Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Καλημερα Μπορμπι αλανιάρηΜην βάζεις διλλήματα σε γέρους ανθρώπους.....
Καλημέρα σε όλους....![]()

Τι κάνει το χωριό σου;; Γκαμαει… γκαμαει;;;

Καλημερα Μπορμπι αλανιάρηΜην βάζεις διλλήματα σε γέρους ανθρώπους.....
Καλημέρα σε όλους....![]()
χαχαχαχαχαχαχαχαχαΕίμαι βέβαιος περί τούτου.....
Πρόσεχε μόνο μην σε ξεπετσιάσουν.....![]()
Ακόμα ξύπνιο είσαι αρχιδακι;;;!!!Γκαμιέστε όλοι!
Καλημέρα!
Εχουμε πιάσει την φύση.......και έχουμε ξεχάσει το γαμήσι....Καλημερα Μπορμπι αλανιάρη
Τι κάνει το χωριό σου;; Γκαμαει… γκαμαει;;;![]()
το σιαξαΕχουμε πιάσει τη μέγιστη στύση ......και έχουμε ξεσκιστεί στο γαμήσι....![]()
Ορεξούλες πρωινές βλέπω......το σιαξα![]()
Παραλειπόμενα ενός ξέφρενου 6ημερου τουρ που εκαναΟρεξούλες πρωινές βλέπω......![]()
Δεν είναι θέμα χρημάτων είναι θέμα αισθημάτων. Σκοπός της εσκορτοθεραπείας είναι η επιστροφή σε ανιδιοτελείς ερωτικές περιπέτειες (και όσο διαρκέσουν).Καλησπερα γεροντες !!!
Γαμαει κανεις ή ειστε ολοι άφραγκοι σαν και μενα ?
Αν κ είδα κατι κριτικουλες τελευταία...
Εσένα δεν σου μιλαωgamieste!
καλημεριζω τα ατιθασα νιατα του σαη!
τζιμ! μεγαλωσαν τα αυτια σου!! !!Αυτό το απολειφαδι της ηθικής (aka blizardeye) που είναι;;;!!!!
θα έχει πέσει πάλι μέσα σε κανα ναμουκι και βιοπορίζεται
Άτιμη κοινωνία…
Ημεις η πλεμπα εχομεν μια γκομενα με το ζόρι
και το Αγλαισμα έχει 3-4-5![]()
![]()
ειχα παει στην Αιδηψο ! στα λουτρα! για το αυχενικο και τα λουμπαγκα μου!!Εσένα δεν σου μιλαω
Σου έβαλα απουσία φετο
που γυρνοβολουσες το χοντρό κορμί σου;;;;
Αφού δεν μπορώ να μεγαλώσω άλλο το 8ποντο μου μεγάλωσα τα αυτια μουτζιμ! μεγαλωσαν τα αυτια σου!! !!![]()
Μαζί με το θειο σου;;;ειχα παει στην Αιδηψο ! στα λουτρα! για το αυχενικο και τα λουμπαγκα μου!!![]()
τι τζαμπα!? ......... τον κουμπαρα μου εσπασα! μεχρι και το ταξι απο το κτελ στην πανσιον ! μισο μισο το πληρωσαμε! αι σιχτιρ πια με τον κωλογερα!Μαζί με το θειο σου;;;
Τζάμπα την έβγαλες μωρή μουσιτσα!!!
τι τζαμπα!? ......... τον κουμπαρα μου εσπασα! μεχρι και το ταξι απο το κτελ στην πανσιον ! μισο μισο το πληρωσαμε! αι σιχτιρ πια με τον κωλογερα!![]()
εχει μαζι του παντα αυτην την "νοσοκομα" και καλα! αλλιως.............................![]()
εεεε θέλει σπάσιμο το κεφάλι του…![]()