Constantinos27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4.172
- Πόντοι
- 5.391
Κατάλαβα!
Ο δουλέμπορος είναι.
Σιγά μην γυρίσει η κοπέλα στον πάτο του βαρελιού ...
Πεθαίνω...
Κατάλαβα!
Ο δουλέμπορος είναι.
Σιγά μην γυρίσει η κοπέλα στον πάτο του βαρελιού ...
Κωλο δεν θα φας ποτεεεε
Συριανεεεεε, Συριανεεεεε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα είδατε μάλλον κάποια αγουρίδα, που ανήρτησε κάποιο άλλο μέλος ...
Καλησπέρα γέροντες
Σήμερα, αν γράψω εγώ κριτική θα είναι σαν του νηματοθέτη "ο vltepdr και η Ελληνίς". Αλλά θα διαβάσω τα κατορθώματά σου αύριο. Έπρεπε να πας γι' αυτήν που προτιμούσες. Μου κίνησες την περιέργεια μ' αυτά τα μυστηριώδη που λες.@vltepdr : Τον νου σου στις κριτικές σήμερα εσύ ))
Για εσένα είναι αυτά που είσαι εγκεφαλικός τύπος!
Εγώ είμαι οπτικός.. δυστυχώς..
κι εκεί που νόμιζα ότι Kelly δεν θα πετύχω με τίποτα κλείνω με μία άλλη καλή από τον Άγγελο..
Λίγες ώρες μετά , ξημερώματα σήμερα , μαθαίνω ότι Σάββατο , ώρα 20.00 , την έκλεισε ένας φίλος
εύκολα για τις 02.00π.μ. ...
Πήγε , του έφυγε το καφάσι ..έφυγε.
Σήμερα, αν γράψω εγώ κριτική θα είναι σαν του νηματοθέτη "ο vltepdr και η Ελληνίς". Αλλά θα διαβάσω τα κατορθώματά σου αύριο. Έπρεπε να πας γι' αυτήν που προτιμούσες. Μου κίνησες την περιέργεια μ' αυτά τα μυστηριώδη που λες.
Για τον φίλο Εraser
Τη διάβασα. Μια χαρά πέρασες με τη Λίλια. Δεν μου φαίνεται τόσο εγκεφαλική επιλογή...! Διαφορετικό κείμενο αυτό. Συγχαρητήρια!Που λέω στην κριτική μου ή που σου είπα εδώ ?
Φτάσαμε 22000;
Από τον νέο νηματοθέτη ό,τι κεραστούμε. Γιατί αν περιμένουμε από αυτόν που έχουμε τώρα, σωθήκαμε..Φτάσαμε 22000;
Ακόμη ένα...Από τον νέο νηματοθέτη ό,τι κεραστούμε. Γιατί αν περιμένουμε από αυτόν που έχουμε τώρα, σωθήκαμε..
Ζήτω ο νέος νηματοθέτης!Ακόμη ένα...
Τώρα για κέρασμα...
Ζήτω ο νέος νηματοθέτης!