Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Άσε τις μακροχρόνιες μισθώσεις.Μακροχρόνια μίσθωση μόνο.
Άμα γίνει καμιά μαλακία έχει τις άκρες να την βγάλω καθαρή.
Αφού τον ξέρεις...
Άσε τις μακροχρόνιες μισθώσεις.Μακροχρόνια μίσθωση μόνο.
Άσε τις μακροχρόνιες μισθώσεις.
Αφού τον ξέρεις...
Στείλε κάποιον τώρα να παραλάβει τούτη και να την φέρει στο μαγαζί. Ekaterina συστήνεται.Πάρε του τότε τα λεφτά μπροστά. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΡΟΣΤΆ.
Μετά θα φροντισω να το καλύψουμε ως κατειλημμένη θέση για ξένο πρέσβη.
Στείλε κάποιον τώρα να παραλάβει τούτη και να την φέρει στο μαγαζί. Ekaterina συστήνεται.
Υπάγω να ετοιμαστώ. Μαγαζί χωρίς το αφεντικό δεν γίνεται.
Σαν τη μαλακια να γίνει ρε;;;Άσε τις μακροχρόνιες μισθώσεις.
Αφού τον ξέρεις...
Αντιπροτείνω το "Κράσναγια Άρμια" σύντροφε Ζέμπο!Κατοκυρώθηκε!
siberian kittens
Σε αυτό που έχω τώρα με την ονομασία "Νάι ντομπράτα φίρμα" τι γνώμη έχεις;Αντιπροτείνω το "Κράσναγια Άρμια" σύντροφε Ζέμπο!
Με την ασφάλεια, τραμπουκισμοι από αντίπαλα μαγαζιά.Σαν τη μαλακια να γίνει ρε;;;
Το μισό μαγαζί το χρωστάς στην τραπεζα και το άλλο μισό στους τοκογλύφους
Πένομαι, παιδί μου.επτάκιςx50=350ρου
ευχαριστω θειε μου
Επιτρέψατέ μου να εμέσω επτάκις επί του ποταπού και ιταμού δαπέδου του έτι ιταμοτέρου και έτι ποταποτέρου νήματός σας, δίδοντος [του νήματος] λόγον και αξίαν εις την πλέμπαν.
Υ.Γ. Βεβαίως αναγνωρίζομεν τας προσπαθείας του Νηματοθέτου του παρόντος προς εξοστρακισμόν μελών τινών εις νήσον Γιάρον. Πλην όμως τα μεταφαρικά κοστίζουν.
Υ.Γ.1 A gallows should do, κ. Γ.Γ. [aka κ. Νηματοθέτα], ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε. Η κρεμάλα κατασκευάζεται από ξύλο. Κατασκευάζεται μία φορά. Την κατασκευάζει η πλέμπα. Και εκεί τιμωρούνται οι παραβάται άνευ επιπλέον κόστους.
Απόψε, το νήμα θα παρακολουθήσει την ίδια ΄ώρα την ταινία θρύλος της επανάστασης!
Παρακαλείται ο Γ.Γ. όπως ορίσει ώρα προβολής.
Καλημέρα!
Διόρθωσα την ώρα της δεύτερης προβολής. 3 ώρες και 15 λεπτά είναι. Άσε ένα τέταρτο κενό.Απογευματινή προβολή ώρα 19:00
Βραδινή προβολή ώρα 22:30