διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Κοίτα σύμπτωση. Σιλβερ σπα εσύ, Σέντραλ σπα εγώ, το μεσημέρι.
Κοίτα σύμπτωση. Σιλβερ σπα εσύ, Σέντραλ σπα εγώ, το μεσημέρι.
Φοβερό!!Για τον φίλο Εraser
Έξοχα!
θειο μου...τα λογια σου μου φτανουν...
Θα του στείλω ξανά μήνυμα...Σε άλλα νήματα έψουν βάλει ψηφοφορίες
καλημερα θειε....μπορεις να δωσεις μια 500ρου να περασω σκ?Έξοχα!
Λόγια μπορώ να σας δώσω άφθονα!!!!
Καλημέρα, παιδί μου.καλημερα θειε....μπορεις να δωσεις μια 500ρου να περασω σκ?
Borbi η δικιά σου μου έστειλε μήνυμα.
Ξαναέρχεται Ελλάδα.
Καλημέρα γέροντες , σήμερα έρχεται στις 9:30 η Νάστια εκ Χαρκόβου , δεν φαντάζομαι να είναι τόσο μικρός ο κόσμος
Τιμή μου Αγαπητέ νηματοθετα ! Για το κέρασμα είμαι στην διάθεση σας και έτοιμος να δούμε πώς και πού θα το οργανώσουμε. Για τον ανηψιό εξ αγχιστείας μετά λύπης μου σας γνωρίζω ότι δεν ενδιαφέρομαι διότι με έχει αποκαλέσει "ντιντι" αναίτια και απρόκλητα.Καλώς τον κ. klarino1.
Σε 10 σελίδες έχετε κέρασμα και τα μέλη σας αναζητούν.
Επίσης δωρίζω και σ΄ εσάς έναν ανεψιό [κ. troubakhs μου]!
Ναι. Αληθές ότι είναι αγενής παρά το ότι τον έχουμε μεγαλώσει με δέκα νταντάδες. Φευ!Τιμή μου Αγαπητέ νηματοθετα ! Για το κέρασμα είμαι στην διάθεση σας και έτοιμος να δούμε πώς και πού θα το οργανώσουμε. Για τον ανηψιό εξ αγχιστείας μετά λύπης μου σας γνωρίζω ότι δεν ενδιαφέρομαι διότι με έχει αποκαλέσει "ντιντι" αναίτια και απρόκλητα.
Ας καγχάσω άπαξ!Όποιος κερνάει το νήμα θα παίρνει και τον τίτλο του νηματοθέτη. Ο γνωστός τσιγκούνης το έχασε αφού δεν κερνάει το νήμα.
Καλημέρα!
Δεδομένου ότι ήμεθα, πλην αρνητών, πλήρως εμβολιασμένοι ( η πλειοψηφία ημών έτοιμη και για την 3η δόση) δυναμαι και για κέρασμα υλικής φύσεως μετά κανονικών εδεσμάτωνΝαι. Αληθές ότι είναι αγενής παρά το ότι τον έχουμε μεγαλώσει με δέκα νταντάδες. Φευ!
Το κέρασμα είναι διαδικτυακό. Σας παρακαλώ να επιδειξετε αφθονία κερασμάτων προκειμένου η πλέμπα να χορτάσει και να παύσει να διαμαρτύρεται.
Ο νηματοθέτης αγαπητέ θεωρώ ότι είναι ισόβιος τίτλοςΌποιος κερνάει το νήμα θα παίρνει και τον τίτλο του νηματοθέτη. Ο γνωστός τσιγκούνης το έχασε αφού δεν κερνάει το νήμα.
Καλημέρα!
Απαιτούμε νηματοθέτη άπλα και κιμπάρη! Δεν μπορείτε, αποσυρθείτε!Ας καγχάσω άπαξ!
Σοφόν το σαφές!Ο νηματοθέτης αγαπητέ θεωρώ ότι είναι ισόβιος τίτλος
Νηματοθέτης από τα Lidl είναι αυτός που έχουμε.Ο νηματοθέτης αγαπητέ θεωρώ ότι είναι ισόβιος τίτλος
Αδυνατεί. Είναι κομμουνιστοσυμμορίτης.Απαιτούμε νηματοθέτη άπλα και κιμπάρη! Δεν μπορείτε, αποσυρθείτε!
Ψηφίζω τον Καρέλια για νηματοθέτη.
Από το Lidl ψωνίζει το υπηρετικό προσωπικό μου.Νηματοθέτης από τα Lidl είναι αυτός που έχουμε.