Διαγραμμένο μέλος 204057
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 25
- Like
- 6.243
- Πόντοι
- 5.646
Καλημέρα ρε πορωμένοι πορνοξεκούτηδες! Που είστε όλοι; για τζόκινγκ έχετε πάει ;
Σε καμαρώνουμε για την τύχη σου. Έκανες High Score καμιά εικοσαριά μέρες τώρα.Καλημέρα ρε πορωμένοι πορνοξεκούτηδες! Που είστε όλοι; για τζόκινγκ έχετε πάει ;
Η αλήθεια είναι ότι με πήγε γαμιώντας. Θα σου πω από κοντά τις εξελίξεις. Εσύ θα λες "να χα την τύχη σου" κι εγώ θα βλαστημάω πάλι.Σε καμαρώνουμε για την τύχη σου. Έκανες High Score καμιά εικοσαριά μέρες τώρα.
Καλημέρα στο νήμα!
Μονά ζυγά δικά σου δεν γίνεται Βαλτεπούδρα μου. Αυτά έχουν οι γυναίκες...Η αλήθεια είναι ότι με πήγε γαμιώντας. Θα σου πω από κοντά τις εξελίξεις. Εσύ θα λες "να χα την τύχη σου" κι εγώ θα βλαστημάω πάλι.
Να και ένας άντρας που ξέρει καλά να διαχειρίζεται τις γυναίκες.καλημέρα και καλή βδομάδα γέροντες...
Κι εγώ σ'αγαπάω.
ζεμπούδιε...γκαμιέσαι
Κι εγώ. Γι αυτό και υπάγω στην αγκαλιά του Μορφέα.
νυστάζω....
Ούτε σεντ. Κοιμάμαι μόνος... Εσείς που θέλετε παρέα, λουστείτε και την κρεβατομουρμούρα.ελπίζω η αγκαλιά του μορφέα να μην "κοστίζει"...
Ε, όχι και συνοδοιπόροι κ. Αγράμματε! Ο Νηματοθέτης μας, άδικα δηλαδή σπατάλησε τα χρόνια του στο κολέγιο του Ήτον, στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και στο Κέιμπριτζ; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.Καλημέρα αγαπητοί συνοδοιπόροι