Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.866
- Πόντοι
- 46.423
Λούτσο ????
Ενοείται το ΠΣΑΡΙ ??
Ασφαλώς το ψάρι θα εννοεί αγαπητέ Αμτζίκιε.
Λούτσο ????
Ενοείται το ΠΣΑΡΙ ??
Λέτε να έμαθε η κυρία τζοάνα ότι ΠΣΑΡΕΥΩ ??Ασφαλώς το ψάρι θα εννοεί αγαπητέ Αμτζίκιε.
Ελπίζω να εννοεί το ψάρι, γιατί αν εννοεί τίποτα άλλο, το χάσαμε το κορμί πατριώτη.Ασφαλώς το ψάρι θα εννοεί αγαπητέ Αμτζίκιε.
Αγαπητή, άνδρες θα βρητε εδώ , ελπίζω, αρκετούς. Με το λουτσο τώρα είναι τα δύσκολα, ελπίζω να σας αρέσει και η αθερινα, τρώγεται πιο εύκολα και δεν σας κάθεται και στον λαιμό.Εξ άλλου είναι η εποχή του γόνου τώρα, και οι λουτσοι είναι ακόμα μικροί. Θα σας τα εξηγήσει και ο π...τσαρας κύριος Αμτζικιος που ειδικεύεται στα αλιεύματα.Καλως σας βρήκα, χαρά μου να συμμετέχω όπου μου το ζητούν αγαπητοι κύριοι.. επίσης ,δηλώνω άρρωστη με τον" λουτσο", λατρεύω τους άνδρες, άρα θα κάνουμε καλη παρέα εδω .
Ξέρω εγώ τι ζητώ...λουτσους =πουτσους χαχαχαχαχα!!!Αγαπητή, άνδρες θα βρητε εδώ , ελπίζω, αρκετούς. Με το λουτσο τώρα είναι τα δύσκολα, ελπίζω να σας αρέσει και η αθερινα, τρώγεται πιο εύκολα και δεν σας κάθεται και στον λαιμό.Εξ άλλου είναι η εποχή του γόνου τώρα, και οι λουτσοι είναι ακόμα μικροί. Θα σας τα εξηγήσει και ο π...τσαρας κύριος Αμτζικιος που ειδικεύεται στα αλιεύματα.
Ναι αλλά την αθερινα την τρως πιο εύκολα από πίσω...................εννοώ πίσω από το κυρίως πιάτο.Ξέρω εγώ τι ζητώ...λουτσους =πουτσους χαχαχαχαχα!!!
Καλως σας βρήκα, χαρά μου να συμμετέχω όπου μου το ζητούν αγαπητοι κύριοι.. επίσης ,δηλώνω άρρωστη με τον" λουτσο", λατρεύω τους άνδρες, άρα θα κάνουμε καλη παρέα εδω .
Ασε ρε με το γυφτοO νηματοθετης μας και γαλαντομος κυριος Μπλιζ θα της κανει αυριο πρωι- πρωι που θα ανοιξουν τα χρυσοχοεια.
ΣΙγα ρε γατάκι εμεις δηλαδη τι κανουμε ....Τζιτζικια πεταλωνουμε?Λέτε να έμαθε η κυρία τζοάνα ότι ΠΣΑΡΕΥΩ ??
Εσείς κύριε έχετε και ωραία βάρκα...ΣΙγα ρε γατάκι εμεις δηλαδη τι κανουμε ....Τζιτζικια πεταλωνουμε?
Πσαραδες δεν ειμαστε και μεις ...εγω ειμαι οικολογος πσαρας μονο τα ταιζω
δε μου λες ποιος καλος κυριος την προσκάλεσε ?Εσείς κύριε έχετε και ωραία βάρκα...
Μην το ξεχνάμε αυτό.
Όσο για τον κύριο Μπλιτζ θα το παίξει κόκορας στην κυρία.
Εγώ την προσκάλεσα με χίλια παρακάλια για να μπορέσει το τοπικ μας έχει ένα άρωμα γυναίκας ...δε μου λες ποιος καλος κυριος την προσκάλεσε ?
Αντε βρε πονηρουλη ..Θα σου δωσει προαγωγή τωρα ο νηματοθέτηςΕγώ την προσκάλεσα με χίλια παρακάλια για να μπορέσει το τοπικ μας έχει ένα άρωμα γυναίκας ...
Και η κυρία ανταποκρίθηκε αμέσως.
Αμ δενν το ξέρω..Αντε βρε πονηρουλη ..Θα σου δωσει προαγωγή τωρα ο νηματοθέτης
Να προσεχεις μονο ..αυτος δεν θα αφησει γυναικα για γυναικα ...θα τις βατέψει ολες ..ειναι μεγαλος μπηχτης