wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.538
- Πόντοι
- 4.096
Γεια σου Τζιμάκο μου!Καλημερα καλωδιακι
![]()
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ώρα για σοπινγκ
Γεια σου Τζιμάκο μου!Καλημερα καλωδιακι
![]()
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ώρα για σοπινγκ
Καλημέρα Τζιμ,Τι σημαίνει αυτό ζωγραφε;![]()
Αχαααα….Καλημέρα Τζιμ,
Είσαι μουνάρα αλλά όχι με κομψό τρόπο...![]()
Δες πμ.Αχαααα….
θα το πω σε ένα ξεκωλακι που δεν θα με παρεξηγήσει
![]()
Δες πμΔες πμ.
Μην το πεις ποτέ! Θα σου κόψει το πούτσο η γκόμενα.Τι σημαίνει αυτό ζωγραφε;![]()
Μην το πεις ποτέ! Θα σου κόψει το πούτσο η γκόμενα.
Είναι σαν να λες εδώ σε Ελληνίδα, παλιόμουνο, βρωμόμουνο, κάπως έτσι.
Παρε τηλ. αν μπορεις.![]()
![]()
ε τότε καλύτερα να μην το πω…
εχω ήδη μια ζηλιάρα που μου στέλνει συχνά πυκνά αυτό το εμοτικον
![]()
Όχι κι έτσι ρε 'συ. Λοιπόν "πιζντάταγια" (γράφεται: пиздатая) σημαίνει τη γαμιστερή, τη γαμάτη, τη μουνάρα και λέγεται σε μια γκόμενα με την οποία κάποιος έχει άλφα οικειότητα και έτσι δεν το παίρνει σαν προσβολή. Όπως σωστά λέει ο ζωγράφος, δεν είναι κομψός τρόπος "παινέματος" για άσχετη γκόμενα ή εργαζόμενη. Aν το πείς σε τυχαία κοπέλα που δεν έχετε οικειότητα, μάλλον θα παρεξηγηθεί και ίσως το εκλάβει ως χυδαιότητα ή θρασύτητα.Μην το πεις ποτέ! Θα σου κόψει το πούτσο η γκόμενα.
Kaltak.......Μην το πεις ποτέ! Θα σου κόψει το πούτσο η γκόμενα.
Εκει βαζανε μπιπ και δεν μπορουσα να τα ακουσω.Kaltak.......![]()
Εκει βαζανε μπιπ και δεν μπορουσα να τα ακουσω.![]()
Να σου εξιστορει ο ζωγραφος ατακες που εχει ριξει σε κοριτσια.... "Σούκα" ("σκυλα" αν δεν κανω λαθος) "πιζντά" "μαντά"Όχι κι έτσι ρε 'συ. Λοιπόν "πιζντάταγια" (γράφεται: пиздатая) σημαίνει τη γαμιστερή, τη γαμάτη, τη μουνάρα και λέγεται σε μια γκόμενα με την οποία κάποιος έχει άλφα οικειότητα και έτσι δεν το παίρνει σαν προσβολή. Όπως σωστά λέει ο ζωγράφος, δεν είναι κομψός τρόπος "παινέματος" για άσχετη γκόμενα ή εργαζόμενη. Aν το πείς σε τυχαία κοπέλα που δεν έχετε οικειότητα, μάλλον θα παρεξηγηθεί και ίσως το εκλάβει ως χυδαιότητα ή θρασύτητα.
Στα αγγλικά, το ανάλογο είναι η λέξη "pussy". Γενικά πάντως δεν συνιστάται η χρήση αργκώ, όπου δεν υπάρχει προηγούμενη οικειότητα.
BilmiyorumAσκηση για τον κ.Zebu τί θα πει το AMK?![]()
Amına koyarımBilmiyorum
Σε τετοια περιπτωση επιλεγανε να ακουγεται το: defol git!Amına koyarım![]()