Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Δεν ξέρω για τους αλλους κωλογερακο πάντως ο ΠΟΡΝΟΘΕΤΗΣ μας ΣΙΓΟΥΡΑ
GAMAEI… & “DERNEI”….!!!!!
Εκανα μια διόρθωση
Δεν ξέρω για τους αλλους κωλογερακο πάντως ο ΠΟΡΝΟΘΕΤΗΣ μας ΣΙΓΟΥΡΑ
GAMAEI… & “DERNEI”….!!!!!
Εκανα μια διόρθωση
Σε κανα καζάνι στη κόλαση θα βρεθείτε σίγουρα φιλτατε ζωγραφε με τόσεςΣωστός!
Όλα έχουν ένα τέλος.
Είναι λυπηρό αν και δεν σε γνώρισα, εκτός των ελαχίστων πμ, σε εκτιμώ δεόντως.
Κάπου αλλού ελπίζω ότι θα ξαναβρεθούμε.
Εσυ ποτέ κατεβαίνεις να πιούμε κανα καφέ;;;
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω...Σε κανα καζάνι στη κόλαση θα βρεθείτε σίγουρα φιλτατε ζωγραφε με τόσες
«σεξ-αμαρτιες» που έχετε κάνει τα δυο σας!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οι λαδοκορες σε αναζητούν
Gamaei poly malista!Και εσυ gamaei.
Και εσυ poly gamaei. Μονο εγω den gamaei.Gamaei poly malista!
Kai esy se liges meres gamaeiΚαι εσυ poly gamaei. Μονο εγω den gamaei.
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω...
Για εσάς κ. Τζιμ υπάρχουν τα καζάνια υψίστης καύσης ???
Σας περιμένουμε να μας επισκεφθήτε μετά το πέρας θερινής ακολασίας που διάγετε...
Gamaei poly malista!
Ρε..δεν αισχύνεστε......καθόλου..............Και εσυ poly gamaei. Μονο εγω den gamaei.
Εσυ, ο Ζεμπου, και ο ακατανομαστος;Ρε..δεν αισχύνεστε......καθόλου..............
The three caballeros of sex....
Δυστυχώς είμαι προιόν προς απόσυρση.....Εσυ, ο Ζεμπου, και ο ακατανομαστος;
Καταλαβα. Απο την μεση και κατω (δεν εχεις) ησυχια και εσυ.Δυστυχώς είμαι προιόν προς απόσυρση.....
Σοφον το σαφές!Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω...
Για εσάς κ. Τζιμ υπάρχουν τα καζάνια υψίστης καύσης ???
Σας περιμένουμε να μας επισκεφθήτε μετά το πέρας θερινής ακολασίας που διάγετε...
Πες μας ποσες μέρες απομένουν???Και εσυ poly gamaei. Μονο εγω den gamaei.
Θα αργησω λιγο. Δυσκολο να αφησω την θαλασσα (μου) πριν το τελος Νοεμβρη. Τελος Νοεμβρη πρεπει να παω και το "ζωντανο" διακοπες, για κανενα 20ημερο. Για να με αφησει μετα ελευθερο τον Φλεβαρη να βιοποριστω, με και χωρις αυτακια, Ν/Α Ασια.Σε κανα καζάνι στη κόλαση θα βρεθείτε σίγουρα φιλτατε ζωγραφε με τόσες
«σεξ-αμαρτιες» που έχετε κάνει τα δυο σας!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οι λαδοκορες σε αναζητούν
Κανόνισε εσύ να πας στην... Ζάκυνθο και θα ξανά μπεις στον στίβο μάχης.Δυστυχώς είμαι προιόν προς απόσυρση.....
Ο “βιοπορισμός” θέλει θυσίεςΘα αργησω λιγο. Δυσκολο να αφησω την θαλασσα (μου) πριν το τελος Νοεμβρη. Τελος Νοεμβρη πρεπει να παω και το "ζωντανο" διακοπες, για κανενα 20ημερο. Για να με αφησει μετα ελευθερο τον Φλεβαρη να βιοποριστω, με και χωρις αυτακια, Ν/Α Ασια.
Θα έρθω και εγώ. Τον Τζίμη μην πάρουμε μαζί μόνο.Θα αργησω λιγο. Δυσκολο να αφησω την θαλασσα (μου) πριν το τελος Νοεμβρη. Τελος Νοεμβρη πρεπει να παω και το "ζωντανο" διακοπες, για κανενα 20ημερο. Για να με αφησει μετα ελευθερο τον Φλεβαρη να βιοποριστω, με και χωρις αυτακια, Ν/Α Ασια.
Ν/Α Ασια; Ο Τζιμακος; Με το μπουρι της σομπας, αγαμητος θα μεινει.Θα έρθω και εγώ. Τον Τζίμη μην πάρουμε μαζί μόνο.
Γι αυτό σου λέω... πάρε εμένα μαζί.Ν/Α Ασια; Ο Τζιμακος; Με το μπουρι της σομπας, αγαμητος θα μεινει.
Εσυ εισαι αγαπουλης, και τα κοριτσια εκει το μονο που ξερουν να πουλανε καλα ειναι γουτσου-γουτσου, δεν προκειται να ξαναγυρισεις απο εκει.Γι αυτό σου λέω... πάρε εμένα μαζί.