κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.063
- Πόντοι
- 19.795
Kαλημερα
Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι
Καλη αρχή..
Αργησα να ξυπνησω σημερα και δεν πηγα σχολειο
Kαλημερα
Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι
Καλη αρχή..
Το αλλο το εργαλειο να σεταρεις τακτικα γειτονα, γιατι αμα το αφησεις, σε αφησε. φευ.Kalimera skatogeroi
Den exw setarei akoma to kainourgio pc ..sygnomi gia ta greenglish
Ασε πρεπει να ξαναδιαβάσουμε το manual ....Το αλλο το εργαλειο να σεταρεις τακτικα γειτονα, γιατι αμα το αφησεις, σε αφησε. φευ.
Ασε τα μανουαλ και πιασε τα μανουλια. Θα σεταρει μονο του.Ασε πρεπει να ξαναδιαβάσουμε το manual ....
Για την ωρα μελετω επισταμενα το κεφαλαιο ηδονοτριβεία ...και ανεξαρτητεςΑσε τα μανουαλ και πιασε τα μανουλια. Θα σεταρει μονο του.
Οταν βρεις τιποτα καλο μου λες και εμενα. Εγω προσπαθω να μελετησω το κεφαλαιο Αγιος Δομηνικος 1 μηνας σεξ-τριπ με "βαλιτσα".Για την ωρα μελετω επισταμενα το κεφαλαιο ηδονοτριβεία ...και ανεξαρτητες
Αναγνωριζω στοχους
Παιζουν κανα δυο καλα σε ηδονοτριβεια ( τα πιο κοντινα μας ) και ειναι και 2 ..3 ανεξαρτητα κορασια με πληρες πακετο υπηρεσιων ...Οταν βρεις τιποτα καλο μου λες και εμενα. Εγω προσπαθω να μελετησω το κεφαλαιο Αγιος Δομηνικος 1 μηνας σεξ-τριπ με "βαλιτσα".
Εκεινο το κωλοπαιδο ο @astatos123, ξερει απο ηδονοτριβεια νοτιων προαστιων και κεντρου, αλλα δεν μπαινει πια στο νημα.Παιζουν κανα δυο καλα σε ηδονοτριβεια ( τα πιο κοντινα μας ) και ειναι και 2 ..3 ανεξαρτητα κορασια με πληρες πακετο υπηρεσιων ...
Αλλα εχουν αλλα πργαματα σειρά τωρα ...
Οψομεθα
Εκεινο της Δαφνης εμαθα απο συντροφο συναγνωνιστη οτι παιζει καλη μπαλαΕκεινο το κωλοπαιδο ο @astatos123, ξερει απο ηδονοτριβεια νοτιων προαστιων και κεντρου, αλλα δεν μπαινει πια στο νημα.
Σε εκεινο της Δαφνης ειχα παει παλια με Ελενα. Μιλφαρα σε ηλικια προγκιλφ, αλλα την υδρωνει την φανελα.Εκεινο της Δαφνης εμαθα απο συντροφο συναγνωνιστη οτι παιζει καλη μπαλα
Ο δικος μου λεει για Ρουλα και παραμιλαει ....δεν ξερωΣε εκεινο της Δαφνης ειχα παει παλια με Ελενα. Μιλφαρα σε ηλικια προγκιλφ, αλλα την υδρωνει την φανελα.
Ρουλα πολυ καλη επισης. Υπηρεσιες αναλογες με Λιας και θειας Ελενης. Αν και μιλφαρα κρατιεται παρα πολυ καλα, ισως το καλυτερο κορμι απο ολες, αυτης της σειρας. Στο ιδιο ιδρυμα με Ρουλα επισης καλη η Τανια. Νεο αιμα, λιγο γεματουλα. Υπηρεσιες και αυτη στο ιδιο με Ρουλα πιο απειρη. Σε λιγα χρονια ομως προβλεπω να τις ξεπερναει ολες.Ο δικος μου λεει για Ρουλα και παραμιλαει ....δεν ξερω
Αν και ειναι στην διακεκαυμένη ζωνη..θα τη κανω καμια μερα την καταθεση ψυχής
Ερωτηση κρισεως : σου εχει ξεφυγει καμία ?Ρουλα πολυ καλη επισης. Υπηρεσιες αναλογες με Λιας και θειας Ελενης. Αν και μιλφαρα κρατιεται παρα πολυ καλα, ισως το καλυτερο κορμι απο ολες, αυτης της σειρας. Στο ιδιο ιδρυμα με Ρουλα επισης καλη η Τανια. Νεο αιμα, λιγο γεματουλα. Υπηρεσιες και αυτη στο ιδιο με Ρουλα πιο απειρη. Σε λιγα χρονια ομως προβλεπω να τις ξεπερναει ολες.
Ρε γειτονα με τον πονο μου παιζεις; Λειπω τοσα χρονια απο εκει. Αρπαχτες κανω τον χειμωνα.Ερωτηση κρισεως : σου εχει ξεφυγει καμία ?
Εσυ μπορει να λειπεις ..αρπαχτες ξεαρπαχτες ...αλλα ολο τον βρεχειςΡε γειτονα με τον πονο μου παιζεις; Λειπω τοσα χρονια απο εκει. Αρπαχτες κανω τον χειμωνα.
Κοιτα, για να τον βρεξω, οπως τον βρεχει το μεσο μελος του σαιτ, δηλ. ενας 25ποντος, πρεπει να πηδηξω 3 φορες. Γι αυτο με παρεξηγησες, "ακινδυνε" και "ακακε" γειτονα.Εσυ μπορει να λειπεις ..αρπαχτες ξεαρπαχτες ...αλλα ολο τον βρεχεις
Ασε μας ρε κρυφογαμηκουλα
Το ξερω ..Και για να συμπληρωσω: Στο ιδρυμα της Ρουλας, μην σου κουνησει τον κωλο της το ξεκωλο η Μαριανα και τσιμπησεις. Εκτος απο το οτι δινει κωλο (νομιζω δεν γαμιεται απο μπροστα ), ειναι ξεπετα.
Εχουμε το ιδιο βασανο αγαπητε γειτονα "μικροτσουτσουνε παππουλη "Κοιτα, για να τον βρεξω, οπως τον βρεχει το μεσο μελος του σαιτ, δηλ. ενας 25ποντος, πρεπει να πηδηξω 3 φορες. Γι αυτο με παρεξηγησες, "ακινδυνε" και "ακακε" γειτονα.
Την εχεις πατησει και εσυ, δηλ.Το ξερω ..