spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.892
- Πόντοι
- 18.546
Τι κάνετε ρε γέροντες?????
Πάντως εμείς δεν πηδάμε
Τι κάνετε ρε γέροντες?????
πήδα να φτάσεις το ταβάνιΠάντως εμείς δεν πηδάμε
πήδα να φτάσεις το ταβάνι
την ικανοποίηση ότι πήδηξεςαν το φτάσω τι κερδίζω ?
δεν σου μοιάζωΠάλι πηδουσες;;;
Ολο στις υποσχεσεις με εχεις τοσα χρονια.που είναι ο Κωλόγερος?
έμαθα κάποιος μου τον στεναχώρησε και μπήκα να πηδήξω
Προηγειται ο Αγιος, που ξερει απο καλη κουζινα.δώσε όνομα και διεύθυνση να πάω με το τρίκυκλο να τον κάνω σουβλάκι
Παρε τηλεφωνο.δώσε όνομα και διεύθυνση να πάω με το τρίκυκλο να τον κάνω σουβλάκι
Αν έχει αναλάβει ο Άγιος εγώ περισσεύω.Προηγειται ο Αγιος, που ξερει απο καλη κουζινα.
ντριννννΠαρε τηλεφωνο.
Ο Γερο-Μπλιζ μπήκε και μας χαιρέτησε. Είπε ότι φεύγει δια παντός, διότι δεν αντέχει άλλο. Πάρε τον τηλέφωνο και πες του να παίρνει σωστά τα φάρμακά του. Κάτι λάθος κάνει και τονε χαλάνε.ντρινννν
που΄σαι ρε Nickντρινννν
Κανόνισε να’ρθω στην Αθήνα να σε δω και να μου πεις ότι δουλεύειςδουλεύω
Εικοτολογω ότι ηρθε η περίοδος της άνοιαςΟ Γερο-Μπλιζ μπήκε και μας χαιρέτησε. Είπε ότι φεύγει δια παντός, διότι δεν αντέχει άλλο. Πάρε τον τηλέφωνο και πες του να παίρνει σωστά τα φάρμακά του. Κάτι λάθος κάνει και τονε χαλάνε.
Ο Γερο-Μπλιζ μπήκε και μας χαιρέτησε. Είπε ότι φεύγει δια παντός, διότι δεν αντέχει άλλο. Πάρε τον τηλέφωνο και πες του να παίρνει σωστά τα φάρμακά του. Κάτι λάθος κάνει και τονε χαλάνε.
Λες να πηρε τα χαπια για το Αλτσχαιμερ πριν παει στο Μαναρι και να μην του σηκωνοτανε; Και αυτη σου λεει, αφου δεν σουσηκωνεται ρε τραγογερε, παει να πει οτι πας με αλλες. Και να εκπληρωσε την απειλη της και να του τα εκοψε;μπερδεύει τα μπλε χάπια που τα έχει για την δενυπάρχειμαναρι και όλες τις Αγγλίς, Γερμανίς κλπ με αυτά για το αλτσχαιμερ , του το έχω επισημάνει πολλές φορές αλλά αυτός τίποτα.
ιδού τα ολέθρια αποτελέσματα
Λες να πηρε τα χαπια για το Ατσχαιμερ πριν παει στο Μαναρι και να του σηκωνοτανε; Και αυτη σου λεει, αφου δεν σουσηκωνεται ρε τραγογερε, παει να πει οτι πας με αλλες. Και να εκπληρωσε την απειλη της και να του τα εκοψε;