Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Φύγατε νωρίτερα κωλο παιδακιαόλο κακές παρέες είσαι
σε κανα ελαιοτριβείο θα χωθήκατε πάλι
Φύγατε νωρίτερα κωλο παιδακιαόλο κακές παρέες είσαι
Eλαιοτριβεια κομμενα μεχρι νεωτερας.Φύγατε νωρίτερα κωλο παιδακια
σε κανα ελαιοτριβείο θα χωθήκατε πάλι
Κρατάς δυνάμεις, ε;Eλαιοτριβεια κομμενα μεχρι νεωτερας.
Θελω να εχω λευκο ποινικο μητρωο για να μου επιτραπει η εξοδος απο την χωρα.Κρατάς δυνάμεις, ε;
Κράτα γερά. Βάστα και στο τέλος θα δικαιωθούμε.Θελω να εχω λευκο ποινικο μητρωο για να μου επιτραπει η εξοδος απο την χωρα.
Εγώ δεν έχω την τιμή να γνωρίζω το εξαίρετο μέλος αλλά φαντάζομαι ότι εάν ήταν αυτός θα υπήρχαν σίγουρα στο πλάνο και μερικές πιτσιρίκες , δεν μπορώ να τον φανταστώ διαφορετικά.Νομίζω ότι είναι ο κ.ΑnnaPurna
Θελω να εχω λευκο ποινικο μητρωο για να μου επιτραπει η εξοδος απο την χωρα.
Κωλό-γερος και Ζεμπούδι, δίδυμο του τρόμου!Βαλιτσες ετοιμασες; Διαβατηριο; Βιζα; Συναλλαγμα;
Περισευει καμμια για μενα;
Καλημέρα μουνομανείς Μαθουσάλες. Κάνετε τζόκιν ή απλώς γυμνάζετε τα ερωτικά σας μόρια πρωί πρωί;
Δυστυχώς κ. Βαλτεπούδρα μας τίποτα από τα δύοΚαλημέρα μουνομανείς Μαθουσάλες. Κάνετε τζόκιν ή απλώς γυμνάζετε τα ερωτικά σας μόρια πρωί πρωί;
Μπροστά στην τηλεόραση βλέποντας βίντεο γυμναστικής από αυτά που προστάρει ο Popov, φαντάζομαι .Αργό περπάτημα σαλόνι - κουζίνα και μερικές διατάσεις μπροστά στην τηλεόραση, φορώντας την καρό ρόμπα και φυσικά τις αθλητικές δερμάτινες παντόφλες.
Καλημέρα!
Κάθε πουλί μπορεί να τραγουδήσει απαισιόδοξε λατίνε εραστήΔυστυχώς κ. Βαλτεπούδρα μας τίποτα από τα δύο
Για τζόκιν δε το συζητάμε γιατί γλιστράει και μια που γλυτώσαμε το χέσιμο μη πάμε από πέσιμο
Όσο για το δεύτερο ας τα αφήσουμε τα πουλάκια στην ησυχία τους μήπως σηκωθούνε σε μελλοντικό έτος
ME TO KALO !!Καλησπέρα σε όλα τα καλά παιδιά.
Ετοιμάζομαι ψυχολογικά για την τρίτη δόση που θα κάνω στις 16:00 σήμερα.