Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.523
Πόντοι
25.467
ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ

Ακολουθεί δήλωση του μακαρίτη του νηματοθέτη,
ο οποίος νεκραναστήθηκε
και με παρακάλεσε να αναρτήσω εκ μέρους του
το κάτωθι κείμενο (σεντόνι).

(Βέβαια, προσωπικά ήθελα να το αναρτήσω το ερχόμενο Σάββατο,
που είναι και το Σάββατο του Λαζάρου,
το οποίο και θεωρώ ακόμα ως πιο κατάλληλη ημερομηνία για νεκραναστάσεις,
αλλά ο αναστηθείς, επέμενε)

Καλημέρα, 'παιδιά' ή τουλάχιστον καλημέρα σε όσους έχετε απομείνει από παλιά. Και δεν είστε πολλοί πλέον.
Το νήμα τούτο έχει καταντήσει προσομοίωση της Ιχθυαγοράς Ρέντη. Τοπωνύμιον κοινόν δια την αγοράζουσαν ιχθύες πλέμπα. Τοπωνύμιον άγνωστον δι΄ Ημάς, το αγλάϊσμα της Αριστοκρατίας, τω καιρώ εκείνω ότε το νήμα τούτο ευημερούσε.

Κατέβαλα προσπαθείας επανόδου εις το μπου ίνα συνετίσω τινάς εξ υμών, πλην όμως οι σήμερον κρατούντες διαγράφουν τους κατά καιρούς λογαριασμούς μου. Προφανώς δεν είμαι επιθυμητός πλέον και εννοείται βεβαίως ότι η εποχή σας έχει ξεπεράσει Ημάς, τους Αριστοκράτας. Βεβαίως ήμεθα προ πολλού ξεπερασμένοι και διά τούτο ο Νηματοθέτης επέλεξε την αυτοδιαγραφήν του. Ο κ. the Saint δεδικαίωται [εν μέρει].

Πλην όμως το Νήμα τούτο δημιούργησε μίαν παρακαταθήκην [legacy, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα την αποκαλούσε]. Και η παρακαταθήκη αυτή είχε και θα έχει [δι΄ όσους την έζησαν] στο DNA της την έννοια της αξιοπρέπειας, του αυτοσαρκασμού και της αυτογνωσίας. Περιττόν να αναφερθώ εις μεγαλειώδεις στιγμάς του παρελθόντος. Όσοι ήταν εκεί, θα μπορούν εις το μέλλον να φέρουν ως παράσημον το <Εγώ ήμουν εκεί!>.

Ουδέν κατενοήσατε εκ της αποχωρήσεως του Νηματοθέτου;;;!!! Ουδέν;;;!!!
Συνέλθετε και παύσατε τας αναρτήσεις εις το παρόν νήμα. Πραγματοποιήστε την κηδείαν του. Συνεννοηθείτε μεταξύ σας και προβείτε εις την τελευταίαν τελετήν του νήματος τούτου, με την αξιοπρέπεια και το χιούμορ που του αρμόζει. Ως τελετάρχην προτείνω τον κ. the Saint, ειδήμων παλαιόθεν εις κηδείας και μνημόσυνα και ερεθιζόμενον σεξουαλικώς εκ των κοινωνικών τούτων εκδηλώσεων.

Και για όσους θέλουν να συνεχίσουν να αναρτούν φωταγραφίας εκ των αλιευμένων ιχθύων τους, προτείνω να τις αποστέλλουν [διά προσωπικών μηνυμάτων] εις τον μεγαλύτερον Ιούδαν του νήματος τούτου, τον κ. troubakhs μου. Ούτος γνωρίζει το μέγεθος της ιταμής προδοσίας του.

Μετά τιμής.
Το αγλάϊσμα της Αριστοκρατίας [AKA] blizardeye.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.523
Πόντοι
25.467
Επειδή δεν έτυχε της δέουσας προσοχής, παραθέτω ξανά το σεντόνι του νεκραναστημένου :

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ

Ακολουθεί δήλωση του μακαρίτη του νηματοθέτη,
ο οποίος νεκραναστήθηκε
και με παρακάλεσε να αναρτήσω εκ μέρους του
το κάτωθι κείμενο (σεντόνι).

(Βέβαια, προσωπικά ήθελα να το αναρτήσω το ερχόμενο Σάββατο,
που είναι και το Σάββατο του Λαζάρου,
το οποίο και θεωρώ ακόμα ως πιο κατάλληλη ημερομηνία για νεκραναστάσεις,
αλλά ο αναστηθείς, επέμενε)

Καλημέρα, 'παιδιά' ή τουλάχιστον καλημέρα σε όσους έχετε απομείνει από παλιά. Και δεν είστε πολλοί πλέον.
Το νήμα τούτο έχει καταντήσει προσομοίωση της Ιχθυαγοράς Ρέντη. Τοπωνύμιον κοινόν δια την αγοράζουσαν ιχθύες πλέμπα. Τοπωνύμιον άγνωστον δι΄ Ημάς, το αγλάϊσμα της Αριστοκρατίας, τω καιρώ εκείνω ότε το νήμα τούτο ευημερούσε.

Κατέβαλα προσπαθείας επανόδου εις το μπου ίνα συνετίσω τινάς εξ υμών, πλην όμως οι σήμερον κρατούντες διαγράφουν τους κατά καιρούς λογαριασμούς μου. Προφανώς δεν είμαι επιθυμητός πλέον και εννοείται βεβαίως ότι η εποχή σας έχει ξεπεράσει Ημάς, τους Αριστοκράτας. Βεβαίως ήμεθα προ πολλού ξεπερασμένοι και διά τούτο ο Νηματοθέτης επέλεξε την αυτοδιαγραφήν του. Ο κ. the Saint δεδικαίωται [εν μέρει].

Πλην όμως το Νήμα τούτο δημιούργησε μίαν παρακαταθήκην [legacy, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα την αποκαλούσε]. Και η παρακαταθήκη αυτή είχε και θα έχει [δι΄ όσους την έζησαν] στο DNA της την έννοια της αξιοπρέπειας, του αυτοσαρκασμού και της αυτογνωσίας. Περιττόν να αναφερθώ εις μεγαλειώδεις στιγμάς του παρελθόντος. Όσοι ήταν εκεί, θα μπορούν εις το μέλλον να φέρουν ως παράσημον το <Εγώ ήμουν εκεί!>.

Ουδέν κατενοήσατε εκ της αποχωρήσεως του Νηματοθέτου;;;!!! Ουδέν;;;!!!
Συνέλθετε και παύσατε τας αναρτήσεις εις το παρόν νήμα. Πραγματοποιήστε την κηδείαν του. Συνεννοηθείτε μεταξύ σας και προβείτε εις την τελευταίαν τελετήν του νήματος τούτου, με την αξιοπρέπεια και το χιούμορ που του αρμόζει. Ως τελετάρχην προτείνω τον κ. the Saint, ειδήμων παλαιόθεν εις κηδείας και μνημόσυνα και ερεθιζόμενον σεξουαλικώς εκ των κοινωνικών τούτων εκδηλώσεων.

Και για όσους θέλουν να συνεχίσουν να αναρτούν φωταγραφίας εκ των αλιευμένων ιχθύων τους, προτείνω να τις αποστέλλουν [διά προσωπικών μηνυμάτων] εις τον μεγαλύτερον Ιούδαν του νήματος τούτου, τον κ. troubakhs μου. Ούτος γνωρίζει το μέγεθος της ιταμής προδοσίας του.

Μετά τιμής.
Το αγλάϊσμα της Αριστοκρατίας [AKA] blizardeye.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
αδερφε θα ειναι τελειο....με πριβε εξωστες που θα ειναι βιπ.
ενας για τα παιδια που ηταν παλια εδω στο νημα, ενας για τα ρεμαλια που κανουμε παρεα και ενας για τον προεδρο του ολυμπιακου....

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
αδερφε θα ειναι τελειο....με πριβε εξωστες που θα ειναι βιπ.
ενας για τα παιδια που ηταν παλια εδω στο νημα, ενας για τα ρεμαλια που κανουμε παρεα και ενας για τον προεδρο του ολυμπιακου....
και εναν δικό μου ..
θα πληρωσω

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.523
Πόντοι
25.467

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
και εναν δικό μου ..
θα πληρωσω
ΟΧΙ για εσενα θα παιζει πριβε κλειστο κατω διπλα στο μπαρ και την εξοδο....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ο τρουμπακης τα θελει για επενδυσεις , οποτε θα του τα δωσω
ΟΧΙ
Τράβα να πάρεις προκαταβολή από το Νίπλη.
ΟΧΙ

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
Τουλάχιστον 70-75 χιλιάρικα πρέπει να τον χρεώσεις για τέτοιο προνόμιο.
ΟΧΙ ειναι φιλος....αλλα θα υπαρχουν ανθρωποι να φροντιζουν να μην κανει απατες μεσα στο μαγαζι

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.523
Πόντοι
25.467
ο τρουμπακης τα θελει για επενδυσεις , οποτε θα του τα δωσω

Και ο @athinaios44 ετοιμάζει επένδυση.

Θα κάνει εκτροφείο σκύλων.

Βασικά θα πηδάει τη σκύλα του και θα πουλάει τα κουτάβια. Θα τον χρηματοδοτήσετε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom