κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.868
- Πόντοι
- 19.795
Ωχ, το ξεχασα, ελπιζω να τον εχει ξεζουμισει η φρεγατα και να μην ξεσπασει επανω μου.έτσι και σε ακούσει ο Τζίμης θα σε σουβλίσει σαν κοκορέτσι
Ωχ, το ξεχασα, ελπιζω να τον εχει ξεζουμισει η φρεγατα και να μην ξεσπασει επανω μου.έτσι και σε ακούσει ο Τζίμης θα σε σουβλίσει σαν κοκορέτσι
Ωχ, το ξεχασα, ελπιζω να τον εχει ξεζουμισει η φρεγατα και να μην ξεσπασει επανω μου.
ρωτησες τον Αντι γιατι δεν εχω γινει ακομα Γλομπεαρχης;
ρωτησες τον Αντι γιατι δεν εχω γινει ακομα Γλομπεαρχης;
To διορθωσα λιγοπια φρεγάτα... απο το πολύ πασπάτεμα την κάτσιασε , έχει υποβιβαστεί στην κατηγορία της πυρκαυλακατου
ούτε ο γεροτράγος με την μαναρι τέτοιο πράμα
θα το διατυπώσω όσο πιο κομψά μπορώ.
με στεναχωρησες τωραθα το διατυπώσω όσο πιο κομψά μπορώ.
Με επιφόρτισε να σου συστήσω, να βάλεις ένα αντρικό μόριο στην απόληξη του απευθυσμένου σου.
με στεναχωρησες τωρα
ενταξει θα παω για γλομπεο-μυστης ρε μουνοπανο τοτεΤο διαπραγματεύτηκα σκληρά όμως, και έτσι μπορείς να κρατήσεις εσύ την είσπραξη.
Μη βριζεις μαν. Ειδες ποσο κομψα σου μιλαει ο αλλος.ενταξει θα παω για γλομπεο-μυστης ρε μουνοπανο τοτε
μη βρίζεις μανενταξει θα παω για γλομπεο-μυστης ρε μουνοπανο τοτε
Μη βριζεις μαν. Ειδες ποσο κομψα σου μιλαει ο αλλος.
μη βρίζεις μαν
από μεγάλο βδομαδα που θα κάνεις λειτουργία να έρθω?Αδιόρθωτος.
από μεγάλο βδομαδα που θα κάνεις λειτουργία να έρθω?
To διορθωσα λιγο
εντωμεταξύ κάνει και εντατικά μαθήματα Γαλλικών , τα μιλαει πια φαρσί, καμαρωσε τον
Καλές είναι και αυτές. Θα τις έχει σίγουρα. Απλά έχε το νου σου να μην σου τις κρύψει.Καλησπέρα σας ο ΠΣΑΡΑΣΣΣΣ είναι καλός μου φίλος και ξέρω ότι μόνο κύριες άνω τών 49 επιτρέπονται στο ((υπερπολυτελές του σκάφος))
Τώρα το σκάφος βρίσκεται στο καρνάγιο για καθαρισμό γάστρας με top job...
εντωμεταξύ κάνει και εντατικά μαθήματα Γαλλικών , τα μιλαει πια φαρσί, καμαρωσε τον
και τα λουκουμια φερεαπό μεγάλο βδομαδα που θα κάνεις λειτουργία να έρθω?