Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Καλημερα Μπορμπι αλανιάρηΜην βάζεις διλλήματα σε γέρους ανθρώπους.....
Καλημέρα σε όλους....
Τι κάνει το χωριό σου;; Γκαμαει… γκαμαει;;;
Καλημερα Μπορμπι αλανιάρηΜην βάζεις διλλήματα σε γέρους ανθρώπους.....
Καλημέρα σε όλους....
χαχαχαχαχαχαχαχαχαΕίμαι βέβαιος περί τούτου.....
Πρόσεχε μόνο μην σε ξεπετσιάσουν.....
Ακόμα ξύπνιο είσαι αρχιδακι;;;!!!Γκαμιέστε όλοι!
Καλημέρα!
Εχουμε πιάσει την φύση.......και έχουμε ξεχάσει το γαμήσι....Καλημερα Μπορμπι αλανιάρη
Τι κάνει το χωριό σου;; Γκαμαει… γκαμαει;;;
το σιαξαΕχουμε πιάσει τη μέγιστη στύση ......και έχουμε ξεσκιστεί στο γαμήσι....
Ορεξούλες πρωινές βλέπω......το σιαξα
Παραλειπόμενα ενός ξέφρενου 6ημερου τουρ που εκαναΟρεξούλες πρωινές βλέπω......
Δεν είναι θέμα χρημάτων είναι θέμα αισθημάτων. Σκοπός της εσκορτοθεραπείας είναι η επιστροφή σε ανιδιοτελείς ερωτικές περιπέτειες (και όσο διαρκέσουν).Καλησπερα γεροντες !!!
Γαμαει κανεις ή ειστε ολοι άφραγκοι σαν και μενα ?
Αν κ είδα κατι κριτικουλες τελευταία...
Εσένα δεν σου μιλαωgamieste!
καλημεριζω τα ατιθασα νιατα του σαη!
τζιμ! μεγαλωσαν τα αυτια σου!! !!Αυτό το απολειφαδι της ηθικής (aka blizardeye) που είναι;;;!!!!
θα έχει πέσει πάλι μέσα σε κανα ναμουκι και βιοπορίζεται
Άτιμη κοινωνία…
Ημεις η πλεμπα εχομεν μια γκομενα με το ζόρι
και το Αγλαισμα έχει 3-4-5
ειχα παει στην Αιδηψο ! στα λουτρα! για το αυχενικο και τα λουμπαγκα μου!!Εσένα δεν σου μιλαω
Σου έβαλα απουσία φετο
που γυρνοβολουσες το χοντρό κορμί σου;;;;
Αφού δεν μπορώ να μεγαλώσω άλλο το 8ποντο μου μεγάλωσα τα αυτια μουτζιμ! μεγαλωσαν τα αυτια σου!! !!
Μαζί με το θειο σου;;;ειχα παει στην Αιδηψο ! στα λουτρα! για το αυχενικο και τα λουμπαγκα μου!!
τι τζαμπα!? ......... τον κουμπαρα μου εσπασα! μεχρι και το ταξι απο το κτελ στην πανσιον ! μισο μισο το πληρωσαμε! αι σιχτιρ πια με τον κωλογερα!Μαζί με το θειο σου;;;
Τζάμπα την έβγαλες μωρή μουσιτσα!!!
τι τζαμπα!? ......... τον κουμπαρα μου εσπασα! μεχρι και το ταξι απο το κτελ στην πανσιον ! μισο μισο το πληρωσαμε! αι σιχτιρ πια με τον κωλογερα!
εχει μαζι του παντα αυτην την "νοσοκομα" και καλα! αλλιως............................. μεχρι τωρα!!! ....................
εεεε θέλει σπάσιμο το κεφάλι του…