Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.057
- Πόντοι
- 2.586
Γιατι ? μηπως επειδη ειμαι αχτενιστος ?το φατσοβιβλίο το ρώτησες ?
Γιατι ? μηπως επειδη ειμαι αχτενιστος ?το φατσοβιβλίο το ρώτησες ?
εσυ τι κανεις ρε αστροπελεκι ?
εσυ μου σπας τα νευρα να ξερεις ?
εσυ τι κανεις ρε αστροπελεκι ?
εσυ μου σπας τα νευρα να ξερεις ?
Για τον κωλογερο δουλευεις ? οχι παραδεξου το
αβυζο....μπλιαξ
μπαααα τι μου λες ?Σε νεότερα νέα ο Λατίνος λέει ότι έχει κόψει το σπορ και έχει ανοίξει λογαριασμό σε φόρουμ για μοτοσακό...
Gamietai και αυτος. Ξεκοψε και ουτε ενα μνμα δεν εχει στειλει. Και νομιζα οτι πηγε εθελοντης στην Ουκρανια να σωσει την αγαπημενη τουΣε νεότερα νέα ο Λατίνος λέει ότι έχει κόψει το σπορ και έχει ανοίξει λογαριασμό σε φόρουμ για μοτοσακό...
Gamietai και αυτος. Ξεκοψε και ουτε ενα μνμα δεν εχει στειλει. Και νομιζα οτι πηγε εθελοντης στην Ουκρανια να σωσει την αγαπημενη του
Θα τον τρολαρουμε και θα του βγαλουμε αχρηστη την "μπεμπα" του.Μόλις μάθω το όνομα το φόρουμ και το νικ που έχει ανοίξει , θα πέσει σήμα να ανοίξουμε όλοι 10 λογαριασμούς εκεί και θα τον πεθάνουμε στο τρολάρισμα...
Έλα να με βρεις στην Πάρο..με την βάρκα σού να σε κεράσω ψητή Σκορπίνα.ρε σκατογεροι
κανει πολυ ζεστη εξω
κοψτε το πολυ θεκθ ...
θα μεινετε στον τοπο ....
μενουμε μεσα στο σπιτι με αναμενο air-condition και σωβρακοφανελα
Πες μου οτι εισαι στον αμπελα ....Έλα να με βρεις στην Πάρο..με την βάρκα σού να σε κεράσω ψητή Σκορπίνα.
Στον Αχινό στη Νάουσα.Πες μου οτι εισαι στον αμπελα ....
Καλα να περνας ρε φιλαρακι
Περα για περα αληθινο...Για αυτο , το σωστο target group ειναι εδω
Παππουληδες , ακακοι , ακινδυνοι , μικροτσουτσουνοι...αλλα ειμαστε ευγενικοι ανθρωποι ...
και εμενα....αδεκαρος εχω μεινειΠερα για περα αληθινο...
Επισης μα πω οτι μου λειπει ο μπαρμπα Μπλιζ
Όταν σας είπα κύριε τουμπάκη να πάτε μαζί στην τράπεζα και να γίνεται συνδικαιούχος στο λογαριασμό εσείς δεν με ακούσατε...και εμενα....αδεκαρος εχω μεινει
σιγα το γατομουστακο .....Περα για περα αληθινο...
Επισης μα πω οτι μου λειπει ο μπαρμπα Μπλιζ