amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.349
- Πόντοι
- 22.785
Κάθηστε λοιπόν στον
μασταμπά ησυχα και αναμείνατε.
Κάθηστε λοιπόν στον
Σας ευχαριστώ και αναμένω [καίτοι δεν γνωρίζω τι σημαίνει μασταμπάς... Φευ].Κάθηστε λοιπόν στον
μασταμπά ησυχα και αναμείνατε.
Σας ευχαριστώ και αναμένω [καίτοι δεν γνωρίζω τι σημαίνει μασταμπάς... Φευ].
χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχα..............Μασταμπάς - Βικιπαίδεια
el.m.wikipedia.org
Φεύ !!χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχα..............
Ευχαριστώ!
Αναμένω ...!!!
Ωιμέ!Φεύ !!
Μην το λέτε γιατί αν κάτσει θα είναι κάτι το μοναδικό..
Και ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ θα σας ευγνωμονώ ΑΙΩΝΙΩΣ!!!Μην το λέτε γιατί αν κάτσει θα είναι κάτι το μοναδικό..
Αναμένουμε με αγωνία!Και ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ θα σας ευγνωμονώ ΑΙΩΝΙΩΣ!!!
Και γνωρίζετε ότι είμαι ΑΘΑΝΑΤΟΣ και άρα η μνήμη σας θα παραμείνει εις τους Αιώνας των Αιώνων.
ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ επίσης να αναρτήσω κριτικήν εις τον παρόν Νήμα, χωρίς βεβαίως να θίξω πρόσωπα και ιδιότητας. Όλα θα καλύπτονται υπό το πέπλον του ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ.
Ο Νηματοθέτης αναμένει με έτι πλεονάζουσα αγωνία δεδομένου ότι πρέπει πρώτον να προηγηθεί η συνεύρεσις της κριτικής.Αναμένουμε με αγωνία!
Μήπως σας ξεφορτώθηκε, κύριε;;;Δεν ξερω αν θα πρεπει να παω να κλειστω απο μονος μου σε "μασταμπα" και να μην περιμενω αλλο.
Απο την στιγμη που μου ερχεται το μιλφακι (38 ετων πλεον) που το ηξερα και το παρακολουθουσα κυριολεκτικα απο την κοιλια της μανας του, με την 18χρονη κορη της, και μου λεει "αχ, γερασαμε πλεον κωλογερε μου" ισως θα πρεπει πλεον να σκεπτομαι σοβαρα πλεον τον οικειοθελη ενταφιασμο μου
Παρ ολο το οτι, οσες φορες ολα αυτα τα χρονια, μοιραζε απλοχερα σε οπτικες απολαυσεις τα καλη της, καθ οσον η καλοκαιρινη της ασχολια και ενδυση, ειχε σχεση με θαλασσια σπορ και ψυχαγωγια, ποτε δεν την ειχα ενοχλησει περαν του τυπικου κροταλισματος της μασελας μου, και καποιων σιελων που αθελα μου εφευγαν, οταν συναντιομασταν.Ο Νηματοθέτης αναμένει με έτι πλεονάζουσα αγωνία δεδομένου ότι πρέπει πρώτον να προηγηθεί η συνεύρεσις της κριτικής.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μήπως σας ξεφορτώθηκε, κύριε;;;
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα...Παρ ολο το οτι, οσες φορες ολα αυτα τα χρονια, μοιραζε απλοχερα σε οπτικες απολαυσεις τα καλη της, καθ οσον η καλοκαιρινη της ασχολια ειχε σχεση με θαλασσια σπορ και ψυχαγωγια, ποτε δεν την ειχα ενοχλησει περαν του τυπικου κροταλισματος της μασελας μου, και καποιων σιελων που αθελα μου εφευγαν, οταν συναντιομασταν.
Το ηθος μου αλλωστε δεν θα επετρεπε να παρενοχλουσα την κορασσιδα, οταν πριν απο πολλα χρονια ειχα παρενοχλησει την μητερα της και ειχα φαει μια νοστιμοτατη χιλοπιτα
μηπως επρεπε να επιδειξετε το "εργαλειο" σας ?Παρ ολο το οτι, οσες φορες ολα αυτα τα χρονια, μοιραζε απλοχερα σε οπτικες απολαυσεις τα καλη της, καθ οσον η καλοκαιρινη της ασχολια και ενδυση, ειχε σχεση με θαλασσια σπορ και ψυχαγωγια, ποτε δεν την ειχα ενοχλησει περαν του τυπικου κροταλισματος της μασελας μου, και καποιων σιελων που αθελα μου εφευγαν, οταν συναντιομασταν.
Το ηθος μου αλλωστε δεν θα επετρεπε να παρενοχλουσα την κορασσιδα, οταν πριν απο πολλα χρονια ειχα παρενοχλησει την μητερα της και ειχα φαει μια νοστιμοτατη χιλοπιτα
XAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXA!!!μηπως επρεπε να επιδειξετε το "εργαλειο" σας ?
Οπως γνωριζετε , οταν κανετε μια γυναικα να γελαει ειναι πολυ ευκολο να τη ριξετε στο κρεβατι ...
Το προβλημα ειναι αμα γελαει και την ωρα που ειστε στο κρεβατι
προς τι ο γελωτας αγαπητε ?XAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXA!!!
Διά την εύστοχον επισήμανσίν σας, κύριε!προς τι ο γελωτας αγαπητε ?
Μονο οι "εργαζομενες" γελανε οταν τις ριχνω στο κρεβατι. Οι μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου γυναικες που εχω ριξει στο κρεβατι, γελανε αρχικα, αλλα μετα βλεπω στο προσωπο τους εκφραση απογοητευσης. Παλι φευ.μηπως επρεπε να επιδειξετε το "εργαλειο" σας ?
Οπως γνωριζετε , οταν κανετε μια γυναικα να γελαει ειναι πολυ ευκολο να τη ριξετε στο κρεβατι ...
Το προβλημα ειναι αμα γελαει και την ωρα που ειστε στο κρεβατι
Ομιλω εκ πειραςΔιά την εύστοχον επισήμανσίν σας, κύριε!