. Βεβαίως δεν τον κατηγορώ διά τούτο. Πλείστοι εξ ημών το έχουν διαπράξει, πλην όμως ουδείς διέλαθε των κλαυθμών, οδυρμών και αναστεναγμών εις το τέλος ...
συγνωμη κυριε Κουγια δεν καταλαβαμε οτι εχετε δηλωσει εργολαβικα πολιτικη αγωγη στον ανηψιο σας
Ασε μας ρε να ρουφιανεψουμε με την ησυχια μας

Βρε με ενα φουστη εδω μεσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

To πρωτο γαμησι σε ελαιοτριβειο, σε Γαλλιδα το εριξα, πριν απο 30 χρονια. Καλη ητανε, αρκετα καλη.
μη χασεις εσυ
Εθνικε ευεργετη των ηδονοτριβειων

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.548
Πόντοι
26.096
Και αφού φτάσαμε στις 22.500 σελίδες, ω άχρηστοι, σας κερνώ μερικά κουλούρια Θεσσαλονίκης [ήδη πήγαν στο 0,60 έ έκαστο].
Φάτε με σύνεση και τα υπόλοιπα έχω συνεννοηθεί με τον κουλουρτζή για να του τα επιστρέψω, ω Όνοι και Χοίροι!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.548
Πόντοι
26.096
συγνωμη κυριε Κουγια δεν καταλαβαμε οτι εχετε δηλωσει εργολαβικα πολιτικη αγωγη στον ανηψιο σας
Ασε μας ρε να ρουφιανεψουμε με την ησυχια μας
ΚΑΤΑΔΩΣΤΕ όποιον θέλετε, για όσο θέλετε και όποτε θέλετε!

εικόνα_2023-09-13_143405598.png

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Και αφού φτάσαμε στις 22.500 σελίδες, ω άχρηστοι, σας κερνώ μερικά κουλούρια Θεσσαλονίκης [ήδη πήγαν στο 0,60 έ έκαστο].
Φάτε με σύνεση και τα υπόλοιπα έχω συνεννοηθεί με τον κουλουρτζή για να του τα επιστρέψω, ω Όνοι και Χοίροι!
Κονιακακι για να κλαψουμε τον μακαριτη θα προσφερετε;:confused:

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.981
Πόντοι
2.586
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.548
Πόντοι
26.096
Τροπος του λεγειν αγαπητε, που αφορα την γαλαντομια σας:confused:

(Ακου εκει κουλουρια Θεσσαλονικης:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:)
0,60 € το ένα κάνουν πλέον. Τα απλά. Και εάν αγοράσετε από τα άλλα τα γεμιστά ... θα πληρώστε μία περιουσία.
Εγώ αγόρασα κουλούρια για 10 μέλη. Έδωσα 6 € και έχω συνεννοηθεί να μου επιστρέψουν 0,40 € για κάθε κουλούρι που θα τους φέρω πίσω.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.548
Πόντοι
26.096
μα ο πολυχρονεμένος μας ειναι κιμπαρης ....large πως το λενε στο χωριο σου ?
Σοφόν το σαφές!

Ασε τωρα μην αρχισει παλι την κλαψα οτι πενεται:confused:
Πένομαι!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
0,60 € το ένα κάνουν πλέον. Τα απλά. Και εάν αγοράσετε από τα άλλα τα γεμιστά ... θα πληρώστε μία περιουσία.
Εγώ αγόρασα κουλούρια για 10 μέλη. Έδωσα 6 € και έχω συνεννοηθεί να μου επιστρέψουν 0,40 € για κάθε κουλούρι που θα τους φέρω πίσω.
Καλυτερα να τα κρατησετε οσα περισσεψουν για το επομενο κερασμα στις 23000 σελιδες. :confused:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.548
Πόντοι
26.096
εκει θα κερασει οργιο ....
Σοβαρά;;;
Όταν είχα συνεννοηθεί για να σας κεράσει παρτούζα η κα. Έλενα Χατζή, σε προηγούμενο εορτασμό σελίδων, σεις όλοι εξαφανιστήκατε. Μόνο ένα ή δύο άτομα είχαν ενδιαφερθεί. Δεν θυμάμαι αυτή την στιγμή ποίοι ήταν αυτοί οι δύο, πλην όμως δεν ήσασταν ούτε εσείς ούτε ο κ. κωλόγερος.
Γι΄ αυτό τώρα φάτε από ένα κουλούρι ο κάθε ένας και ευχαριστείτε το Νηματοθέτη για το κέρασμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom