Το λοιπόν θα κάνω την αυτοκατάδοση στους εναπομείναντες του νήματος γιατί λόγω βαθέως γήρατος έχω διαφορετικά κριτήρια και δυστυχώς άλλη αντιμετώπιση από τις εργαζόμενες.
Μια φθινοπωρινή ηλιόλουστη μέρα αποφάσισα να περάσω με τη συντροφιά μιας δεσποινίδας, μετά από τα γραφόμενα γνωστών (Τζίμεως25 και ΠαλαιόΣκύλου)
κατέληξα στη Μίλα Γκλαμούρ (από Λουντμίλα ).
Εφόσον ήταν διαθέσιμη έκλεισα το ραντεβού σε ξενοδοχείο της παραλιακής,
Έτσι κατηφόρισα προς το ξενοδοχείο της γνωστής αλυσίδας, στη ρεσεψιόν ζήτησα ένα δωμάτιο ευάερο και ευήλιο και βρήκα αυτό που ήθελα σε προσφορά λόγω ώρας.
Τα γνωστά δίνω αριθμό δωματίου στη τηλεφωνήτρια και βρίσκω ένα σταθμό rock μουσικής, σε λίγο ακούω το χτύπημα της δεσποινίδας Μίλας ακριβώς την ώρα που είχε συμφωνηθεί.
Εντάξει υπήρξε λίγος πάγος στην αρχή ίσως λόγω αμηχανίας δικιάς μου από προηγούμενη ήττα, καλή και έμπειρη η Μίλα αλλά δεν είχε τον αέρα της Νάντιας (AGN).
Είχα αφήσει τη αμοιβή στο τραπεζάκι και για να τα πάρει όποτε θελήσει αλλά τα είδε και τα τσέπωσε, μετά προχωράει για ντούζ βγαίνοντας από το μπάνιο η Μίλα στο φωτεινό δωμάτιο μπορώ να πω ότι είναι εντυπωσιακή, σώμα φυσικό γυναικείο με υπερήφανο 3αρι στήθος και καμπύλες, για τα δικά μου πρότυπα θα έβαζα 10.
Το μουνάκι της ροζ με πληθωρικά χειλάκια που τιμήθηκαν δεόντως και όλα αυτά σε συνδυασμό με τέλεια επιδερμίδα εντάξει δεν ήταν τελείως άσπρη είχε κάποιο χρωματάκι και κάποια μικρά ταττού, ένα στο δεξί ώμο που την ρώτησα.
Από πρόσωπο είχε ωραία πράσινα μάτια και γενικά ωραία χαρακτηριστικά, τα χείλια μου φάνηκαν λίγο πειραγμένα αλλά μη τα θέλουμε όλα.
Στο κυρίως είναι έμπειρη και το ζει, τουλάχιστον αυτό μου έδωσε να καταλάβω.
Τέλος δεν είχα δυνάμεις για δεύτερο γύρο και αρχίσαμε λίγο χαλαρή κουβέντα,
την ρώτησα στη γλώσσα της από που είναι γιατί μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που είχε φτιάξει τα μαλλιά της (κλασική ουκρανική κοτσίδα) δήλωσε από τα περίχωρα της Οδησσού και μιλήσαμε για διάφορα άλλα θέματα.
Ομολογώ ήταν πολύ καλή συνάντηση εντάξει δεν ερωτεύτηκα, ίσως είμαι πολύ μεγάλος σε ηλικία για αυτό, η Μίλα πάντως άξιζε και θα επιδιώξω να τη ξαναδώ