Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Ψιλοπράγματα ΛιακοΤο Νοέμβριο βλέπω αυξήθηκαν κατακόρυφα τα κρούσματα στις κορασίδες από τον Τζιμάρα
Ψιλοπράγματα ΛιακοΤο Νοέμβριο βλέπω αυξήθηκαν κατακόρυφα τα κρούσματα στις κορασίδες από τον Τζιμάρα
Και ο Οκτωβρης γαμιοντας πήγεΤο Νοέμβριο βλέπω αυξήθηκαν κατακόρυφα τα κρούσματα στις κορασίδες από τον Τζιμάρα
Εσυ κανε τα κουμάντα σου γιατί έχεις μείνει πίσω στο χούφτωμαΚαλημέρα και από εμένα
Πλάκα πλάκα κάνω μπάνιο και πάλι η μυρωδια mounila δεν φεύγει από τα δάχτυλα μουΤο νήμα εξελίχτηκε σε νήμα των Χουφτ-Χουφτ!
Αναρώνουν οι χούφτες σας, χούφταλα?
Όσο τ´ αναλογίζομαι, τόσο πιο δίκιο έχεις!Δεν έχω ξαναδεί γερο-σκύλο να πίνει φασκόμηλο αλλά σε πιστεύω γιατί, επίσης, δεν έχω ξαναδεί σκύλο να έχει φιλοσοφικές ανησυχίες.
Σκύλε, το ξέρεις, in girum imus nocte et consumimur igni.
Δεν σου ταιριάζει το φασκόμηλο.
Καλησπέρα στον “Πάπυρος Larousse Britannica”Καλημέρα αξίοτιμοι κύριοι
Άσε μας ρε Τζιμακο τώρα που επειδή έχεις 25 πόντους παπαρι πας να μας το παίξεις και λαρτζ στα 10ευρα.παρι πας να μας το παίξεις και λαρτζ στα 10ευρα.Ξέφυγαν οι γέροντες Καρελακοοοο
ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ της κατρακυλας και της εξαφάνισης δεκαευρων από τις τσέπες ειναι ο C27
Μπαρμπάδες;;Καληέρα σοφοί μπαρμπάδες
Γοιατύ Popov, δαιν ίμασται σοφή και όμωρφι διλαδί, επηδής ξεπαιράσαμαι τα τρειακόσυα ?Μπαρμπάδες;;
Μας κολακεύετε φίλτατε! Εδώ ο μέσος όρος κινείται σε ρυθμούς μεταξύ και
Ως προς το "σοφοί" ουδέν σχόλιον...
Τω σωφή γραφαιτε μαι 'ω' ωχη ώμηκρων.Γοιατύ Popov, δαιν ίμασται σοφή και όμωρφι διλαδί, επηδής ξεπαιράσαμαι τα τρειακόσυα ?
Εμείς που βρισκομαστε στα μισά της ζωής μας βλέπουμε τους μεγαλύτερους σαν πηγή γνώσηςΜπαρμπάδες;;
Μας κολακεύετε φίλτατε! Εδώ ο μέσος όρος κινείται σε ρυθμούς μεταξύ και
Ως προς το "σοφοί" ουδέν σχόλιον...
Δαιν ιθαιλα να πρωσβάλο των αγράματωΤω σωφή γραφαιτε μαι 'ω' ωχη ώμικρων.
Τι θα γίνει με εσένα ? Κάθε πρωί τα ίδια θα έχουμε ?Τω σωφή γραφαιτε μαι 'ω' ωχη ώμηκρων.
Δαιν παρραιξοιγο καναινανΔαιν ιθαιλα να πρωσβάλο των αγράματω
Πλάκωσε ο νούμερο ένα του υπόκοσμου. Τι κάνεις εσύ;Τι θα γίνει με εσένα ? Κάθε πρωί τα ίδια θα έχουμε ?
Υπομονή....Πλάκωσε ο νούμερο ένα του υπόκοσμου. Τι κάνεις εσύ;