Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Να της πλέξω έναΤι να πουν κάποιες δυστυχισμένες πουδεν έχουν ούτε βρακί να φορέσουν μέσα στο χιόνι.
Να της πλέξω έναΤι να πουν κάποιες δυστυχισμένες πουδεν έχουν ούτε βρακί να φορέσουν μέσα στο χιόνι.
Τέτοιες χρονιάρες μέρες πρέπει να βοηθήσουμε αυτές τις φτωχές μεν,Τι να πουν κάποιες δυστυχισμένες πουδεν έχουν ούτε βρακί να φορέσουν μέσα στο χιόνι.
Βλέπω ότι έχετε επηρεαστεί από "το κοριτσάκι με τα σπίρτα".Τι να πουν κάποιες δυστυχισμένες που δεν έχουν ούτε βρακί να φορέσουν.
Καλημέρα σεκμανάκηδες!Kαλημέρα γεροτραχανάδες!
Εσείς πάντως δεν περιμένετε μόνο τις άγιες τούτες μέρες για να συνεχίσετε το θεάρεστο έργο σαςΤέτοιες χρονιάρες μέρες πρέπει να βοηθήσουμε αυτές τις φτωχές μεν,
πλην τίμιες εργαζόμενες να αγοράσουν
Σας παρακαλώ να μην τσαλακώνετε τα χαρτονομίσματα...Τέτοιες χρονιάρες μέρες πρέπει να βοηθήσουμε αυτές τις φτωχές μεν,
πλην τίμιες εργαζόμενες να αγοράσουν
Ναι, μια φορά είχαμε οργανώσει παρτούζα οι μικροτσούτσουνοι παππούληδες, και μόλις μας είδε γυμνούς η κορασίδα, αναφώνησε: "Με αυτά τα καμμένα και άχρηστα σπιρτοξυλάκια σας ήρθατε για όργιο, τρομάρα σας;; "Βλέπω ότι έχετε επηρεαστεί από "το κοριτσάκι με τα σπίρτα".
Εσείς, Popov, όταν τα άλλα παιδάκια έβλεπαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα και τον Εμπενίζερ Σκρουτζ, βλέπατε σπάνια καρτούν όπως "η κοκκινομουνίτσα και οι 7 νάνοι". Είστε πρωτοποριακός, το παραδέχομαι.Ναι, μια φορά είχαμε οργανώσει παρτούζα οι μικροτσούτσουνοι παππούληδες, και μόλις μας είδε γυμνούς η κορασίδα, αναφώνησε: "Με αυτά τα καμμένα και άχρηστα σπιρτοξυλάκια σας ήρθατε για όργιο, τρομάρα σας;; "
Εκείνο που δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος, είναι ότι το πρότυπο για τον Εμπενίζερ Σκρούτζ, το είχε δώσει κάποτε στον Ντίκενς, ένα πλάσμα που ήρθε από αρχαιοτάτων χρόνων στη γή, απ το διάστημα, μεταμορφωμένο σε άνθρωπο, κάνοντας μασούρι όσα χρήματα μάζευε, αρνούμενο ότι υπάρχουν ανίψια του, πενόμενο διαρκώς και φωνάζοντας: Φεύ! Φεύ! Τρισφεύ!Εσείς, Popov, όταν τα άλλα παιδάκια έβλεπαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα και τον Εμπενίζερ Σκρουτζ, βλέπατε σπάνια καρτούν όπως "η κοκκινομουνίτσα και οι 7 νάνοι". Είστε πρωτοποριακός, το παραδέχομαι.
«Χάιδεμα θέλει, να ενωθεί το βούτυρο με το αλεύρι», καταλάβαμε…Καλημέρα "παιδιά"
και μη ξεχνάμε την μαγειρική και την οικοκυρική μέρες που είναι
πηζουμε πολυ ασχημα στη δουλεια ρε φίλε ...τι να κανουμε
Καλησπέρα λατρεμένοι μου κύριοι....
ΠΣΑΡΑΑΆΑ Φίλε μου που χάθηκες...
Κάτι καναμε
Σήμερα.
ΚΑΙ έγω τα ίδια φίλε μου........ φτώχεια τί να λέμε !!πηζουμε πολυ ασχημα στη δουλεια ρε φίλε ...τι να κανουμε
γεννηθηκαμε απο φτωχα αρχιδια και πρεπει να δουλεψουμε
Κωλογερακο με κωλο μπουκαρει η με αιδοιο
Καλησπέρα αγαπητέ νυχοκόπτηΚαλησπερίζω τη γερουσία και τα απανταχου μυξιάρικα ..
Καλοι μου φίλοι... απλα να ευχηθω για ολους να ειμαστε καλα πανω απ ολα
Να περασετε οσο γινεται καλυτερα αυτες τις μερες ...
ελπιζω να σας μεινει κανενα ευρω στην τσέπη ωστε να βρεξετε τα 8ποντα εργαλεια σας σε οποια σας αρέσει ...( παλια το λεγαμε καλα μουνια στο πουτσο σας ...αλλα τωρα σοβαρέψαμε ..λεει )
Καλα Χριστουγεννα και καθε καλο για τη καινουργια χρονιά !!!