διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
και όμως κ.Jim25cm τηςΝα πω… να πω;;;
της Μαγκυς Χαραλαμπίδου;;;
και όμως κ.Jim25cm τηςΝα πω… να πω;;;
της Μαγκυς Χαραλαμπίδου;;;
Κριμας έχασα…και όμως κ.Jim25cm της
Zebu
Enjoy this expertly researched article on the Zebu, including where Zebu s live, what they eat & much more. Now with high quality pictures of Zebu s.a-z-animals.com
Καλημέρα στο νήμα και υπάγω!
Για οσους το ξεχασαν εβαλα το link.Το ξέραμε ότι είσαι βόιδι , δεν χρειαζόταν να μας το υπενθυμίσεις
Πρώτη φορά βλέπω βοιδι να τρώει τόσα μπριζολιδια/πανσέτες/κεμπάπ/λουκάνικα κτλ κτλ…Το ξέραμε ότι είσαι βόιδι , δεν χρειαζόταν να μας το υπενθυμίσεις
Καλως το αρχιδι!Πρώτη φορά βλέπω βοιδι να τρώει τόσα μπριζολιδια/πανσέτες/κεμπάπ/λουκάνικα κτλ κτλ…
Όχι ξένες λεξεις στο νήμα παρακαλώΚαλως τον αρχιμήδη !
kalaeimaiesyhrthesstaisiasou?Όχι ξένες λεξεις στο νήμα παρακαλώ
tikaneisarxidaki?
Διόρθωσε το γιατί θα σε σκίσει ο πορνοθετης μας τη ΔευτέραΚαλως τον αρχιμηδη
Τι γράφεις βρε zavo δεν καταλαβαίνωkalaeimaiesyhrthesstaisiasou?
Θα σου ελεγα τι θα μου κανει αλλα δεν μου το επιτρεπει η ανατροφη μου.Διόρθωσε το γιατί θα σε σκίσει ο πορνοθετης μας τη Δευτέρα
θα σε στείλει αγγαρεία Καλλιόπη
Καλα λεω ειμαι, εσυ ηρθες στα ισια σου;Τι γράφεις βρε zavo δεν καταλαβαίνω
gamotisxenesglosessou
Σιγά την ανατροφή ρε μπαγλαμάΘα σου ελεγα τι θα μου κανει αλλα δεν μου το επιτρεπει η ανατροφη μου.
Λεω να στειλω στην παε και να παρω εισητηριο για τον αγωνα του θρυλου για την Πολη...Σιγά την ανατροφή ρε μπαγλαμά
με μιλκο και τυρόπιτα μεγάλωσες
εχω όρεξη… νου σου θα σε σκίσω… κοιμήθηκα 3 ώρες απόγευμα
Πήγε να στραβώσει η δουλειά με μια Ρουμάνα αλλά δεν…Καλα λεω ειμαι, εσυ ηρθες στα ισια σου;
Στείλε και θα σου στείλουν μια καρτ ποστάλ της Αγίας ΣοφίαςΛεω να στειλω στην παε και να παρω εισητηριο για τον αγωνα του θρυλου για την Πολη...
Εδω ειναι το "προβλημα" αμα καλομαθεις, δυσκολα συμβιβαζεσαι μετα. Εγω τωρα ψηνω ενα Ρωσιδι.Της λέω: ε αμε στο καλό γιατί εχω καλομάθει
Αμ δεν θα σου στειλω την Αγια Σοφια. Αλλο θα σου στειλω...Στείλε και θα σου στείλουν μια καρτ ποστάλ της Αγίας Σοφίας
τα αυτιά μεγάλωσαν από το τέντωμα ή μου φαίνεται?Πήγε να στραβώσει η δουλειά με μια Ρουμάνα αλλά δεν…
ήμουν συνοπτικός και σαφής
Της λέω: από πίπες πως πας;;
Μου λέει: δεν το εχω και πολυ
Της λέω: ε αμε στο καλό γιατί εχω καλομάθει
Ρουμάνα αεροσυνοδός στο Dubai… νομιζε ότι θα κάτσω να της γλυψω το κωλο για να την γαμησω… χιχιχιχιχι
ουστ ρε γατάκι από δω…
Εδω ειναι το "προβλημα" αμα καλομαθεις, δυσκολα συμβιβαζεσαι μετα. Εγω τωρα ψηνω ενα Ρωσιδι.