Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.995
- Πόντοι
- 2.586
Καλη ιδεα ....Αστο τότε....ρίχτο στο ψάρεμα.....
Καλη ιδεα ....Αστο τότε....ρίχτο στο ψάρεμα.....
ασε φιλε ..περισυ επαθα μια μεγαλη ζημια ..εκει που γυρναγα απ το ψαρεμα ...
λιγο πριν το σημειο που μενω και δενω τη βαρκα , εχουν δεσει αρωδου 5-6 καταμαραν ....εχουν κατεβασει κατι φουσκωτα βαρκακια , κορκοδιλακια κλπ μαλακιες και ειναι καμια 20ρια ρωσιδακια με κατι ανυπαρκατα μαγιο και πλατσουριζουν...
μια θαλασσα γεματη γαμευσιμα ΚΑΕ ( ποιο πολλα απ τα πσαργια )
Και οι ασβερκοι πανω στα ντεκ απλα να μπεκρουλιαζουν ...
αυτο ειναι που λενε φατε ματια ψαρια και κοιλια περιδρομο
Δεν με εβαλες σε mute condition?Πάλι για Ρωσιδάκια μιλάς γέροντα ???
Δε μου λες είδες μήπως τον άλλον τον @GEOR78 ?
Μήπως πλήρωσε τις συνδρομές του ... θέλω να κουτουπώσω μια μικρούλα ξανθούλα από τον Μάγο ...
Καλημερα γέροντα ...Πάλι για Ρωσιδάκια μιλάς γέροντα ???
Δε μου λες είδες μήπως τον άλλον τον @GEOR78 ?
Μήπως πλήρωσε τις συνδρομές του ... θέλω να κουτουπώσω μια μικρούλα ξανθούλα από τον Μάγο ...
βρε ..βρε .βρε ..τι βλεπουν τα ομορφα και μπιρμπιλωτα μου ματια ....Καλημερα φιλοι μου ..πως παν τα κεφια;
Μπα ΘΑ ΠΣΑΡΕΠΣΕΙΣ ??Καλη ιδεα ....
ναι αμε ..του αγιου φουτσου ..ανημερα ....Μπα ΘΑ ΠΣΑΡΕΠΣΕΙΣ ??
Μπα ΘΑ ΠΣΑΡΕΠΣΕΙΣ ??Καλη ιδεα ....
Μα σου έχω πει έλα να με βρεις να σου πάνε όλα καλά.., τι επειδή δεν έχουμε μεγάλη βάρκα??ναι αμε ..του αγιου φουτσου ..ανημερα ....
Αδελφε....με πανε ολα πιπα κωλο και εμπλοκη
οχι φιλε μου ..δε ειναι αυτοΜπα ΘΑ ΠΣΑΡΕΠΣΕΙΣ ??
Μα σου έχω πει έλα να με βρεις να σου πάνε όλα καλά.., τι επειδή δεν έχουμε μεγάλη βάρκα??
Ξέρεις τι έχω διαπιστώσει... Ότι όταν οι άνθρωποι αποκτούν λεφτά αρχίζουν και γίνονται δυστυχισμένοι..οχι φιλε μου ..δε ειναι αυτο
εγω παντως ειμαι στο "βοηθα παναγιά μου "Ξέρεις τι έχω διαπιστώσει... Ότι όταν οι άνθρωποι αποκτούν λεφτά αρχίζουν και γίνονται δυστυχισμένοι..
Α έχω και ένα τροχόσπιτο ξέχασα να στο πω το είχα δανεισεί Χατζή για να γυρίσει εκεί μέσα το εργάτης.εγω παντως ειμαι στο "βοηθα παναγιά μου "
Μεζε πηρες ?Α έχω και ένα τροχόσπιτο ξέχασα να στο πω το είχα δανεισεί Χατζή για να γυρίσει εκεί μέσα το εργάτης.
Βέβαια αλλά μόνο από τη μαριλού τη θυμάσαι. ?Μεζε πηρες ?
Βεβαια τη θυμαμαι ..αλλα δυστυχώς δεν την προλαβαΒέβαια αλλά μόνο από τη μαριλού τη θυμάσαι. ?
Βέβαια το έχει η Χατζή λες και έβγαλε Χάρβαρντ το άτομο...Βεβαια τη θυμαμαι ..αλλα δυστυχώς δεν την προλαβα
Σε οτι αφορά τη Χατζή .....μιλαμε για τρελες φασεις ....
Κοιτα η γυναικα αυτη το "ειχε"
Ηταν εκφυλοφατσα η Μαριλου ...Βέβαια το έχει η Χατζή λες και έβγαλε Χάρβαρντ το άτομο...
Όσο για την μαριλού ψεύτικο σκηνικό ήταν... Στημένο σκηνικο
Για ρωτα τη Σαντρα ...μηπως τη ξεχασες στο βρακι της ..Γέροντες καλησπέρα σας.
Είδε κανένας τη μασέλα μου ?
Τη ψάχνω απο χθες το βράδυ ...
Ελπίζω να μη την ξέχασα πουθενά ...