Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
Μια χαρά "παιδί" είναι ο πάνθηρας:confused:
εσυ μην μπλέκεσαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μα δεν με αποφεύγουν , με τους περισσότερους μια χαρά μιλάμε - συναντιόμαστε εκτός φόρουμ. Στο φόρουμ τους έχασα και αυτό είναι το παράπονο μου
Αρα σου εξηγησαν γιατι διαγραφθηκαν ...
Εσυ πως και μας "ξέμεινες" ; :coffee:

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
Αρα σου εξηγησαν γιατι διαγραφθηκαν ...
Εσυ πως και μας "ξέμεινες" ; :coffee:

δεν έχω κάποιον λόγο να φύγω , απλώς το φόρουμ από την δική μου οπτική γωνία δεν είναι πια το ίδιο χωρίς αυτούς

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
20230514-122257-79814b1c-b2fa-4384-a2ea-41e4e71d7958.0.pic.gif
:tooth:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.402
Πόντοι
28.246
δεν έχω κάποιον λόγο να φύγω , απλώς το φόρουμ από την δική μου οπτική γωνία δεν είναι πια το ίδιο χωρίς αυτούς
Αυτα παθαινει καποιος όταν δεχεται πλυση εγκεφαλου πως μονο οσοι γραφουν, αφου γινουν πρώτα αποδεκτοι στο νημα των Π.Κ.Μ. ειναι αξιολογα μελη. Αν γνωριζες και αλλους εκτος του νηματος αυτου, χωρις απαραίτητα να γινετε και φίλοι στην κανονικη ζωη, ισως να σου ηταν ακομα ιδιο.

Δεν συμφωνεις, το ξερω. Μην μου δινεις σημασια, σαν μαλακας και εγω, μια μαλακια ειπα.

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
Αυτα παθαινει καποιος όταν δεχεται πλυση εγκεφαλου πως μονο οσοι γραφουν, αφου γινουν πρώτα αποδεκτοι στο νημα των Π.Κ.Μ. ειναι αξιολογα μελη. Αν γνωριζες και αλλους εκτος του νηματος αυτου, χωρις απαραίτητα να γινετε και φίλοι στην κανονικη ζωη, ισως να σου ηταν ακομα ιδιο.

Δεν συμφωνεις, το ξερω. Μην μου δινεις σημασια, σαν μαλακας και εγω, μια μαλακια ειπα.

Και ποίος σου είπε ότι δεν γνωρίζω και άλλους από το φόρουμ (και στην προσωπική μου ζωή) που δεν έχουν σχέση με τους παππούληδες. Βέβαια δεν γνωρίζω και δεν ανταλλάσω πμ με τους πάντες εδω μέσα μιας και δεν έχω μπερδέψει το φόρουμ με την κανονική μου ζωή. Αναφέρομαι σε συγκεκριμένα μέλη που πια ή δεν γράφουν γενικά στο φόρουμ ή έχουν σβήσει τον λογαριασμό τους (πχ Τζιμάρας, ρεντριγκεζ, ζωγράφος κλπ) με τα οποία έχω και έχεις μια ιδιαίτερη σχέση , μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.

και όχι φίλε δεν πιστεύω ότι όσοι δεν γράφανε εδώ δεν είναι αξιόλογα μέλη όπως δεν πιστεύω ότι όσοι γράφανε εδώ είναι απαραίτητα αξιόλογα. Το ποιος είναι σοβαρός φαίνετε από το τι γράφει και όχι το που γράφει και από την στάση του γενικότερα πχ αν κατουράει εκεί που κάποτε έγλυφε.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.402
Πόντοι
28.246
Βέβαια δεν γνωρίζω και δεν ανταλλάσω πμ με τους πάντες εδω μέσα μιας και δεν έχω μπερδέψει το φόρουμ με την κανονική μου ζωή
Το να ανταλλασεις πμ και να συνομιλεις και με αλλα μελη δεν εχει καμια σχεση με την κανονικη ζωη. Το εγραψα, χωρις απαραιτητα να γινετε και φιλοι εκτος σαητ.

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
Το να ανταλλασεις πμ και να συνομιλεις και με αλλα μελη δεν εχει καμια σχεση με την κανονικη ζωη. Το εγραψα, χωρις απαραιτητα να γινετε και φιλοι εκτος σαητ.

και σου απάντησα ότι οι διαδικτυακές συναναστροφές μου στο φόρουμ δεν περιορίζονται σε άτομα που γράφανε στους παππούληδες , με κάποιους από αυτούς έχω και προσωπική επαφή. Απλώς δεν συναναστρέφομαι με όλο το φόρουμ.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.402
Πόντοι
28.246
και σου απάντησα ότι οι διαδυκτιακές συναναστροφές μου στο φόρουμ δεν περιορίζονται σε άτομα που γράφανε στους παππούληδες , με κάποιους από αυτούς έχω και προσωπική επαφή. Απλώς δεν συναναστρέφομαι με όλο το φόρουμ.
Ε, τοτε μια χαρα ειναι το φορουμ, Σπιπη. Ιδιο οπως πριν. Εχεις ανθρωπους να συνομιλησεις και να ανταλλαξεις αποψεις στο φορουμ. Τι διαμαρτυρεσαι λοιπον οτι δεν ειναι ιδιο;

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
Ε, τοτε μια χαρα ειναι το φορουμ, Σπιπη. Ιδιο οπως πριν. Εχεις ανθρωπους να συνομιλησεις και να ανταλλαξεις αποψεις στο φορουμ. Τι διαμαρτυρεσαι λοιπον οτι δεν ειναι ιδιο;

όταν έχουν φύγει τόσοι πολλοί από αυτούς που μίλαγα ε δεν είναι ακριβώς το ίδιο

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.402
Πόντοι
28.246
όταν έχουν φύγει τόσοι πολλοί από αυτούς που μίλαγα ε δεν είναι ακριβώς το ίδιο
Και για εμενα φυγανε. Αλλα εψαξα να βρω αλλους. Αλλα εγω, οπως αφησες να εννοηθει, εχω μπερδέψει το φορουμ με την κανονικη ζωη.

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
Και για εμενα φυγανε. Αλλα εψαξα να βρω αλλους. Αλλα εγω, οπως αφησες να εννοηθει, εχω μπερδέψει το φορουμ με την κανονικη ζωη.

Εγώ αναφέρθηκα γενικά σε αυτούς που θέλουν να έχουν φίλους όλο το φόρουμ αδιακρίτως

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
:buck2::P:cheesy:
Καλησπέρα λατρεμένοι μού κύριοι..