Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.107
- Πόντοι
- 2.606
Διπλό χτύπημα...Στην ζωή παιδί μου δεν μπορούμε να έχουμε οτι θέλουμε
(Σαν τίτλος από βιντεοκασέτα του '85!!)
Διπλό χτύπημα...Στην ζωή παιδί μου δεν μπορούμε να έχουμε οτι θέλουμε
Διπλό χτύπημα...
(Σαν τίτλος από βιντεοκασέτα του '85!!)
Μπορεί να έφυγε, αλλά είναι σα να μην έφυγε...Οχι και εσεις ρε θειοι. Οχι κι εσεις. Μαγια σας κανει;
μην τρομοκρατεις το κοσμοΤην έκανε γυριστή στο Μ. Ρ. μάλιστα. Αν τον δεις με επίδεσμο στο κεφάλι μην απορήσεις...
Amca dayi, ben sultan istiyorum.Στην ζωή παιδί μου δεν μπορούμε να έχουμε οτι θέλουμε
Amca dayi, ben sultan istiyorum.
Ξερω τι λεω... Εσυ μην μιλας.μην τρομοκρατεις το κοσμο
imkansız kardeşim....Amca dayi, ben sultan istiyorum.
Καταλαβε ο θειος.
Neden; haremden bile;imkansız kardeşim....
Ay sonu para yokNeden; haremden bile;
anladım... para yok, yok μουνι.Ay sonu para yok
Τρομαραί και λαχταραί.Βαβαί, παπαί, φεύ, τρισφεύ και οϊμέ!
Είχα παρακούσει το όνομα. Όταν σας το είπα, ελαφρά τη καρδία και πλήρης ροζέ οίνου, μου είπατε "ναι" και είδα μια άλλη. Μετά έψαξα και με την παράμετρο των σπουδών της (?) και κατάλαβα ότι μιλάμε για άλλο πρόσωπο. Σας συγχωρώ όμως διότι είχατε καλή πρόθεση. Σας στηρίζω ως αρχηγό της αποστολής των παππούληδων εις τα καταστήματα αυτά τα οποία ονομάζετε στριπτιζάδικα ή κάπως έτσι.
Συμπληρωματικώς, εάν σας πει ότι με ποθεί διακαώς επειδή είμαι ομορφάνδρας, θα σκεφτώ να εξυπηρετήσω τη φίλη σας ίνα διατηρήσετε το καλό σας όνομα στον χώρο ούτο.
Ήθελε 10 δεκαευρα η κοπελιά και έπιασα μόνο κωλο.....κ δεν ξερω ποση ωρα γράφει το χρονόμετρο με τα 100ε
Constantinos27
Κωνσταντίνε μιας και είσαι κολώνα του μαγαζιού όπως λένε οι φήμες ,δεν δίνεις καμιά πληροφορια ?