Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.145
Πόντοι
2.606
Δεν μπορώ να πω πως παρακολουθούσα το παρών νήμα ιδιαίτερα,εξ ου και η άγνοιά μου για τις προτιμήσεις κάποιων μελών
Πήγαινε σελίδα 18000 και πίσω.
Πρωινές αναρτήσεις.

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
Δεν μπορώ να πω πως παρακολουθούσα το παρών νήμα ιδιαίτερα,εξ ου και η άγνοιά μου για τις προτιμήσεις κάποιων μελών

κάποιων μελών ... ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΕΛΩΝ !!!! :headbang::headbang: τον πολυχρονεμένο μας γεροτράγο νηματοθέτη , το αγλάισμα της αριστοκρατίας αποκαλέσατε "κάποιο μέλος"
έ όχι είπαμε να εκδημοκρατίσουμε κάπως το νήμα (μπας και μπει μέσα καμία ψυχή :grin:) , άλλα όλα έχουν και κάποια όρια, αφεντικά και δούλοι σκατά γενίκαμε ούλοι :woldman:

Τελευταία τροποποίηση:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.022
Πόντοι
10.411
Πήγαινε σελίδα 18000 και πίσω.
Πρωινές αναρτήσεις.
Έχουν σβηστεί οι αναρτήσεις αλλά είδα κάτι που είχε ανεβάσει ο amjik και με έπιασε το στομάχι μου κάπως:confused::new_shocked::vomit:
Είδα και τον φίλο @iuakoya να δίνει βροντερό παρών

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.022
Πόντοι
10.411
κάποιων μελών ... ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕΛΩΝ !!!! :headbang::headbang: τον πολυχρονεμένο μας γεροτράγο νηματοθέτη , το αγλάισμα της αριστοκρατίας αποκαλέσατε "κάποιο μέλος"
έ όχι είπαμε να εκδημοκρατίσουμε κάπως το νήμα (μπας και μπει μέσα καμία ψυχή :grin:) , άλλα όλα έχουν και κάποια όρια, αφεντικά και δούλοι σκατά γενίκαμε ούλοι :woldman:
HkjJlbn.gif

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.981
Πόντοι
2.586
:D::D:
Καλησπέρα λατρεμένοοι μού κύριοι...
ΠΣΑΡΑΑΆΑΑ έχω τέσσερις κύριους εδώ ((βατράχια)) καί θέλουν να βουτήξουν στο σπήλαιο τής Καρπάθου...
Αν θέλεις να έρθεις με το πολύ καλό σου σκάφος θα είμαστε εκεί στις 17-18-19 του μηνός...
Αξίζει η βόλτα πίστεψε με..
Προς το παρόν θα επισκεφθώ τον οίκο την Δευτέρα.....
Να περασετε καλα με τα αλλα τα βατραχακια
Σε οτι αφορα τους οικους ακολασιας που συχναζεις ....να περασεις και εκει καλα ....
Και γενικως να πας να γαμηθεις ...
Ασε ρε κανενα πσαρι να πιασω και εγω

• Like
Αντιδράσεις: amjik

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.981
Πόντοι
2.586
Μην τον βαλεις να κανει καταδυση ειναι επικίνδυνα πράγματα για την ηλικία του.
Πες του να φορτώσει το πολυτελές σκάφος του με γκομενακια. Μην σου πει δεν εχω. Εχει!
Πρωτον δεν ειναι πολυτελες σκαφος
Μια απλη τα ταπεινη ψαροβαρκα ειναι
Γκομενακι και οχι γκομενακια ΤΕΛΟΣ ....
Γυριζω σε εργοστασιακες ρυθμισεις EXCALIBUR

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.981
Πόντοι
2.586

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.981
Πόντοι
2.586
Για να γνωριζεις και εσυ και οι υπολοιποι που δεν ξερουν επισης. Ή δεν εχουν καταλαβει.

Σε αυτο το νημα με εβαλε ο popov, καλη του ωρα οπου κι αν ειναι. Μετα απο αυτον οι πρωτοι που με αγκαλιασαν ητανε ο νηματοθετης, ο Βλαντης, και ο Νικοτριβης. Οπως και τους αλλους τρεις κυριους ετσι και τον νηματοθετη, τους ειχα και τους εχω ακομα και σημερα και τους τεσσερις ψηλα στα ματια μου. Και τους τεσσερις. Προς τι τωρα το κραξιμο στον νηματοθετη ειναι η απορια σας μιας και δηλώνω οτι ακομα τον εχω σε εκτιμηση. Απο το 2016 ο,τι ζητησα Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ απο τον νηματοθετη, ποτε δεν μου χαλασε χατηρι. Ο,τι μου ζητησε του εκανα το χατηρι, πριν προλαβει να τελειώσει το αιτημα του. Δεν χρειαζοταν να μου το ζητησει πολλες φορες και εβγαινα μπροστα μονος μου να προστατεψω το νημα ή αυτον και με δικη μου βουληση.

Οταν πλακωθηκε με τον Αγιο και προσπαθουσε να τον ξαποστειλει ενας απο οσους εβαλαν πλάτη για να το πετυχει ημουνα και εγω. Ειχα και προηγουμενα με τον αγιο απο πουτανονηματα. Με τον καιρο καταλαβαινω τελικα ποσο μαλακας ημουνα για τους προσωπικους καβγαδες μου με τον αγιο και επειδη ειμαι ανθρωπος που αν καταλαβω οτι υπηρξα τρισμεγιστος μαλακας θα κατεβασω το κεφαλι και θα ζητησω συγγνωμη, εγινα φίλος με τον Αγιο κρατωντας αποσταση απο την οποια διαμάχη του με τον νηματοθετη.

Ο Αγιος ανοιγει το φυλλο μηδεν. Εκτος απο τον ιδιο τον Αγιο δεν ηξερα κανεναν, γι αυτο και δεν μπηκα εκει μεσα να γραφω εκτος απο πολυ λιγα ποστ που ειχα κανει. Καποια στιγμη και αφου το παρων νημα εχει αρχισει να παίρνει για τα καλα την κατω βολτα μπαινω στο φύλλο μηδεν και αρχιζω να κανω ζυμωσεις με μελη. Δεν μπηκα ετσι ξεκαρφωτος, υπηρξε αλλο μελος του νηματος των παππουληδων που εγραφε πριν απο εμενα εκει. Και ετσι μπηκα σιγα σιγα.. και γνωρίζοντας τον αγιο τακιμιασα και με τους αλλους.

Ο νηματοθετης βκεποντας το και ταυτοχρονα το νημα του πεθαινε ολο και πιο πολυ καθε μερα, με αποκαλει προδοτη! Δηλαδη ειδε μονο εμενα μεσα εκει να γραφω και οχι και τον Τζιμη που εγραφε πριν απο εμενα. Και προς θεου δεν εννοω οτι ειναι ο τζιμης προδοτης η οτι επρεπε να τον αποκαλεσει και αυτον προδοτη. Αλλα βρηκε (τουλαχιστον ετσι νομιζε) το ευκολο θυμα και (πιστευε), ότι τον παιρνει να με αποκαλεσει προδοτη. Τον Τζιμη δεν τον επαιρνε και κιοτεψε ή του εχει μεγαλυτερη εκτιμηση φαινεται και δεν τον ακουμπησε καν. Ξανα λεω δεν εννοω οτι επρεπε να τα ακουσει και ο Τζιμης. Αλλα την υποτιμηση προς το προσωπο μου ως εύκολο θυμα. Ως τον μαλακα της υποθεσης. Δεν ηρθε ποτε εως και σημερα, και εχει το e-mail μου να μου ζητησει μια συγγνωμη. Αν το εκανε θα εμενε μεταξυ μας και θα τελειωνε εκει η οποια παρεξηγηση. Τωρα πλεον ειναι αργα για να το κανει...

ΕΓΩ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ. Γυρισα πισω στο νημα τον roger rabid που δεν ηθελε να το βλεπει ουτε ζωγραφιστο. Για να χαρει ο νηματοθετης. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΚΑΝΩ ΚΡΥΦΑ!

ΕΓΩ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ακομα και προσβεβλημένος απο τον νημαυοθετη και με το νημα σαν να μην υπαρχει απετρεψα το εγχειρημα να γινει το νημα βιζιταδικο ζητωντας με επιχειρηματα απο τον Αντισθενη να επεμβει και να το σταματησει. Με την ευκαιρία να τον ευχαριστησω και δημοσια για την αμεση αντίδραση του. Το ιδιο ζητησα και απο τον αγιο τοτε και επισης ανταποκρίθηκε αμεσα.

ΕΓΩ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ σημερα εξηγησα με καλο τροπο οτι το νημα δεν προκειται να συνεχισει να ειναι tiktokαδικο, instagramαδικο, gifαδικο, facebookαδικο και ο,τιδηποτε εχει σχεση με αυτα τα μασκαριλικια. Και αν δεν εγινε κατανοητο μπορω να το ξανα εξηγησω πάλι σε αλλη γλωσσα.

ΕΓΩ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ που ο νηματοθετης, μου εκμυστηρευτηκε ενα προβλημα του που τον βασανιζε και με το φτωχο μου το μυαλο, με τις περιορισμενες μου μορφωτικες γνωσεις του ειπα κουβεντες για να μου απαντησει "εισαι μεγαλη ψυχη, ρε!" Θα επρεπε να ζυγισει περισσοτερο την επιλογη του για ευκολο θυμα και για τον χαρακτηρισμο μου "προδοτης" Ο κ.blizardeye

Για τον λογο αυτο, μην μου σκοτιζετε (που θα λεγε και ο borbi) τ'αρχιδια προς τι ολο αυτο. Ειδικα οσοι μετα την διαγραφη popov, blizardeye εξαφανιστηκαν αντι να κατσουν εδω να στηριξουν το νημα αφου του εχουν τοση αγαπη. Αντιθετα μολις δεν εμεινε κανενας προτίμησαν πανε σπιτι τους και κατεβασαν μονοι τους λογαριασμο. Οχι οι λιποτακτες να κουνανε το δαχτυλο στους στρατιωτες. Και ο στρατηγός να τους εχει και ψηλα στην εκτιμηση του!
Επειδη ο Ζεμπουδιος εχει πολλα δίκια ...
Προσωπικα ξαναγυρισα στο νημα ακριβως επειδη μου το ζητησε ο Ζεμπου , ο οποιος ηταν και ο μονος , αν και δεν εχουμε γνωριστει απο κοντα , που εστελνε ενα μαιλ να ρωτησει αν ζω ...
Ο δε αλλος που ρωταγε για μενα τη περιοδο "σιγης" ηταν ο Γλυφοτετοιος
Σε οτι αφορα τον καλο μας νηματοθέτη που ηταν και ενας απ τους ελαχιστους που τα ειχεμε πει πολλες φορες και ηξερε για προσωπα και πραγματα ..
Εκανε χοντρομαλακια και ενω του ζητησα να κανει διαγραφη καποιων αναρτησεων, δεν τα εκανε και απλα συνεχισε το τρολαρισμα ...
Μπορουσα σιγουρα να του το ανταποδωσω με το χειροτερο τροπο καθως και εγω γνωριζα προσωπα πραγματα και εγω ειχα και ντοκουμεντα αλλα δεν .....
Πρεπει να καταλαβουμε ενα πραγμα ... ειμαστε ολοι διαφορετικοι ...κανεις δεν ειναι ιδιος με τον αλλο ουτε οι διδυμοι ...
Τωρα σαν υπερηλικες και μικροτσουτσουνοι με καποιες εξαιρεσεις για την επιβεβαιωση του κανονα , μπορουμε να λεμε τις μαλακιες μας χωρις εκεινα τα εμετικα "τυπε" " μυστη" σεβομενοι ο ενας τον αλλο...

Και φυσικά ...ειναι αναφερετο διακαιωμα στον καθε ενα , να γραφει σε οποιο νημα του αρεσει...
Αυτα ..αντε καλη μεγαλη βδομαδα ..ρεμαλια

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795

Stories